Igazán büszke tulaja lehetsz! Ő az akit a múltkor vettél? Gyönyörű! De akkor milyen lesz a sárga!!! Már alig várom a látványt amivel megörvendeztetsz minket a kép által!
Tegnap megismerkedtem egy pszichológussal munkám során és ő is leander ....!
Neki sárga van! Első találkozáskor elfelejtettem megkérdezni a sárga sárga vagy vajszín annyit beszélgettünk!
én szoktam permetezni, amikor éppen mást is permetezek. A 'szokásos' lötty tartalmaz levéltrágyát (pl. wuxal), rovarölőt (pl. Zolone) meg valami gombaölőt.
Rendes nagyker virágpiacon. Nem volt túl sok belőle és még bizonytalan is voltam a sötétben nem látszott annyira, hogy milyen színű is, de szerencsére ilyenem még nincs, és még nem is láttam ilyen cirmos levelűt, remélem a későbbi virágzásnál is megtartja a színét:
Még nem túl nagy, kb 25-30 cm, de tele volt már most virággal, gondolom valami üvegházi csoda lehet... A virágpiacon vettem és nem is volt túl drága 1500 ft. Kicsit megerősödik, megnől majd vágok hajtást róla, remélem meggyökerezik és akkor adok szívesen.
szeretném, ha lenne majd cserenövénykém! Látom, más topokon is vagy, utána nézek, hogy milyen alany lehet még a leanderen kívül. Ha komolyra válik a dolog, vagy nekiindulunk az országnak (Pestről), akkor jelentkezem! Köszi!
Nagyon örülök mert úgy néz ki a kicsikém túlélte a tetűinváziót. Ez a fitovape nevü, extra drága spray segített neki, gyönyörű fényesek lettek tőle a levelei. én is nagyon szeretnék piros , bordó és mindenfélét ami csak létezik. Remélem lassan sikerül beszereznem . Nézzétek meg a supradyn reklámban milyen gyönyörű virágzó bokor van. szerintem nagyon szép. Tudja valaki hogy a kínai csíkosnak milyen virágja van?
A "vevő lennék" nálam úgy működik, hogy becsöngettek és vihetitek! Megbeszélés utám bármikor! Annak természetesen örülnék, ha esetleg cserével jönnél, de ez nem feltétel!