És amikor full részegen kifeküdtünk a Körúton az elválasztó sávokra? Egy ideig ment is, csak aztán egy szintén részzeg vagy csak faszfej vezető ránk nem húzta a kormányt. Igen gyorsan felugrottunk:)
Aki látta az út a csúcsra című filmet az tudja az LB-k hogyan hergelik egymást a mecs előtt (testnedveket cserélnek!!!). Na ezt a szertartást a Fütyesz és a Rambi is eljátszotta szinte minden meccs elött. Én mindig igyekeztem ki az öltözőből hogy sikerüljön lemaradnom róla ( a gyomrom még most is megmozdult ahogy visszaemlékeztem rá).
95-ben vagy 96-ban az Ezer lejött focizni. Párhuzamosan eljött a Fütyesszel meg velem gyurmázni. Az egyik (gyurma)edzés után zuhanyoztunk és a Fütyesszel megbeszéltük, hogy paráztassuk be a Lacit. A fürdőben zuhanyozott, mikor a Fütyesszel összenéztünk és elindultunk felé. "Most megb..unk"....A Laci meg nem tudta, mi van..be is kulázott. A fütyesz szemből ment felé, én pedig oldalról közelítettem meg a prédát, kezemben Pedróval:)
Addigra már mocskosul kellett hugyozno, úgy hogy elkezdtem a lábát leslagolni, majd egészen fel, a válláig jutottam:) A Fütyesz meg szemből tette vele uezt:)
Nem kicsit röhögtünk utána.....:)
Én személy szerint jó haverságba kerültem a Lacival, ki tudja, talán ennek köszönhetően:)
Kedves csapatok, edzők, fanatikusok!!!!!
A Budapesti Farkasok idén először rendezik meg a
NYITOTT AMERIKAI FOOTBALL PASSZ BAJNOKSÁGOTA szabályokat mailen küldjük érdeklödés esetén. Kérjük minden csapatot hogy résztvételi szándékát Július 5-ig jelezze az info@wolves.hu címre vagy a 06203666282-es telefonszámra. A bajnokság várhatóan Július 8-án kezdődik és július végéig tart. A gameday várhatóan péntekre (budapesti csapatok), szombatra (mindenki) és vasárnapra (mindenki) esik.Üdvözlettel,Budapest Wolves
Így igaz! Tényleg erről van szó, nem gondoltam, hogy ezzel mások lelkivilágába, magánszférájába tiprok bele! A szándék valóban ez lett volna, de senkinek sem akarok "feladatot" adni, így sajnos egyenlőre ez a "tényfeltárás" marad fakultatív. A gondom az, hogy "saját történetekből" nehéz összeszedni a részleteket.
Helyesebben nyomtam.A 2000-es idény volt az eddigi utolsóm,azóta többször is foglalkoztam a gondolattal,hogy visszatérek,itt-ott eljártam az edzésekre is,de sajnos nem elég rendszeresen.Most megint hivnak vissza az edzök,mert komolyan megsérült a jelenlegi QB-nk,de ha most nem tudom összeszedni magam,akkor végleg abbahagyom és kezdek készülni az edzöi pályára.
Csapatom a Gelsenkirchen Devils,1992 alakultunk.Teljesen újonc csapatként a hatodik ligába soroltak minket.Egészen 2000-ig starting QB voltam,ez idö alatt feljutottunk a harmadik osztályig,ami már elég komoly bajnokság.Szerintem az osztrák bajnokság csapatai,a Vienna Vikings és Tyrolean Raiders kivételével olyan szinten vannak,mint nálunk a harmadosztályúak.
Teljesen amatör alapokon nyugszik az egész.Vannak csapatok,akik "utazási költség" vagy hasonló jogcímen 200-300 €-t fizetnek a legjobb játékosaiknak,de nálunk ilyen sem volt.A csapatszellem érdekében nem volt soha amerikai játékosunk és nem kapott senki egy centet sem.A felszerelést meg az idegenbeli utakra a buszt is mi játékosok fizettük.A nézöszámok itt olyan 5000-1000 között mozognak az elsö osztályú csapatoknál,mi kétszer játszottunk 1000 nézö elött.Showelemek vagy akár TV közvetitések nincsenek,kivételt ezalól csak az elsö liga sztárcsapatai képeznek (Hamburg,Braunschweig),de hosszútávon ök sem tudják pénzelni a showt.
A bajnoki döntöt viszont minden évben 35-40 000 nézö elött játsszák,nagyon jó stadionokban.
A legfontosabb az egészben,hogy szinte minden igazi barátságom ebböl a csapatból alakult ki,ma már azokkal is jóban vagyok,akikkel utáltuk egymást az elején (komoly offense-defense ellentét volt az elsö évben).Soha el nem múló élményeket szereztem,lehet,hogy egyszer majd úgy fogok visszatekinteni ezekre az évekre,mint életem legszebb korszakára.A régi Star Force / Cowboy játékosok szerintem tudják,miröl beszélek.
És sose felejtsük el a hős ,fiatal,remek LIONS-t ,akik 92?-ben csatlakoztak a Csillag Force -hoz, hogy egységes erővel leverjenek minden Osztrák lázadást és megteremtsék a Világ Békét a Földön és az Univerzumban egyaránt!
Megmutattuk a sogoroknak,hogy nem csak fagyiládáért járunk ki :-//
Szerintem egyszerüen félreértésröl van szó.Ugyanis nem említetted meg,hogy nem ebben a topicban akarod elejét venni a vitának,hanem a saját honlapodon.
Hé! Senki sem akart vitát!!!! Nem húzok el, mert engem spec igenis megfogott ez a sport! Éppen ezért tévedtem erre a fórumra is. Még ha ilyen szépen kérsz is rá, bár sztem nem adtam rá okot! Rengeteg dolognak utána olvastam már, a fórumokon is, meg különféle arhív lapokban a témáról, sztem ez nem oly nagy bűn. a stílust alant már láttam, nem téma, de ezt a kirohanást bocs de nem értem. természetesen csak azt szerettem volna, ha mindenki tisztán látja ck 15 év "munkáját!, mert sztem ez becsülendő!!!!!!!! ahogy itt a volt Cowboys-osok hozzáállnak!