Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Itt egy pár képecske. A leander nagyon fincsi illatú sajnos illatos képet még nem lehet csinálni :-) az elcserélendő tövek 20cm körüliek jövöre szerintem már nyílanak rendesen. Nagy virágú mint a képeken is látszik átlagosan 7-10cm közötti a virágok átmérője.
A rózsákból tavaszi bujtványok vannak jövőre egy-egy virág mindegyiken várható.
Akit érdekl valameik írjon bátran. Cserébe főleg tillandsia és leander érdekelne de más is szóbajöhet.
Én tudnék adni neked kétféle gyökeres kecskerágót,és szeretnék cserébe a cickafarkból és az asterból (ha magas növésű),de én inkább postáznám!Neked jó úgy?Ha igen kérlek írj: nyufi78@gmail.com
Elsősorban évelő növényeket tudnék adni és fogadnék szívesen, de például a dupla fehér leander is érdekel.
Amiből van bőven és felajánlom: gyöngyike, írisz (sokféle szín, de így virág nélkül nem mindegyiket tudom), cickafark, sásliliom, ligetszépe, margaréta, aszter, krizantémok, varjúháj, fátyolvirág, árnyékliliom (a két leggyakoribb fajta)
Amiknek örülnék: levendula tövek, hunyor, kecskerágó, cserjés pimpó, császárkorona, szívvirág, pünkösdi rózsa, csillagfürt, lángvirág (lágyszárú, fásszárúm van gyönyörű rózsaszín nagy bokor, ha valaki akar próbálkozni a gyökertetésével szívesen adok ágat!)
Budapesti vagyok, szeptember közepe-vége felé szívesen elmegyek a növényekért, vagy jöhettek hozzám is.
A Milkyből már biztosan vannak mert nagyon korán kezd virágozni, a lilával az utolsó pillanatig várni kell, csak közvetlenül a fagyok előtt szedem le. Érdekes nagy magja van, hogy biztosan beérjen jobb ha várunk.
Igen, igazából nekem is ilyen teltvirágú sárga volt csak valahogy kihalt szegény. Szívesen elfogadnék magot belőle.
Azt írod, hogy neked is van golgotád, hány fajta? Vagy csak olyan amiről képet tettem fel? Én most kb 7 fajtánál tartok, bár mindből még nem tudok hajtást szedni, mert van amelyik virágzik és olyan is ami még most gyökeresedik. Szóval ha kell akkor másfajtából is adhatok.
Vagy ha érdekel van teltvirágú nebáncsvirág hajtásom, olyan a virága, mint egy kis rózsa
Nekem ebből a két fajtából lesz magom: A halványlila délután kezd nyílni, másnap délelőttig, éjjel virágzó, forróságban illatos. A nappal virágzó fehér alapon lila foltos neve Milky way. Lesz talán egyszínű égszínkékem is , a nagy virágú, biztosan ismered.
Nincs valakinek véletlenül Fragrant rose nevű nárcisza? Idén nem lehet kapni a Tv-nél, amikor meg lehetett mást küldtek helyette. nagyon kíváncsi vagyok a illatára. Igazából 1 virágzóképes hagyma is megtenné. Cserébe adok valamit, amiben meg tudunk egyezni, vagy kifizetem. Valamint nem akar valaki velem rendelni a tulipánvilágtól? 1-2 dolgot vennék csak, nincs kedvem kifizetni egyedül a házhozszállítást, meg asszem el sem küldik ha nem ér el a rendelés öszege bizonyos határt. Én budapesti vagyok, akár hozzám is jöhet a rendelés, átadásnál alkalmazkodom a partnerhez, ha kell házhoz viszem. Köszi.