sziasztok kicsit rég voltam no de ezt hagyjuk!épp számvitel zh után hazamenvén VH1-on can i play with madness volt tényleg s ugy elkapott az a bizonyos érzés s ment a headbang meg a léggitározás ezerrel!
Bocsi, te írtad jól, összekevertem, a '82-es maxik így néztek ki: Run TO The Hills/Total Eclipse és NOTB/Remember Tomorrow. A többi stimmel.
Pár órával ezelőtt a kezem ügyébe akadt egy '83-as kislemez, a Trooper/Cross-Eyed Mary (bakelit persze), most a polcon figyel :) Eddig csak a First Ten Years aktuális számú cd-jeként volt meg.
Hát, csak annyi van a lemezre írva, hogy egy orosz szerzői társaság licensze alatt fut. De gondolom megvették, mert másként még súlyosabb pénzeket kellene perkálni. A pontos címe Single Collection 3, egyébként használt CD boltban vettem.
amúgy érdekes, hogy kerültek rá a '82-es maxik a SIT-ra... volt egy pár re-release (pl. a két CD-s verziók, a 2. CD-n voltak a kislemezek), de ez elég fura párosítás... hivatalos?
Nem, konzultáltam a gyűjteményemmel, és a Total Eclipse a NOTB maxin volt rajta, a Remember Tomorrow (live) pedig a Run To The Hills maxin. A Reach Out és a Sherrif of Huddersfield a Wasted Years maxin jelent meg, a többi pedig a Stranger In a Strange Land-en.
Micsoda punnyadás van itt :)
Nyáron Summer Rocks - elég jó bandákkal, szeptemberben Rush Prágában - szinte alap egy rockernek kimenni...sziget is lesz, szal lassan éledni kéne:)
és elvileg idén Bruce lemez, ha minden igaz...
Alex nincs kedved feltenni vhova a chilei koncertet? mert nem sikerült leszednem onnan:(
Aki meg esetleg nem tudna: mar nehany napja fent van a maiden.com-on a No More Lies klipje.
Alexander: Ezek a DoD-koncertek szamomra teljesen elerhetetlenek. Az egyiknel 404es hiba, a masinkal nincs permissionom, a harmadik csak siman nem mukodik. Szomoru, hogy ezt kell mondanom, de feladom :/.
Nem bannam ha mas is nyilatkozna, mert kezd ugy tunni, hogy nalam van vmi gaz.
Nekem már lejött a sao pauloi koncert,most meg a buenos airesi-t töltögetem.Nagyon király ám:)
Nem tudom neked miért server busy.Egyébként mikor ráklikkelsz a számra néha percekig is várni kell mire bejön a kis ablak hogy lemezre menti vagy megnyitja onnan.Légy türelmes:)