Keresés

Részletes keresés

imrejr79 Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5431
Nekem eccer sikerült győzelemre vinnem az ellenforradalmat. El is szégyeltem magam.

De már készül a "Zárd le a hidat a hős taxisokkal" játék béta verziója is visszavágásként.

Szabaccság!

Előzmény: tatjana fjodorovna (5428)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5430
Nocsak Kádár et.! Ön itt? Nem véletlenül mondják, hogy kísért a kommunizmus szelleme.
Előzmény: Főtitkár (5427)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5429
Mon Capitaine, a régi szép emlékek, ah! Persze az üti ennél húzósabb lábjegyzetet is fűzött hozzá, amitől most eltekintenék az elvtársnők miatt. Egyébként Kapitányom, megfigyelte már, hogy az elvtársnők, úgy általában, úgy riadnak a katonatörténetektől, mint katonaviseltek a tampondobozoktól. Ennek biztosan van valamilyen dialektikus magyarázata.
Előzmény: gegenseegross (5396)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5428
Eftársak!

Itt hozzáférhetnek a blokádolós játékhoz. Ahogy nézem, mindig mi nyerünk.

Főtitkár Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5427
Sokat dolgoztunk a betelefonáló elftásnőn, elhihetitek etásak. Mosmár aszongyák megmarad.
Meg is leptük aztat a fidesznácibarnaingesantiszemitafasisztahajrámagyarozóhídelzárócsőcselék Simicskót! Nem mutatoott egy nyitottságot se.

"egy jelkép inkább az, hogy fogatlan"
Harcos üdvözlet.

Előzmény: tatjana fjodorovna (5424)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5426
És, kedves etnö, a Révész Máriusszal folytatott beszélgetésböl az is kiderült, hogy a kormányunkban is micsoda szakértök vannak. Felhívták ugyanis figyelmünket arra, hogy a határon túli magyarság ügyeivel az Oktatási Minisztériumban ezentúl egy igazi harcos jogvédö, a Habeas Corpus haloványkék Munkacsoport egyik prominense fog foglalkozni! Hogy örülhetnek neki!Hogy érthet hozzá!
Előzmény: sesebese (5425)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5425
Pionyírka!

Köszönjük ezt a telefonos gyöngyszemet, igen megnyugtató, hogy ilyen hallatlanul bölcs nép a mienk.
Esélyük sincs s fidesznáciknak az őszi választásokon.

sesebese etnő. sk.

Előzmény: tatjana fjodorovna (5424)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5424
Mi pionyírkák büszkék vagyunk Gy. Németh etnöre!
Csatakiáltásunk is átváltozott Múúú!-ra.

Mellesleg, a már elöbb említett telefonálós müsorban olyan élményben volt részem, amit meg kell osztanom Önökkel. Különbözö zoo-, eto- és szociológusok majd idövel biztosan vizsgálni fogják eme jelenséget, s nem tudják, ugyan milyen körülmények között tenyészhetett ilyen faj is a földön. Áruljuk el nekik, hogy mesterségesen, a KGST nevü rezervátumban hozták létre ezt a mutánst, mely már csecsemökorában is zacskós tejet szophatott.

riporter:Egy kedves nézönk van a vonalban. Halló, asszonyom, mit óhajt kérdezni Simicskó úrtól?

telefonáló: Halló, jónapot, azt szeretném kérdezni Simicskó úrtól, hogy szerinte ki választja a miniszterelnököt? Hatásszünet, majd folytatja: Hát az országgyülés! És ez egy nagy csúsztatás! A népnek NINCS JOGA ISMERNI A MINISZTERELNÖK MÚLTJÁT. A politikusok akarják ismerni a miniszterelnök múltját, nem a nép.
(Simicskó részéröl néhány másodperc döbbent csend.)

Elvtársak, nem csoda, hogy gyöztünk, amikor a nép így tudja a saját alkotmányos jogait!

Előzmény: Kérdező nick (5423)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5423
Jaj de jó, elvtársak!

Képzeljék el, most láttam a párthiradóban, hogy Placido Domingo elvtárs megérkezésekor ott loholt az énekes elvtárs mellett a mi nagyvigyorú Zsóka elvtársnőnk. Sajnos nem lehetett hallani ami drága jó örök pionyírkánk hangját, de mintha azt mondta volna: Múúúúúú!

K.Pista Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5422
Hát,elvtársam,lehet,hogy azt mi nem fogjuk megtudni.
Előzmény: Kérdező nick (5421)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5421
:)))

Elvtárs!

Ennyivel jobbak a mi elvtársaink! A mieink még részegen is nagyobb szakértelemmel irányítják az országot, mint a nácik.

Képzelje ez az elvtárs, ha a pártelitünk nem iszik, akkor mire képesek!

Előzmény: K.Pista (5420)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5420
Ha még csak a Moszva Fénye lett volna az első állomás.

Előtte benéztek Baja et. zsurki vodkagyárába egy kis termékpróbára.
Na Horn et. már ott nem tudta kimondani az Európai Uniót.

Előzmény: Kérdező nick (5416)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5419
Wictorovics et.!

Saját rossz tapasztalataink megőrizném inkognitómat. Annyit segítek, hogy szőke vagyok sé zöld a szemem:-))

sesebese etnő. sk.

Előzmény: Wic (5417)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5418
Kedves Bikaborja pácban et.!

Köszönöm a mellékelt ideológiai jótanácsokat. Szem előtt tartjuk a Nőtanácsban.

sesebese etnő. mindigtanulvalamit

Előzmény: bikaborja pácban (5414)
Wic Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5417
Melyik az elftársnő?

V. Wictorowic

Előzmény: sesebese (5407)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5416
Természetesen, hiszen az országjáró körút igen fárasztó tud lenni. Főleg ha az ember a Moszkva Fénye italboltot is beveszi álomásnak:)))
Előzmény: K.Pista (5415)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5415
Tehát akkor egymást támogatják az et.nők és az et.?
Igazi,jó kommunista magatartás!

Horn et.-ért gondolom majd később visszajönnek.

Előzmény: Kérdező nick (5409)
bikaborja pácban Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5414
Off.
sesebese elvtársnőnek mélje érkezett.
On
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5413
Eftársak!

Felháborító, még mindig milyen beszélgetések zajlanak a JusztTV-n. Most pl. éppen Stefka nevü riporter faggattya Simicskó és Kiszely nevü nácikat D-209 et-ról! Kérem cenzúrázni!

Elötte Stefka riporter Révész Máriusz fidesznácit faggatta Tökés klerikálfaszisztáról. Felelösöket kérném haladéktalanul felkutatni!

Kérném az összes betelefonálót kitüntetni!

Tatjana serdületlen lejányzó, kezdimegismerniakádárrendszert haegykicsithallgatjaabetelefonálókat

sin x Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5412
Elvtárs,

én nem vízijárműről, hanem vízi járműről beszéltem. Teccik érezni a stilisztikai különbséget?

Sesebese etnő: ha már az esztétikumnál tartunk, akkor ideskubizzon, én ilyet vennék, ha rám lenne bízva:

Persze, nincs rám bízva, ami fölöttébb sajnálatos.
Nem ajánlana valaki be Juhász et.nál??

kyu hadiszagértő, militarista

Előzmény: gegenseegross (5408)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5411
:-))
Amikor a görög kommunisták meghívásának eleget téve Pireuszban először szálltam fel egy yachtra, hát hogyismondjamcsak, kis zabszem-effektust tapasztaltam magamon. Bevettem mindenfajta róka-elleni bogyót az első napra:-)
Aztán úgy belejöttem, hogy a 2 hét után a szívem szakadt meg, hogy ki kell szállnunk.
Képzelje az elvtársnő, egy alkalommal egy nagy delfin-csapat kísért minket egy jó darabon. Én kiültem az orrba, a lábam a vízbe lógott. Egyszerre az egyik delfin háta hozzáért a lábamhoz, ami után az egész csapat lelépett mellőlünk. Kaptam a fejemre a legénység többi tagjától, hogy seggbe rúgtam egy delfint, aztán jól ott hagytak minket.

sesebese etnő. azészakipöffötisszereticsaknagyonkapaszkodik20körömmel

Előzmény: sin x (5405)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5410
Kedves elvtársnő!

A dícséretet köszönöm, de azt valójában az archívumban kereső elvtársak érdemlik meg. Engedelmével továbbítom nekik.

T.et

Előzmény: sesebese (5389)
Kérdező nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5409
Kedves elvtárs!

Nagyon jól látja a helyzetet, de annyival kiegészíteném, hogy H. Kovács elvtárs sem a maga lábán közlekedik.

Előzmény: K.Pista (5381)
gegenseegross Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5408
A Pártközpont a vitát lezárja, azzal a megjegyzéssel, hogy Európa 30 osztály alatt a vízijármű: csónak, ladik, dereglye, stb. de nem hajó.
Előzmény: sin x (5405)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5407
Minden katonaviselt elvtársnak szeretettel küldjük a Nőtanács nőnapi ünnepségén készült fotót.
A szívünket és szellemünket betöltő rózsaszín köd itt jól láthatóan megjelenik, szimbolikusan kifejezve az elvtársnők mély meggyőződését, s ez nem hatásvadászat elvtársak!

sesebese etnő. sk.

sin x Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5406
Ejnye etnő, aztán 1 hétig nem bírna felkelni (de leülni sem), oszt akkor hogy dolgozna a mozgalomban??!
:D
Előzmény: sesebese (5404)
sin x Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5405
Hát, szépnek szép. :)
Egyébiránt a Grippen-ügy nekem ippeg nem teccett, mivel nem katonai, hanem gazdasági döntés vót.
Ami pedig a Kalózot illeti, probáltam nagyobbal is, de csak egy egészen kicsikét féltem kevésbé. :) (Tudnillik, a nagyobb hajó is ippeg úgy dülöngél az északi pöffös szélben, csak kicsit messzebb van a víz. :)))

kyu víziszonyos, ellenben repcsiimádó pártelnök

PS: A vízi járművek terén egyetlen típus iránt érzek némi vonzalmat, nevezetesen a tengeralattjárók iránt. Ott nem látni a vizet. Csak ha begyütt, akkor meg már úgyis mind1. :)

Előzmény: sesebese (5402)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5404
:-))
Mindig is szerettem volna egy egész laktanya harcértékét rongálni, kizárólag az idelológiai képzést előtérbe tolva.
Előzmény: személyzetis (5401)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5403
Azért ne legyen igazságtalan az elvtárs! Küldtem én maguknak egy csomó elvtársnőt is, emlékezzen csak: Galina, Natasa, Tamara, Titiana, i ták dálse!
Előzmény: gegenseegross (5400)
sesebese Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5402
Kyu etnő.!

Én a szép hajókat és a szép vadászrepülőket is nagyon szeretem.
A fidesznáci nyikhajok egyetlen lépése teccett (csak csönben vallom be, hogy teccett valami bennük), a Grippen-ügy.
Hát nem gyönyörű?

Azért hajózni is nagyon isteni dolog, tessék egyszer kipróbálni valami méretesebbel, mint a Kalóz.:-))

sesebese etnő. sk., vadászrepülő és yachttulajdonos

Előzmény: sin x (5395)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!