Amikor mellettünk szól egy ítélet, vagy megnyerünk egy meccset, soha nem történik bírói tévedés. Nyomd már el magad a szánalmas magyarázkodással együtt.
Nekem nagy csalódás, legfőképp mert itthon ilyen lehetőségünk nem lesz újra. Szerintem a szakmai stáb - amelyet az elmúlt 2 évben dicsértünk - most elszámította magát és nem adtak hozzá semmi pluszt, sőt a pszichés felkészítés nagyon gyatra lett.
Ettől függelenül a sok kárörvendő és gyalázkodó mókusörssel szemben azért korántsem kell temetni mindent. Lehet kapitányt, meg egy-két játékost cserélni, de kb. mindenki ugyanebből a garnitúrából válogatna. Szóval ezt kell fejleszteni tovább. Ez a feladat, hogy a többször is elért 5-10. helyet hozzuk.
A csoportunk pedig a legkeményebb volt. Ki számított ilyen holland csapatra, pedig tudtuk, hogy nem rosszak.
Hát ezt nehéz szétválasztani, hogy ki miért fütyül.
Mindegy, füttyöt nem érdemeltek volna.
Ez azt hiszem, jégkorongos szokás volt, hogy a vesztes meccsek után is elénekelték a Himnuszt, aztán terjedt át a focira is (nyilván nem andorrai vereségre, és társaira gondolok, ott szerintem sincs ennek helye, de itt azért nem arcpirító vereségről volt szó).
Azért, mert a fütty soha nem csak a csapatnak, a pályára lépő játékosoknak szól, hanem a fölöttük lévő szövetségi kapitánynak és az embereinek, valamint az ő fölöttük lévő vezetőknek, a szövetség embereinek is szól.
Nem hamis mítosz, nyilvánvaló, hogy több kiemelkedő játékos van a fiúknál, csak nagyobb a konkurrencia, meg ezt az EB-t elbasztuk, de az elmúlt évekre visszatekintve jobbak a fiúk, a jövőt majd meglátjuk, de a játékosanyag és a hozzáállás biztatóbb. A stáb is, bár most ők is elbaszták...
Irtam mar, h azok tetneljuliek voltak minden erre az ebre volt kihegyezve, es latszik mennyi a kulonbseg a tet es tetnelkuli meccsek között. De egyik edző sem maradhat, mert a bukas elott milyen jo volt, az mar kit erdekel
Miért kellene? Mindent megtettek, nem lélektelen volt a játék, hanem lelkes, de görcsös, és túl sok hibával tarkított.
Különbség.
Sajnos meg kell tanulnunk a részsikereket is értékelni. Most értékelődik fel igazán pl a tavalyi vb-5. hely. Nem evidens, hogy ott vagyunk a legjobb 8 között.
Igényesebb helyeken ilyen hazai produkció után a közönség az utolsó meccsen nem himnuszt énekel a csapattal és megtapsolja őket, hanem éppen kifütyüli.
Csak mi nem edzettünk ebben a csarnokban, csak mi játszottunk 20 000 ember előtt, ugye? Nem.
Csak mi vagyunk mentálisan gyengék és keressük a kifogásokat? Igen.
Ha üres csarnokban játszottunk volna, az lenne az alibi.
Annyira ki*szott unalmas és szánalmas, amit lenyomnak az emberek torkán minden világverseny után. A stúdióban ülő macskajancsi szerint nagyon jó, hogy tapasztalatokat szereztünk. :DDD Ez csak nálunk megy. Majd a NEKA-játékosok 6-7 év múlva: nem rossz ez a 16. hely, tapasztalatokat szereztünk, majd legközelebb. xdddd
Elbuktunk, elsősorban azért, mert nem bírtuk a nyomást. Sajnos a hollandok elleni rossz első percek azt hozták, hogy a három meccsen egy percet sem tudtunk felszabadultan játszani, végig csak kapaszkodtunk és küzdöttünk.
A jövőt illetően optimistább vagyok, mint a csajoknál. Az biztos, hogy nem kell temetni a csapatot, egy egyetlen játékost sem kell "elzavarni", és még némi tartalékunk is van, bár nem sok.
Mindhárom meccs nulla volt, viszont arra gondoltam, hogy az új csarnokban egy meccset sem játszottunk. Annyira volt nekünk hazai pálya, mint az összes többinek. A hollandok elleni első meg lámpaláz, hiába drukkoltunk húszezren.