Keresés

Részletes keresés

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16679
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16678

én nem vettem észre ... 

és nem tok, és megtanulni SEM AKAROK ujjvastag palacsintát sütni, sem pedig a célirányos bevásárlásaimról lemondani azért, h hátha feljebb kerülnek néhány cm-rel a csöcseim ...

Előzmény: özvi (16675)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16677

Nincs az az isten.

Előzmény: özvi (16675)
dos48 Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16676

Barátnők találkoznak:     - Szevasz Mi-Me.  Hová mész?

- Megyek haza az új lelki társammal.

:))))

Előzmény: Calamayca 2.0 (16674)
özvi Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16675

A ketrecharcosok között izzik a levegő. Össze kéne kuckózniuk. Próba cseresznye.

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.22 0 0 16674

igen a patriarchátus nagy nyomása a férfiakon is, hha elkezdik szeretni a nőt, maga a férfitrsdlm kérdőjelezi meg férfiságukat, illetve fordítva is, h aki nem kanyargósan szerzi be az árut, hanem célirányosan, annak a nőségét kezdi vitatni akár a nőközösség is. 

szerencsére kihalóban van ez a fajta attitűd, bár éppen tegnap belefutottam ennél az ifjú párnál. és hiába minden szó, amit mondtam, h a nő sietett magától is, itt megy a rugózás, és toppantás, h deakkojisz! ... 

egyébként visszatérve, meglepődnél, ha tudnád mennyien választanak nőt TÁRS-nak ilyen megfontolásból, vagy éppen maradnak egyedül.

Előzmény: MrJones512 (16672)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16673

Ez az, ez az!

És ha ezt netán 3 óra alatt teszi meg, akkor már sietett.

És ha netán egyetlenegy ficni kis hurok is kimarad, akkor a nő összedől és meghal, mer' az akkora katasztrófa volt, hogy nem is volt bevásárlás!

Előzmény: dos48 (16671)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16672

Akinek ez nyögésnek számít, meg leuralásnak, az inkább keressen magának egy másik nőt, mert férfit azt nem fog találni. (Najó: homokosok közt akad nőire huzalozott agyú is. Szobadísznek/látszatházasságokhoz azok is jók.)

Előzmény: Calamayca 2.0 (16670)
dos48 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16671

Normális pasas el se megy bevásárolni egy nővel.

Olyan, mintha versenyautóval kísérgetnénk egy döcögő úthengert.  Igen.   :))))

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16670

hát én meg aztán pláne nem leszek ideges attól, h te a te csajodat hogyan presszionálod ... 

mindenki nyögjön aki alatt csak akar ... saját választása szerint ... 

Előzmény: MrJones512 (16668)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16669

az ágyam azóta nyikorog, mióta részlegesen szétszedte, és összerakta egy asztalos ... 

holnap megszerelem a férfimunkát ... hogy jó legyen ... 

MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16668

"ez az igyekezz! beszólás egyvalamire jó! hogy ideges legyen tőle a csajod."

Nekem asse baj... ha ettől igyekszik jobban, felőlem ideges is lehet közbe'.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16667)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16667

ez az igyekezz! beszólás egyvalamire jó! hogy ideges legyen tőle a csajod. 

miért nem jó nektek egy nyugis nő? 

minek pattogni, sürögni, forogni? nem látni, hogy igyekszik? 

egyébként meg a világos, egyértelmű kéréseket hagyhatjuk is a francba ... 

amikor az ember felsikolt, h most jó, uhh, ne hagyd abba, és elkezditek figurázni (kizárólagosan erre a felkiáltásra, többtíz asszonnyal átbeszélve!!) ... :DDD minden is oda lesz! pont, mintha az ellenkezőjét mondtuk volna ... ehh .. jobb, ha az ember lánya meg se' szólal ... és ez még a jobbik eset! rosszabb esetben, mikor az ember már félkész állapotban van, jön a kísérlet a hátsó ajtón való bejutásra (csak egy kicsit, meglátod, jó lesz)  ... ehh ... haggyuk is ezt az "önző" meg még kituggya milyen "gondolkodását" a nőkének ... 

De!

az a jó, h a párkapcsolat nem kötelező!

hehhe! :) 

aki akarja, műveli, akinek meg nem tetszik, nem kell! 

annak örültem, h a bolti kislány egy "dög" volt gazella lábakkal, zsiráfnyakkal, macskaszemekkel, pisze orral, gyönyörű, fényes, hosszú, sötétbarna sörénnyel, és lám ... ott lihegett rajta a kan, hogy sürgesse, amikor maga is sietett ...

ezeket én láttam, az én szememmel, és hallottam a fülemmel. 

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16666

ez erős előfeltételezés ... 

én kérlekszépen bevásárló listával járok, és amikor megvan a lista!! (figyelj jól!!) UTÁNA keresem a ZEN-t a nonfood-ban, hajtogatom a munkásnadrágokat, és szagolgatom a szerszámkészleteket. 

Szóval a sztoribeli nő rohangált a polcok közt, mint a mérgezett egér, kapkodta a cuccokat két kézzel.

Nem. mivel normálisnak látszott. de látszott hogy siet, mert neki is volt oka gyorsan letudni a vásárlást. 

Egyébként meg le kell felezni a bevásárlólistát, középen megállítani a szekeret, és hordják tele ketten ... 

Én ezt láttam. amit itt elmondtam. 

hogy B. hogy vásárol, azt nem tudom. De én nem úgy, ahogy ő, és mivel ezt a sztorit én láttam, és nem ő, kénytelen vagy ennek hitelt adni, és nem vele megbeszélni, vagy az ő meglátásait cáfolatul hozni az én élményemre. 

szia. a továbbiakat vele beszéld meg. ő sokmindent tud amit én látok, hogy mit láttam, hallottam. 

Előzmény: MrJones512 (16665)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16665

"megyünk vásárolni, és beszól a saját társam, valamire, ami az én célom is (mielőbb letudni a vásárlást), még külön felhívja a figyelmem."

Szóval a sztoribeli nő rohangált a polcok közt, mint a mérgezett egér, kapkodta a cuccokat két kézzel... de a férfi még úgy is rászólt, hogy siessen?

Vagy csak turkált, válogatott, finnyogott és téblábolt a polcok közt... közte egy rakás olyan cucc közt, amit tkp. nem is akart megvenni - női szokás szerint?

Csak mert az a helyzet, hogy egyszerűen nem is tudtok gyorsan (valójában csak hatékonyan) vásárolni. És biztos vagyok benne, hogy te se.

Asszem, még Nyuszi tette be valamelyik topikba a rajzot a női és a férfi vásárlás útvonaláról. Mindenki röhögte, hogy mennyire igaz (tényleg az: aki volt már nővel vásárolni, az mind tudja ezt).

És akkor te azt mondod, hogy te sietsz. Pedig hát te is legfeljebb csak gyorsabban mászkálsz úgy, mint a pók a falon - a nyílegyenes helyett. :P

Előzmény: Calamayca 2.0 (16664)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16664

nem, kedves, ez basztatás!

megyünk vásárolni, és beszól a saját társam, valamire, ami az én célom is (mielőbb letudni a vásárlást), még külön felhívja a figyelmem. Nem kell! Tudom magamtól is! Bevásárolhat magának is, nélkülem, és én elvagyok nélküle!

Egy nő ezerféle dolgot csinál vásárlás közben, ami a ffinak eszébe nem jut. A ffi a legtöbb esetben nem tudja, mi van otthon, milyen kaja készül, milyen háztrtsi szer/eszköz van fogyóban. A nő árakat is összehasonlít. Felméri, h van mellette egy segítőtárs (jóesetben) akit meg lehet pakolni, vagy kocsival van. Felméri az árakat, akciókat, válogat a zöldségek között, h a kannak a legjobbat tudja elkészíteni!

nem kell magyarázni!

ez sima leuralás!

Igyekezz! 

vagy 

Siess!

Főnöke az embernek a munkaidő alatt van! A magánéletben nincs! 

Az ilyesmi után a nőnek nem kell gondolkodni azon, hogy személy szerint mit csináljon. 

Ebben látod tökéletesen igazad van! 

Előzmény: MrJones512 (16663)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16663

Ez egy tökéletesen érthető és végrehajtható igény a nő felé.

Nem a női tipusú önközpontú (majdnem azt írtam, hogy önző!) jajjezabajom-jajjazabajom nyavalygás, ami után a férfi még agyaljon is azon, hogy tkp. mi a faszt is kér tőle a nő. Hanem egy tűpontos, személyre szabott elvárás: ezt csináld, hogy jó legyen.

Az ilyesmi után a nőnek nem kell gondolkodni azon, hogy személy szerint mit csináljon. A férfi ugyanis pontosan azt mondta.

A férfiak a világ "fejével" gondolkodnak. A nők csak a sajátjukkal. Igen, ez egy nemek közti különbség.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16662)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16662

nekem azért nincs pasim, mert nem viselném el ... 

nem is értem, más nők hogyan viselik ... 

ma fiatal, huszonpáréves pár vásárolt, és véletlenül kihallottam, ahogy a faszi teljes természetességgel, feljogosultsággal, normába beemelve, tehát nem feltétlenül durván, de annak a jogosultságának teljes tudatában, h a partnerének tudomásul kell vennie az utasítását, odavetette a lánynak: "Igyekezzél!" ... és a lány mentegetőzött, h OK, sietne ő is. Mintha a közös vásárlásnál nem kerülnének beszerzésre azok a holmik is, amiket a faszi fogyaszt, vagymi ... 

és lehet, erre a fszira el fog pazarolni éveket, lehet, még gyereket is szül neki, mire megérkezik majd az asszonysimogatóba kisírni magát más nők vállán harmincnyolc évesen ... 

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16661

meglehet ... 

Előzmény: MrJones512 (16660)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 -1 0 16660

"a kapitalizmus gazdasági,

a szocializmus pedig társadalmi

berendezkedés!"

Tévedés, mindkettő életfilozófia.

A kapitalizmus az "ember embernek farkasa" szemléletet követi (gazdaságban ez úgy hangzik, hogy "a nagy hal megeszi a kis halat", ugye...), míg a szocializmus az "élni és élni hagyni"-ét.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16656)
dos48 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16659

Sajnos azokat a fotókat ahol Lenin bá' hátúlról szerepel endoszkópiás felvételeken, mind megsemmisítette a Cseka.   :))))

Előzmény: Calamayca 2.0 (16657)
dos48 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16658

"mindkettő csakis elnyomással megvalósítható."

Úúúúúgy van.  Minden társadalom, minden hierarchia államként funkcionálva = elnyomó erőszakszervezet.

Ám közülük kedvencem a kádári gulyáskommunizmus, amiben a lehető legkevesebbet dolgozva a lehető legtöbbet lehetett ügyeskedni!

Valamint fusizni, seftelni, bulizni, tütükézni és természetesen  (ugyebár akkoriban a teljesítőképesség csúcsán)  keffinteni.   :))))

Előzmény: Calamayca 2.0 (16656)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16657

majd berakom egy fotóját a pénztárcámba, és csókolgatom ... 

Előzmény: dos48 (16655)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 1 16656

a kapitalizmus gazdasági,

a szocializmus pedig társadalmi

berendezkedés!

soh'sem békülhetnek ki egymással! 

mindkettő csakis elnyomással megvalósítható.

Kádár János azt mondta, nincs olyan rendszer, ami mindenkinek jó. Az egyik a Weisz Manfrédoknak kedvez, míg a másik a munkásoknak. Azt mondta, hogy mi a munkásosztálynak kedvezünk. 

'89-ben megvették az országot hamis ígéretekkel. 

- vége -  

Előzmény: dos48 (16655)
dos48 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16655

A cucializmus és a kapitalizmus végső harcában elpusztul az egész világ.

Csak egy gúnyos kacaj visszhangzik a kietlen tájon,  hahaha, hahaha.

A Leniné.  Mert Lenin zsil, Lenin zsity, Lenin búgyet zsity.    :))))

Előzmény: Calamayca 2.0 (16654)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16654

99 évvel ezelőtt hunyt el Vlagyimir Iljics Lenin, az első népi hatalom megalkotója. 

Emlékét nem feledjük! 

Lenin élt! Lenin él! Lenin élni fog! 

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16653

szegény kis bernike!

Előzmény: MrJones512 (16652)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.21 0 0 16652
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.20 0 0 16651

Ezen már többször elgondolkodtam és arra a végeredményre jutottam, hogy vagy igen - vagy nem ("mindenkinek megvan a maga nyomora" - neki is -,  legfeljebb más és más).

Az viszont atombiztos, hogy még hülye is lennél mellé.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16650)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.20 0 0 16650

ha lennék annyira hülye, h Tobias Moretti képeket puszilgatok a pénztárcámban emberi közösség kellős közepén, akkor lehet, normális lenne az életem ... 

Előzmény: Calamayca 2.0 (16649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!