Énnekem nincsen meg a Mester i-mail címe, hol lehet rá szert tenni???? Szeretnék 279. lenni a gartulálok sorában. A hölgyszemélyeknél már időtlen idők után népszerű a titokzokni, csak az nájlonból van és inkább az érettebbek kultiválják.
Béla nagyon választékos. Ő nem 278 db imélt kapott, mint általában a polgárok, hanem 278 db imélt állapított meg. Mindjárt más! Ugyanis lehet, hogy kapott még többet is, csak ő most ennyit kongrétizál.
Ha már a felső felirat amgol, akkor a Krem falán miért nem Happy nameday...stb. felirat szerepel?
Olyan volt a vízióm, hogy ha egy eredetinek látszó fotóból készülne képeslap az Amgolok számára, akkor mondjuk ilyen lehetne és akkor ők is ünnepelhetnék az oroszh-okkal együtt és akkor az már nagyon international/международный/nemzetközi ünneplés lenne...
Cirill feliratokat lehet Wordben beszúrás - szimbóleum lehetőségével, vagy az alábbi link segítségével is elkövetni: Oroszh szótár
Elősször is köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat. Az i-mailem csúcsrekordert döntött mert én 278 darab imélt állapítottam meg. Dirrekt azért jöttem korábban dolgozni, hogy illendően válaszoljak rá. Illetve az indeksz.hun is jó sok meg satöbbi. A kolégák is megörvendeztettek. Kaptam vicces titkos zoknit. Az a lényege, hogy a szára levan vágva, de mégis zokni mert befedi a lábat. Nagyon találékony. Illetve csokitorta és közös kólázás is volt. Majdnem 5-ig ittmaradtunk eszmecsere-buli miatt. Mégegszer köszönöm a jókivánságokkal egybekötött üdvözleteket.
Bocsánat, de mostanában szokásommá vált a kötözködés. Ha már a felső felirat amgol, akkor a Krem falán miért nem Happy nameday...stb. felirat szerepel? Vagy lehetett volnana esetleg a Fehérház falára is hasonló feliratot fabrikálni. Esetleg orosz felirattal. Különben tetszik ! Hogy lehet cirill betűket variálni a képre?? Költői a kérdés különben, majd kipróbálom.
Amúgy elkésve bár, de törve nem, kellemes névnapi ünnepség sorozatot a Béláknak, különös tekintettel a Mesterre!