tegnap érkezett sms egy cimborámtól akit még én láttam el Björkkel anno. Szó szerint idézem:
"Felmentem ma 76 éves nagyapámhoz, és nem hallotta, hogy csöngetek, mert Björköt hallgatott max. hangerőn. :-)"
Szeretném felhívni a leendő látogatóink figyelmét, hogy a Szubkultúrházként meghirdetett hely végleges neve Könyvtár lett! (Lásd a javított e-cardot a 1074-esben!)
Mellékeltem egy röpcédulát, de a biztonság kedvéért le is írom, hogy:
Az év utolsó napján megnyílik egy új szórakozóhely, a Szubkultúrház. Tudom, hogy kissé későn szólok, de csak most vált biztossá, hogy kész lesz addigra minden.
Időpont: 2002. december 31., 20:00 óra
Cím: Budapest, VIII. ker, Szentkirályi u. 2.
A belépés ingyenes!
A látogatókat étel, ital és sok nonkommersz zene várja! (Utóbbit én szolgáltatom.) A stílusnevekkel nem vagyok teljesen tisztában, előadókat meg nem kezdek sorolni, nehogy aztán később számon lehessen kérni valamelyiket, de a lényeg, hogy meg fognak férni egymás mellett az elektronikus minimálzenék, a középtempójú gitár/szintizenék és a zúzós rock/indusztriál/akármi. A repertoárban Björk is szerepel!:-)
Szeretettel várunk minden kedves+rendes embert! :-)
Van egy olyanom, hogy Björk greatest hits.
Nagyon igényes az egész papírtokos kivitel, meg minden, de a legkirályabbak a rajzok.
Rajz a rajzban, szimbólumok, sokszorosan kódolt üzenetek. Ha több szabadidőm lesz, beszúrom őket
ide azoknak, akiknek nincs most erre a szídíre 6 rongyuk.
Björk a legkirályabb istennő, és testvére azoknak, akik vevők a dolgaira...
Amikor a Hunter klipp végén eltűnik, de utoljára
még kiélesedik a tekintete, hát az maga a letisztult és teljesen tudatos flesseltetés!
Múlt héten vettem meg a Cambridge-i koncert DVD-t. Mint DVD gyenge, de a koncert király. Björk teljes átérzéssel énekelt (a Pluto-nál inkáb sikított).
Csá!
Az It's Not Up to You miért nem lett kislemez??? Pedig az albumon található matricából következtetve annak kellett volna lennie a következő singlenek. És az egy tök kedves popos dalocska. Meg a Family Treere is rákerült mint Björk kedvence, vagy something like that.
Golja, önnek köszönöm, hogy elhalmoz Björkkel. De ne higyje, hogy ezek után nem offolom szét a Madonna topikot Björkkel :o)