Nembaj Öreg,ha nekem meglesznek,és felteszem gépre?, és kiírom dvd-re te leszel az első,akinek 15% -os árengedményel adok el 1 -et :=DDDD NAde most kmoylan ha meglesz,akkor majd adok egyet -kettőt;=)
Ebből az "Én a Világon mindenfelé" sorozatból kérném, a "Bogyó CSepelen" :=)) a "Bogyó Kecskeméten" a "Bogyó Pesten" sorozatot,vagy még a "Bogyó Zalaegerszegen"-t ha megvan. :=))
Nekem ez a kedvencem: "Én speciel az utolsó 2 percben tartós halláskárosodást szenvedtem, nem mostanában volt ekkor hangzavar a csarnokban, úgy látszik jót tett hogy decemberben sokat beszéltünk a dudákról mert szinte minden ötödik embernél volt egy ilyen hangképző kütyü."
Lassan a Gáz utcát át kell nevezni gázduda utcára...:))
"És persze nekem a fehérvári hangulat még mindig sokkal jobban tetszik, mint az pl. ami Szolnokon szokott lenni, ahová jóérzésű anyuka nem hiszem, hogy ki meri vinni a gyerekét... "
Mindezt azon városból, ahol tavaly kétszer vertek meg vendégszurkolókat.....
Így igaz, szóval ezért is gondoltam Rád,a további, még meg nem történt esetek elkerülése végett!! De azért jól esik,hogy te is felismerted a helyzetez ;=))))))))))
Ez egyre szebb...:(( Nem elégedtek meg azzal, hogy felpofoztak 1 gyereket, lenyomták még az ősz Deákot is... Oázis, hogyan úszta meg?
Csabesz! Feltétlenül nézz be az albakosárra!!! Befosol... először valami alkesz kétvállra fekteti a csajodat, majd olvashatsz a szolnoki anyukákról akik nem engedik ki a gyereket kosármeccsre, végül a gázdudák jótékony hatásáról a Gáz utcai "oroszlánbarlang" összefüggésében...:D