Keresés

Részletes keresés

sarkat5 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 68

ja! és hanga nem megváltó, persze, hogy nem. de annyit tud, mint amennyit kedves válogatott bedobóink produkálnak mostanság...

majd vele is úgy járunk, mint sok más tehetségünkkel: elmegy oda (elcsábítják, mert más csapatoknál gondolnak a jövőre is), ahol pályára léphet. és be is fog válni, mert sokkal több van benne, mint bármely más ifijátékosban.

sarkat5 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 67

nem, az eredmények többségén kívül semmi nem volt rendben akkor sem, amikor banks még itt volt. akkor sem volt elképzelés, akkor sem játszottunk és akkor is betliztek a mezőnyjátékosok. ezért volt sokak részéről, hogy leváltották volna a fél csapatot.

szerintetek tényleg nem kapkodás, amit most a vezetőség csinál??? mert szerintem messziről láccik, hogy az. sajnos. kestutis nem jött be, pojbics csak pár percet képes viszonylag elfogadható szinten játszani, szóval nincs normális egyesünk. hozzunk még egyet! hadd legyenek hárman, plusz supola. (aki persze sosem léphet pályára, főleg ezek után.)

kettes-hármas poszt. kámi, ákos, lowe. hozzunk még egyet, hadd ne játsszon sosem az ország egyik legtehetségesebb juniorja! zujovic is csak perceket kap, szóval ő akár még lehet jó játékos is, csak nem értem, minek kellett. remélem, bebizonyítja.

a helyzet szerintem röviden: banks elment. elküldtük minden baj legnagyobb forrását, az edzőt és négyes poszt helyett igazoltunk egy 1-2-t és egy hármast, plusz próbálgatunk négyeseket. tényleg a bőség zavara, ahogy papi írta. (csak ha hozok egy rakat embert, biztosan megváltam volna néhány olyantól, aki a szezonban semmit nem produkált...)

kennyt nem azért említettem, mert ő aztán bajnokot csinálna a csapatból (pedig legjobb négyesünk volt), hanem mert szerintem olyan dolgokkal vádolták és olyan dolgok miatt küldték el, amelyek nem voltak igazak. vagy ha igazak voltak, akkor miért nem rúgják ki a jelenlegi csapat szinte összes tagját is? ők pontosan úgy viselkednek, mint annak idején kenny.

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.05 0 0 66
Azért mindenben nem értünk egyet :-), mert én mindenképpen meghagynám elsőszámú irányítónak Marciulionist, és Sullivant inkább kettesként jáccatnám.
Persze ezt mindig az aktuális ellenhez kell igazítani.
Nézzük a kaposvári meccset! Kezdő nálam:
Marciulionis, Sullivan, Horváth Ákos, Brigitta, Zé
Ez egy gyors támadó, és védekezésben is logikus felállás lenne.
Hendleint fogatnám Brigivel, Uhegwut meg Sullivannel.
Marci cseréje lehet Pojbics, Lowe, Supola
Sullivané L owe, Kámi, Hanga
Ákosé Kámi, Lowe, Zujovcs, Hanga
Brigié Lowe, Kámi, Hanga
Benczének Ricsi, Szabó T később Brigi is

A bőség zavara :-).
Előzmény: Törölt nick (65)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.05 0 0 63
Dehogy lőttek, most kezdődik csak igazán!

Annyi hülyeséget összehordtok itt, hogy csak nézek. Nem a vezetőség kapkod, hanem Ti. Az egész csapatot meg a vezetőséget plusz a szponzorokat kétszer elzavartátok volna. meg az összes valaha itt megfordult játékost leigazoltátok volna.
Ja, hogy kibicnek semmi se drága. Gondolkodni kell nem vagdalkozni!
Vegyük sorjába:
Amíg Banks itt volt, addig vezettük a tabellát, tehát minden oké volt.
Banks - a legjobb játékosunk - lelépett. Új helyzet állt elő. Nyilván igazolni kell játékosokat. Ez is megtörtént, szerencsére még időben. Ha Banks mondjuk március elején dobbant, sokkal nagyobb kakiban lettünk volna.

Jelenleg nekünk van a legjobb keretünk!

Megnéztem a Sopron elleni derbit, Matus egész jól meccselt.
(Miért kaptunk ki? Mert a Sopron -szerintem- szintén nagy erőkből áll. Sokan fognak még ott elhasalni.)

Szóval lassan napirendre kéne térnie mindenkinek, hogy valszeg ez lesz a végleges keretünk. Bízom benne, hogy Brigit is megtartjuk, meg mindenki mást.
Sullivannel sokat erősödtünk. Az izomrostok aránya is rendeződni látszik. :-)

Marad a Hajrá Albacomp!
Előzmény: sarkat5 (61)
#4 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 62
Csak semmi negítv kisugárzás! CSAK POZITÍVAN!!!

Idén bajnokok leszünk! Elvileg a 8. helyről is lehet valaki első.
Hajrá Alba!
Előzmény: sarkat5 (61)
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 61
ááá, ennek a szezonnak már úgyis lőttek. ez a sok kapkodás, gyors igazolgatások összevissza csak rossz véget jelenthetnek. :-(
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 60

jobbat mondok: banks-nek is van :-)))   

:-(

Előzmény: flash3 (59)
flash3 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 59
Ez is igaz...;)
Előzmény: sarkat5 (58)
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 58
sullivan-nek is volt csapata...
Előzmény: flash3 (57)
flash3 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 57

Egyetértek, Kenny nagyon jó lenne ide, egy fürge 4es jó kézzel és pattanózással...

Csakhogy sajna neki is van csapata: ETENDARD DE BREST (Fra- Pro B)

Előzmény: sarkat5 (51)
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 56
fasza amerikai kettesünk akkor sem dobna be kettőből kettőt, ha üres csarnokban gyakorolna három napig...
Előzmény: isz-akos (55)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 55

Na ez remek...6/6 ket kiserletbol.

Meg ha tet nelkuli is volt az utolso par perc es senki nem volt rajta akkor sem rossz teljesitmeny. Igazan adhatna Matus tobb lehetoseget is neki. Remelem olyanrol szo sincs hogy felsobb utasitasra kell osszeallitani a csapatot, hogy kik azok akik jatszhatnak es kik azok akik nem...

Előzmény: sarkat5 (53)
#4 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 54
A Litván meg a Lóvé mehet. Hozzuk még négyesbe Kenny-t aztán Matussal az élen előre!
Hajrá Alba!
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 53

ne voltam ott, de 2-ből vágott kettőt.

nem értem, miért nem jáccik többet, tegnap kc meccsen is zseniális volt, úgy hallottam... ha valakinek ismernie kell, az matifu, edzette a kc-ben és a juniorban is.

a vezetőséget sem értem, itt van mezőnyben kámi, ákos, lowe, marci és akkor elé igazolják zujovicot, most ezt a sullivan gyereket és akkor pojbicsot még nem említettem. minek ennyi gyenge mezőny, ha lenne helyi megoldás is???

Előzmény: isz-akos (52)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 52

Aki ott volt Sopronban meseljen vmit Hangarol. Mennyi ido alatt dobta azt a 6/6-ot hany kiserletbol?

Miert nem kap sokkal tobb lehetoseget?

Soos is es Wittman is sokkal tobbet jatszik mint nalunk es nem is rosszabbak a legtobb legiosnal...

sarkat5 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 51

és kenny merre van? a legeslegjobb választásunk ő lehetne 4-es posztra... persze, ha futná rá banks pénzéből és persze ha vezetőink nem gondolnák azt róla, amit. :-(

én elsőre lowe-t repíteném, de minél messzebbre. egyetlen jó meccse volt, a szolnok elleni, akkor nem villogott hollins. a többi teljesítménye egyenlő a nullával. amerikai légióst ezért tartani a legnagyobb baromság.

isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 50

talan ha a vezetok is rajonnek erre a torvenyszerusegre, akkor elkezdik leigazolni az IBM lista aljan talalhato jatekosokat, akik a legkevesebb lepattanot szedtek es a legkevesebb pontot dobtak, de az o nevukhoz fuzodik a legtobb eladott labda es szemelyi hiba...

hatha forditva is mukodik ez az elmelet (ami inkabb gyakorlat) :D

Előzmény: flash3 (48)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 49

Most nezem ennek a Sullivannak a kepezetet a honlapon. Hat mit ne mondjak, ha este szembe jon velem a felhomalyban tuti osszecsinalom magam, felteve ha addig nem vesem jol az emlekezetembe ezt az arcot:-)))

Mintha a bortonvalogatottbol igazoltuk volna:D

flash3 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 48

Kestutisban egy nagyon kicsit, egyre kevésbé, lelkem mélyén még mindig bízom, könnyen lehet helytelenül, hogy az alapszakasz hajrájára stabilizálja valamelyest a formáját. Én a képességeit továbbra sem vagyok hajlandó vitatni, egyrész alapból azért nem akárki, nem mindenki lesz litvániában olimpiai kerettag meg euroligában is játszott anno, másrészt tavaly túl hosszú ideig túl jól játszott ahhoz Kváron, hogy egész msotani szezonban semmi se legyen... Milyen kár h a sportban nincsnek efféle törvényszerűségek!

Arra viszont én is kíváncsi leszek mit kezd egymással Marci és Phillips. Mert bár Phillips univerzális, és dobóhátvédként is ellabdázgat, ugyanakkor mégiscsak én legalábbis irányítóban láttam leghasználhatóbbnak.

Majd meglátjuk, minden a gyakorlatban fog kiderülni. Mint ahogy az is, hogy lehetett Phillips Kváron akármilyen überfasza csávó, a mi házunk tája bizony nem arról híres, hogy az addigis jó játékosok überelni kezdik magukat ugyebár...;)

isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 47

mindegy a lenyeg hogy qrva messze van es meleg az ido a tobbi nem szamit:-)))

Es akkor ezekutan elmegy Svajcba...:D

Előzmény: Guczi (46)
Guczi Creative Commons License 2007.02.05 0 0 46
Bocs elszúrtam! Uruguay Dél-amerikában van és nem Afrikában. Ez ciki a részemről, és pirulok is miatta rendesen. :D
Guczi Creative Commons License 2007.02.05 0 0 45

Tudom hogy nem te tehetsz a fórum bezárásáról. Persze, hogy működött a moderálásokkal is. Tényleg elküldte a vezetőnket a melegebb éghajlatra, méghozzá nyíltan, megnevezve! Mondjuk azért arra figyelt hogy a csúnya szót kicsillagozza. Nem úgy, mint más, akinek az volt a célja, hogy piszkálja a rendes fórumozót.....pl Bird-et:D

Szerintem Sulliven leigazolása nagy húzás volt. Bár engem is aggasztanak azok a kimutatások, hogy a jó játékosok egyszerűen elfelejtenek játszani amikor hozzánk kerülnek. Lásd Marci, Kámán, Lowe, sőt ide sorolhatnám Ákost is meg Spivey utolsó évét.

Apropó Spivey, ha jól tudom Lengyelországban nem igazán alkotott maradandót, és onnan ment át finnekhez. Na most Lowe finnországi átlagát nézve Spivey sem lenne jó itthon. De el kell ismerni, hogy korábban csodákat művelt a labdával.

Isz-akosnak. Rod afrikai kiruccanás után Svájcban ostromolja a gyűrűt. Ott jók a feltételek. Magas hegyek vannak, át tudja ugrani őket, miközben gyakorolja a lepattanózást. :D

Előzmény: Törölt nick (12)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 44

wooow

Hat ha masert nem is, de azert mar megerte hogy kosaras lett, hogy korbeutazhatja a fel vilagot:-))

thx az infot

Előzmény: flash3 (43)
flash3 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 43
Rod Uruguayban kezdte a szezont, majd nemrég Svájcba igazolt, ahol a MEYRIN GRAND-SACONNEX BASKET csapatában játszik azóta is, legalábbis a eurobasket szerint.
Előzmény: isz-akos (35)
paca6 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 42
Egy kis régmúlt sirató...
http://www.raemix.com/movies/sportspeople/spivey_ntsc_25fps2.mov
http://www.raemix.com/movies/sportspeople/younger.mov
Bird33 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 41

Phillips: angol

Lowe: USA

Zujovics: Szerb

Marciulionis: litván

Brighitta: Holland

Igazolásra van lehetőség (már amerikaira), de ettől függetlenül nem hiszem, hogy Lowe marad..

Előzmény: ALL IN (40)
ALL IN Creative Commons License 2007.02.05 0 0 40
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy Zujovic miatt sincsen lehetőség Union kívüli (vagy amerikai) játékos leigazolására, addig, amíg Lowe is a csapatban van. Pontosabban, le lehet igazolni, csak valamelyiküknek majd ki kell maradni a csapatból.
Előzmény: Bird33 (39)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 39

Igen, és???

(Mi a kérdés??)

Előzmény: ALL IN (37)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 38
Elso ranezesre nem tunik komolyabb helynek, mint a MAFC hazai palyaja:-))
Előzmény: paca6 (36)
ALL IN Creative Commons License 2007.02.05 0 0 37
Na de várjál!!! Zujovic a férfikosár szerint szerb, és ha jól tudom, a szerbek szintén unión kívülinek számítanak, hacsak nincsen mellette szlovén vagy horvát útlevele...
Előzmény: Bird33 (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!