Keresés

Részletes keresés

Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 325

Jo, akkor ne legyen semmi elsport, epitsenek lakoparkot a focipalyak helyen, bevasarlokozpontot az uszodak helyere, aztan tobb lesz segelyre, lehet belole tobb csipszet, kolat venni.

Nem kell sportolo az orszagnak, hadd versenyezzen a tobbi fasz, aki orul, ha neki jatszak a himnuszat a dobogo tetejen, mi nem dongetjuk a mellunket, zabaljuk a csipszet meg szurcsoljuk a kolat.

Az iskolaban a tesi oran csinaljon mindenki amit akar, legalabb tobbet tudnak netezni az okostelokon szegeny gyerekek.

Ehh.

Előzmény: Rana esculenta. (320)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 322

Már előre kiröhöglek titeket az olimpia altt, szánalmas ellendrukkerek. Ne felejtsd el, gyF  idején 2004-ben és 2008-ban  nem olyan jól szerepelt a magyar csapat, mint nagy átlagban...... Az idén meg csak lessssss.......................

Előzmény: Törölt nick (313)
Rana esculenta. Creative Commons License 2012.05.28 0 0 320

Most sem vernek minden iskolában tanárt. Érdekes én a árom gyerek során egy ilyen esettel sem találkoztam.

Tulajdonképpen nem is ekézem, csak azt gondolom, hogy a mai világban mikor a versenysport már erősen a pénzről szól -abból is élnek a sportolók - akkor tartsa el magát az adott sport.

A gyerekek nem megsértődtek, hanem nem haladtak, mert nem foglalkoztak velük.

Semmi gond azzal, ha egy kiemelkedő sportolóval kiemelkedő szinten foglalkoznak, de ne a többi gyerek hátrányára tegyék. Itt az volt, hogy volt két edző az egyik- a sikeresebb orosz) és jakabossal voltak elfoglalva.

Arra már nem volt pénz, hogy legyen plusz edző aki a többiekkel is foglalkozik.

A sport egyébként mióta világ a világ leginkább mellldöngetésről szól. ezzel bizonyítandó, hogy milyen kiváló nép is az. Nagyon fontos propaganda eszköz.

nekem meg nem tetszik, hogy propagandára használják.

Nem, a versenysporttól nem lesz egészségesebb senki.

az én izületeimnek sem tett jót, pedig hamar abba kellett agynom pont egészségügyi okok miatt és már csak amatőr szinten folytathattam. (mondjuk akkor hetekig bőgtem miatta )

Előzmény: Szilard Kigyo (319)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 319

De regen el voltak kulonitve legalabb ezek az esetek, az en sulimban soha nem volt ilyen. Most szerinted igy jobb, hogy barmikor, barmelyik iskolaban megtortenhet ez, ha valamelyik HHH bepipul?

Nem szivesen ekezed, de megis csinalod. Ez valami mazochizmus?:)

"Azonban rengeteg pénz kell már manapság egy-egy élsportoló kineveléséhez. aránytalanul több, mint amennyit jelenlegi helyzetünkben megengedhetünk magunknak."

Ez egy hosszutavu befektetes, aminek szerintem kesobb tobb haszna varhato, amiol alabb irtam. Tudod, egeszsegesebb gyerekek, kesobb valoszinuleg egeszsegesebb kamaszok, kevesebb bandazas, tobb sport stb stb.

"Csak tudod, akkor is az volt, hogy az edzők Jakabos zsuzsával voltak elfoglalva -pedig akkor még csak kezdődőtt az igazi versenyzői pályája, a többiekkel pedig csak immel-ámmal foglalkoztak. sokan abba is hagyták az úszást, mert rosszul érezték magukat ettől."

Jaa, hogy a kis pici dragasagok megsertodtek, hogy nem veluk foglalkoztak csak? Biztos vagyok benne, hogy ettol meg nem mindenki hagyta ott az edzest. Akik meglemorzsolodtak, lehet h masban sikeresebbek lettek. De hogy nem volt haszontalan az uszodaban eltoltott ido, az biztos.

Előzmény: Rana esculenta. (314)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 317

Már csak azt kéne kitalálni, kik ne használják a szkander szent nevét.

Előzmény: reggelsanyi (316)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 316

Azoknak ott a szkander..

Előzmény: Törölt nick (315)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 315

A művészet szent nevét ne merje a szájára venni egy sportrajongó se!

Remélem azért a bányászok és a parasztok még kimondhatják.

Előzmény: Törölt nick (298)
Rana esculenta. Creative Commons License 2012.05.28 0 0 314

Te azt gondolod, hogy régen nem volt tanárbántalmazás? sajnos volt. max. nem lehetett hallani róla. Én hallottam, mert volt egy tanárnő ismerősőm, aki hhh-s iskolában tanított. mesélt elég sokat.

Hidd el nem szíyvesen ekézem az élsportot -és az odaveztő versenysportot.

Én is csináltam és imádtam.

Azonban rengeteg pénz kell már manapság egy-egy élsportoló kineveléséhez. aránytalanul több, mint amennyit jelenlegi helyzetünkben megengedhetünk magunknak.

nagyon örülök Jakabos eredmnyének -láttam is úszni ,mikor a lányom hordtam úszásra.

Csak tudod, akkor is az volt, hogy az edzők Jakabos zsuzsával voltak elfoglalva -pedig akkor még csak kezdődőtt az igazi versenyzői pályája, a többiekkel pedig csak immel-ámmal foglalkoztak. sokan abba is hagyták az úszást, mert rosszul érezték magukat ettől.

Egyébként élmény volt nézni Jakabos úszását már akkor is.

Előzmény: Szilard Kigyo (307)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 312

Lemaradtál...

Az átadás megtörtént..

Kb topik nyitása után fél órával...

Előzmény: xy64kxy (310)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 311

Emlekszem, mikor volt a felhaborodas az eredmenytelenseg miatt, ezek meg lenyilatkoztak egy olyat, hogy "na vegre, most kerult a magyar sport a helyere" vagy valami hasonlo. Azt hittem az agyam eldobom.

Előzmény: Törölt nick (306)
xy64kxy Creative Commons License 2012.05.28 0 0 310

Átadja?

Azért jó lesz a kezét figyelni...

reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 309

Meglesz annak is a napja...

Depláne ha olyan a kiírás Londonban s nem lesz jó ideig aranyunk...

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 308

Hasznos lehet-no meg kártékony is. Attól függ, milyen ember műveli...............

Előzmény: Törölt nick (303)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 307

Mondj egy orszagot, ahol csak ugy magatol sikeres lett a foci, allami penzek nelkul.

De az elsportolo azt vallalja, azt akarja csinalni, a vilag legjobbjai koze akar tartozni. Miert kellene elzarni elole ezt a lehetoseget, mikor az orszagnak haszna lesz az o peldajat koveto gyerekek amator tomegsportolasa miatt?

"Szemléletváltás: a testnevelés órák szóljanak a sportágak megismeréséről, a jtákról, a vidám mozgásról és persze a kitartásról is."

Es kovetkezetes szigor, fegyelem nelkul hogyan gondolod ezt? Mert szep szavak, de az elet meg megmutatta, hogy ma mar a tanarokat verik ossze a gyerekek, ha nem tetszik nekik az ora.

Előzmény: Rana esculenta. (301)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 306

Nyissatok topicot az olimpiai eredmények előzetes fikázásához, csalódott ballibek. Fáj a siker, mi? Jó volt nektek gyF elqró sportminiszternek, ugye? Meg is volt GyF eredménytelensége-a ti szempontotokból eredményessége...................

Rana esculenta. Creative Commons License 2012.05.28 0 0 301

Ja, kifizetődő, ha sikeres és eredményes.

Nos a magyar foci -tudommal nem igazán az.

A versenysport kimondottan egészségkárosító hatású.

tönkrevágja az izületeket, az izomfejlődést. És akkor az esetleges doppingszerekről nem is beszélek.

Természetesen itt most nem a diákolimpiai szintű versenysportól beszélek, hanem az élsportól, és az odavezető útról. amin sokkal többen mennek végig, mint akikből tényleges élsportoló lesz.

Szemléletváltás: a testnevelés órák szóljanak a sportágak megismeréséről, a jtákról, a vidám mozgásról és persze a kitartásról is.

De ne szóljanak a tanár erőszakosságáról, hatalmasságáról és legfőképpen ne osztályzásról.

De mindez szvsz és csak példák.

Előzmény: Szilard Kigyo (285)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 297

Topik elegáns anyázáshoz :)

Akárkii_voltam válasz | megnéz | könyvjelző 2012.05.25 14:56:59 © (322)

Csakszólok, hogy valaki visszaél a nikkeddel és hülyeségeket írogat a nevedben.

Előzmény: Törölt nick (296)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 295

En a valogatottnak szurkoltam, a palyan meg en voltam Garaba:)

Előzmény: reggelsanyi (290)
robbie_taylor Creative Commons License 2012.05.28 0 0 293

Jól van pihenj,lazíts te nagyon városi bunkó!

Előzmény: Törölt nick (279)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 292

Nyuszó, én most is fociból jövök, pedig nem is az a profilom.

Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 291

Aztán ott van az a nyüves sok matematikus, azok se láttak egy ekét életükben.

Előzmény: Törölt nick (287)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 290

Majdnem teljesen egyetértek veled...

De...

Nem volt mindenki honvédos...

sőt...

Előzmény: Szilard Kigyo (285)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 288

Persze. Mindig az vagy,, amit az adott helyzet es a terepviszonyok megkivannak.

Ismerem ezt, nem kell bemutatkoznod.

Kis fika vagy, semmi mas. Aztan vagy kinovod, vagy nem.

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 287

Megjegyzem a csajozást se kéne túlbonyolítani ezzel a sok romantikázással, pipettát neki, oszt hadd szóljon.

Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 286

Ez amúgy elsőre mindig qrva jól hangzik, aztán ha minden rohattkisélősdit, sportolót, csepürágót, zenészt, miegymást elküldünk a francba, a végén tényleg nem marad más, mint a bányász, meg a paraszt, meg te, hogy jól megbecsüld őket abban a dögunalomban.

Előzmény: Törölt nick (281)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 285

"tudtommal a foci az egyik legkifizetődöbb sport."

Akkor csak nem hulye "a Orban", hogy a legkifizetodobb sportba fektet allami penzt, ahogy az mas orszagokban is tortenik direkt vagy burkoltan?

"A versenysporttól senki sem lesz egészségesebb."

De igen. A sok gyerek regebben a focipalyakon, akik Detarik, Garabak, Kovacs Kalmanok voltak.

Inspiralo a gyerekek szamara, ha az a csapat, amelyiknek szurkolnak, sikeres. Ez pedig penz nelkul nem megy.

De ha sikeres a csapat, ok is hamarabb kimennek a palyara focizni, ami meg a tomegsport szempontjabol jelentos, ami nagyobb meritesi lehetoseget ad az utanpotlasnevelesnek, stb stb. Ez egy ongerjeszto folyamat. Kerdes, hogy pozitiv vagy negativ iranyba akarunk-e menni.

"és ha már itt tartunk. nem stadionokat meg nagy uszodákat kell épyteni a vesenypsort számára, hanem pl. tornaermeket- ne adj isten medencéket és sportpályákat az iskolákba.

És a testnevelőtanárok képzésében sem ártana nmémi szemlélet váltás."

Ne mondd mar, egy orszagnak legyen legalabb egy valamirevalo stadionja. Ez alap. Meg az ukranok is korberohogik szegeny Puskas-stadiont, es ugye Mo-n az a kirakatstadion. Tetszik, nem tetszik, erre normalis orszagokban aldoznak.

Milyen szemleletvaltasra gondolsz pontosan?

Előzmény: Rana esculenta. (275)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 283

Egyelőre úgy néz ki hogy a kormányzat másképp gondolja...

:D

Előzmény: Törölt nick (281)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.05.28 0 0 280

Egyél valamit...

Vagy menj az éhséglázadós topikba...

Ha nagyon kéred felhozom neked..

Előzmény: Törölt nick (278)
robbie_taylor Creative Commons License 2012.05.28 0 0 277

Bunkókám a városban is és falun is zárva vannak a boltok!

Előzmény: Törölt nick (271)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 276

Ja bocs, elsore nem vagtam, hogy fika vagy.

Előzmény: Törölt nick (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!