Keresés

Részletes keresés

K.Pista Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5341
Ebben természetesen egyikünk sem kételkedett eddig sem.
Előzmény: Kérdező nick (5340)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5340
Mindig mondtam, hogy Medgyessy elvtárs egy igaz kommunista!
Előzmény: Kamel Leonovics (5338)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5339
És a kulcsot tegye a lábtörlő alá.
Előzmény: tatjana fjodorovna (5336)
Kamel Leonovics Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5338
Eftaskaim!
Kattintgassatok ide ezekre a linkekre Tovaris Bankarovics elharitoellenugynok multyjanak megismeresehez!
Önéletrajz
Eskütétel
Felvételi javaslat
Jellemzés
Beszámoló
Leszerelési javaslat
Leszerelési határozat
Kérdőív
Szolgálati adatok
Beszervezési kérdőív

imrejr79 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5337
...és pakojja el a Lenin-összest.
Előzmény: tatjana fjodorovna (5336)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5336
Jó éjszakát eftársak. Az utolsó majd vigye le a szemetet és oltsa el a villanyt!
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5335
Héééé, mi van? Magamra hagytak az elvtársak? Szép ez a bajtársi együttműködés!
S ha megtámadják a Központot a fidesznácik???
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5334
Küldtem egy kis gyorssegélyt! Hívjon nyugodtan az elvtársnő!
Előzmény: sin x (5333)
sin x Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5333
Kedves Etnő,

holnap felcsörgöm magát, mondjuk délelőtt?

Előzmény: sesebese (5332)
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5332
Látom etnő, hmmm. Most gondolkodom, ma 6-ig vagyok addig írok valamit. Tuggya az etnő a számomat, akár fel is hívhatna!!
Előzmény: sin x (5330)
gegenseegross Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5331
és neki mint oldott kéve, széthull nemtzetünk felkiáltással még igaza is volt ....
Előzmény: sesebese (5326)
sin x Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5330
Kedves Etnő,

Önnek fontos levele érkezett. Kéretik a postázóba fáradni azonnal, és megfelelő reflexiót eszközölni.

Köszönettel: kyu SOS pártelnök

Előzmény: sesebese (5326)
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5329
T. gegenseegross et.!

Pleasure is mine!:-))

p.s. Jövök egy sörrel, mert megvádoltam, hogy távozott.

sesebese etnő. sk.

Előzmény: gegenseegross (5327)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5328
"Ismerje meg Medgyessy Péter múltját Ön!"

Ez a hír totál úgy hangzik, mint a "Legyen Ön is milliomos!" vagy "Szavazzon Ön is arra, hogy Medgyessy Péter nem volt ügynök, de Rogán Antal annál inkább!" címü nagysikerü játékok elnevezése. Különben is, Medgyessy múltja csak saját maga számára transzparens, vagy mi a fene.

gegenseegross Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5327
T sesebese etnő,

maga nagyon okos és szellemes. Witty. Tuggya mit írt Rooselvelt Churchillnek? "Öröm Önnel egy évtizedben élni".

T kyu etnő,

sajna nekem Tóth Árpádról csak a Karinthy-paródia jut eszembe így hirtelen (címe: Ady Endrének): "... a te nagy szent fenekedbe beléomolni vágyott, málé kis inasod, én szörnyű Mesterem", de talán ennyi elég is. A halványkék, hogyismongyam, a trikolór alteregójának volt szánva. Az illat az én bűnöm.

:-)))

(ezám a mozgalom)

Fk

Előzmény: sin x (5321)
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5326
:-))
szegény Vajda János is pörög, mint motolla!
Előzmény: sin x (5321)
sin x Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5325
"Bár Demszky et. mindent elkövetett, hogy szarrá menjen a főváros, én akkor is imádom."

Még jó, hogy elárulta az etnő, így el tudjuk kerülni a potenciális nézeteltérést! :)) Ez nagyon fontos, a külügyminiszeterem lelkébe a világért nem szeretnék belemászni.

kyu toleranciaszakos pártreferens

PS: Nekem egyébként nem a fejem fáj, csak köhögök. Méghozzá azonnal, és ez nem is vicc.

Előzmény: sesebese (5318)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5324
Azt látom, hogy alaposan át lettek válogatva. Az egészben a legjobb az eskü szövege.

"Sújtson engem a dolgozó nép megvetése"
:-DDDDD

Előzmény: sesebese (5323)
sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5323
Fux... akarom mondani, gegenseegross et. engedélyünk nélkül távozott a Mozgalomból, de talán tényleg röhög a markába.
Ne vegye komolyan a leírtakat, szó sincs haragról köztünk, csak kijött belőlem.
Vezér et. paprjait gondosan megválogattuk, nem lesz probléma belőlük.

sesebese etnő. sk.

Előzmény: tatjana fjodorovna (5319)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5322
Kedves elvtársnő!

Nem is mondta, hogy az elvtársnő rokona a PéterKém elvtárs! Micsoda megtiszteltetés!

Ezúton is gratulálok az elvtársnőnek! Nem mindenkit érhet ekkora szerencse. Most már értem az elvtársnő kommunista indíttatását, a mozgalomhoz való hűségét, a Párt iránymutatásait a Nőtanács elnökeként hősként végrehajtó igaz kommunista hitét!

Éljen a drága jó PéterKém elvtárs! Éljen a mi nagy bölcs vezérünk!

sin x Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5321
"halványkék illatú műhelyekben "

Szegény Tóth Árpád, irigységében most vadul rotál a sírjában...
(Pedig az Esti sugárkoszorú sem kutya, olyannyira, hogy egyik kedvenc -halványkék illatú- versem...)

kyu pártelnök és szépirodalmi szakértő

Előzmény: gegenseegross (5312)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5320
Sesebese etnö! Én szeretem Pestet. Csak szeretném még jobban szeretni. :-)
Előzmény: tatjana fjodorovna (5319)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5319
Hihi, méghogy mi vidékiek vagyunk túlérzékenyek!:-) Fuxi marsall most bizosan röhög a markába, ezt az évödést látván.

Különben is, etnö, most fontosabb dolgunk van: D-209 aktáiböl megjelentek az elsö, igazi tényfeltáró jellegü, tartalmas darabok. PL. az esküje szövege.

Kérdés: Sújtson-é reá a dolgozó nép megvetése?

sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5318
Pionyírka etnő.!

Bár Demszky et. mindent elkövetett, hogy szarrá menjen a főváros, én akkor is imádom. Engem pl. az őrületbe lehet kergetni azzal, hogyha valaki lebecsmérli, utálkozik stb. A Szombathelyen élő unkoanővéremet seggbe tudnám rúgni, amikor minden egyes bp-i lártogatását azzal kezdi, hogy amint átlépte a városhatárt, máris fáj a feje. Belátom, Szombathely levegője (már az Alpok miatt is)sokkal tisztább, de mégis!
Erről a párbeszédről eszembe jutott egy történet, a szintén szombathelyi nagybátyám közölte a budapesti nagybátyámmal, hogy nektek ott fent könnyű, mindent jobban tudtok. Erre a pesti nagybátyám közölte: Péterkém, tőlem is 3 méterre van a tv-készülék.

sesebese büszke budapesti etnő. sk.

Előzmény: tatjana fjodorovna (5315)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5317
Lumpen Mónika elvtársnőnek ugyan olyan keményen fel kellene lépni a rendőrökkel szemben, mint a hídon randalírozó fasiszta nyugdíjas hordák ellen!

Munkás ököl vas ököl!

Előzmény: tatjana fjodorovna (5316)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5316
"A két baleseti helyszínelő azon veszett össze, hogy melyikük menjen ki egy munkaidejük lejártakor bekövetkezett közlekedési balesethez. A vita hevében az egyikük gumibottal esett társának, aki könnyű sérüléseket szenvedett."

Itt van a kutya elásva. Dolgozni kellett volna. Szolgálni, meg védeni. Csak nem akaródzott az eftársaknak.

Guurá Mónika! Elöre!

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5315
Ellentengernagy elvtárs!

Egyrészt: lehet, hogy igaza van, már ami a vidéki túlérzékenységet illeti. :-) Bár némi alapja kell hogy legyen, ha ez az egész országban ilyen elterjedt! :-))

Másrészt: én szeretek itt élni, mint ahogy gondolom Ön is szeret Solymáron lakni. És ez rendjén is van így.

Harmadrészt: részben koromnál, részben naivitásomnál fogva meglehetösen önérzetes vagyok, ami tényleg néha komikusan hat. De sebaj, még mindig jobb ez, mintha olyan szörnyüséges "felnött" lennék, aki a társaságban csak nyakkendökröl, meg bridzsröl tud beszélni. (Lásd Kis Herceg)

Negyedrészt: miután Budapesten születtem, és éltem kb. 4 évet, ez elég volt ahhoz, hogy én is "megfertözödjem" a várossal. Meg persze sokat is utaztunk fel/ utazunk ma is, rokonlátogatóba. És most tünik fel, mennyire élhetetlenné kezd válni, amit, higgye el, nagyon nem szívesen látok.

"Ha tiszta települést akar látni, várom bármikor a solymári Aranyszarvas különtermében :-)"

Feltétlenül, ha legközelebb arrafelé járok. :-)

tatjana, igazánnemharagszikcsaknéhakicsitduzzog :-))

Előzmény: gegenseegross (5304)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5314
Elvtársak!

Lamperth Mónika elvtársnő igazán felléphetne már erélyesebben a szakadár imperialista hordákkal szemben!

Hogy történhet meg ilyen a mi népi demokráciánkban?

Egymást gumibotozták a rendőrök Pécsett

Index
2002. augusztus 7., szerda 14:59

Felfüggesztettek a szolgálat alól egy rendőrzászlóst Pécsett, mert gumibottal megverte kollégáját. A két rendőr azon veszett össze, hogy a munkaidő végén bekövetkezett balesethez ki menjen helyszínelni. A kapitányság szerint a feszültségekkel teli munka miatt lett indulatos társuk.

Elbocsátották állásából azt a pécsi rendőrt, aki gumibottal verte meg egyik társát két héttel ezelőtt - értesült a HavariaPress.

A két baleseti helyszínelő azon veszett össze, hogy melyikük menjen ki egy munkaidejük lejártakor bekövetkezett közlekedési balesethez. A vita hevében az egyikük gumibottal esett társának, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Katonai Ügyészség gyorsított eljárásban tárgyalta az ügyet és keddi hatállyal fel is függesztette a zászlóst.

Feszültségekkel terhelt munka

Az eset a szolgálati helyen történt - mondta az Index érdeklődésére Kékesné Gyimóthy Marianna, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A történteket az igazolhatja, hogy egy feszültségekkel terhelt munka során gyakran nehéz kordában tartani az indulatokat. Ez most nem sikerült: szakmai problémája támadt a két rendőrnek, melyet nem a megfelelő módon tisztáztak.

sesebese Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5313
T. forrófejű terrorlegény et.!

Halványkék illatú műhelyemben várom Önt tisztelettel, hogy segítsen ledolgozni a lemaradásokat.

Javaslom, hogy gyorsan fogja vissza a megtöltött csőrét, mielőtt elsülne. Abból csak bel- és külpolitikai afférok keletkeznének. Krasznai et. védelmében ugrásra készen várakozik a 40 rab... értelmiségi, már fogalmazzák a tiltakozó levelet. Kell nekünk az ilyen, amikor már Vezér et. is kijelentette, hogy nincsen élet az EU-n kívül? Ne felejtse el az elvtárs, hogy Krasznai et. a mi kutyánk kölyke, abba meg nem harapunk. A 12 éves kislány népes családjának már kiutaltunk egy kis fájdalomdíjat, nem lesz velük baj.
A kisebbségi kk. lányok biológiai fejlettségére vonakozóan számos tanulmányt tudnék az elvtárs rendelkezésére bocsátani. Nem ritkaság, hogy 12-13 éves lányok már aktívan gyakorolnak bizonyos típusú testmozgásokat, aminek sűrűn gyümölcse is szokott lenni.
Javaslom, hogy vérgőzös gondolatait terelje el más irányba, ne ártson itt az eszmének. Magára küldöm Rombucman Jenőt, aztán majd csakl nézhet ki a fejéből.

sesebese halványkék illatú kutató etnő. sk.

Előzmény: gegenseegross (5312)
gegenseegross Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5312
T kisebbségapologéta etnő!

na, ez az, amikor a fegyver és pszichés terror nyers erejénél fontosabbnak vélnek mindenféle áltudományos meg halványkék illatú műhelyekben született machiavellista kváziszocdem burzsoá okoskodást. Eftásnő, a PB kezd aggódni a trockista-kirovista-krasznaista elhajlás miatt. Csőre töltöttünk. Sapienti sat.

PS: hozzáteszem, a kk. lányok fejlettebbek, mint a többségi huszonévesek - ilyen téren sajnos nem rendelkezünk adatbázissal. Az elftásnő honnan meríti az információit?

Ellentengernagy.terrorlegény

Előzmény: sesebese (5310)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!