Keresés

Részletes keresés

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.20 0 0 449
Értem. Érdekelne, Te milyennek képzelted míg nem láttad? Mit vártál, mire számítottál?
Előzmény: Lizergsav (448)
Lizergsav Creative Commons License 2004.09.20 0 0 448
A képekre gondoltam!!!Ózdi emlékére macskák????
Előzmény: ma8r0k8a (446)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.20 0 0 447
miu

Kíváncsi vagyok, milyen rajz jön ki ebből..
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.20 0 0 446
Sziasztok, szép napot:)

Bitang ezt a szétoffolást nem értem.
De talán ez meg az én problémám...:)

"... A szó, még az ellentmondó is, összekapcsolja az embereket. A szótlanság elszigetel."
/Thomas Mann/
Előzmény: Lizergsav (445)
Lizergsav Creative Commons License 2004.09.19 0 0 445

Hm!!Megpróbáltam olvasgatni,de szétoffoljátok a topicot!!!!

Ez elég gáz!!!!!!Na mnd1ez az én problémám!!!:-))))

Üdv,TNagyeszünek,elmés hozzászólásaiért!!!!:-))))))))

-BITANG-

A lényeg: LEGALIZE!!!!!!:-))))))))))

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.17 0 0 444

AZ ERDŐTÜNDE

Kitavaszodott.

Az erdő megtelt élettel : rügybe borultak a fák, a tisztásokon elődugták fejüket az első virágok. A madarak vidám éneke betöltötte a levegőt. Lenn, a folyónál csíkos hátú vadmalacok sütkéreztek, és élvezték a napfény melegét.

Az erdőtündének ez volt az első igazi tavasza. Amire oly régóta vágyott, végre bekövetkezett : megkapta első saját erdejét, s most izgatott szívvel indult bejárni birodalmát. Minden egyes fánál, minden bokornál megállt. Jó gazdának akart bizonyulni. Azt szerette volna, ha az övé lenne a világ legszebb, legpompásabb erdeje.

Hirtelen egy parányi ökörszem ereszkedett le a feje fölött egy ágra halkan, súlytalanul.

- Baj van, baj van ! - csivitelte.

- Mi történt ? - kérdezte a tünde izgatottan.

- A farkas ! Gyere utánam ! - válaszolta az ökörszem, és felröppent az ágról.

A madárka egy tisztás széléhez vezette a tündét. Ott egy síró-rívó nyúlasszonyság fogadta őket.

- Mi történt ? - kérdezte tőle is a tünde.

- A farkas ... a farkas megölte a férjemet ! Árván maradtak a gyermekeim ! - zokogta a nyúl, és kimutatott a tisztásra, ahol a gyilkos épp a példás családapa utolsó maradványait tüntette el bendőjében.

A tünde összeráncolta a szemöldökét. Hogy ilyen történjék az ő erdejében ! Ezt nem hagyhatja annyiban. A nyulat ugyan nem támaszthatja fel - hiszen arra csak egy varázsboszka lenne képes - , de azt megakadályozhatja, hogy megismétlődhessen az eset. Odaröppent a farkas elé.

- Tudod ki vagyok ? - kérdezte szigorúan a meglepett ordast.

- I-igen. Az erdőtünde. - válaszolta az.

- Hogy tehetted ezt ?

- De hát ... - kezdte volna magyarázni a farkas, de a tünde beléfojtotta a szót.

- Meggyilkoltál egy ártatlan állatot ! Mi lesz most a gyerekeivel ? Egyszer és mindenkorra megtiltom azt, hogy rátámadj másokra, és elvedd az életük ! Ha ez mégegyszer előfordul, békává változtatlak, és a Gólyák Tavába doblak !

A farkas megszégyenülten hallgatott ...

Amikor napokkal később a tünde összefutott a bagollyal, elmesélte neki a történteket.

- Hát ... - vakarta meg a fejét a bagoly.

- Most meg mi van ? - értetlenkedett a tünde - Nem hiszed el, hogy sikerült ?

- Hát őszintén szólva, nem nagyon tudom elképzelni a farkasról, hogy megváltozna.

- És ha bebizonyítom ?

- Hogyan ?

- Még kigondolom. Majd üzenek neked az ökörszemmel.

Másnap az ökörszem el is ment a bagolyért, és elvezette a tisztáshoz, ahol a tünde már várta őket.

- Most bebizonyítom, hogy nekem van igazam. - mondta.

- És milyen módon ? - kérdezte a bagoly.

- Csak figyelj. Már a közelben jár.

Ki, akarta kérdezni a bagoly, de már nem maradt rá ideje. A tünde átbucskázott a feje fölött, majd nyúl képében kiszaladt a tisztásra, ahol békésen legelészni kezdett. Mit volt mit tenni, a bagoly az ökörszemmel együtt helyet foglalt egy fán, és várta, mi fog történni.

Ez a hitetlen bagoly ! Majd hogy fog csodálkozni, gondolta a tünde egy fűcsomót rágcsálva. Egyszercsak megzörrentek a bokrok, és előszökkent belőlük a farkas. Egyetlen hatalmas ugrással a nyúlnál termett, és átharapta a gerincét.

- Jaj, mit tettél, mit tettél ! - jajveszékelt az ökörszem a farkas fölé repülve - Hiszen ez nem is nyúl volt, hanem az erdőtünde !

- Én nem tehetek róla. - hárította el a felelősséget magáról a farkas - Aki nyúlként viselkedik, az ne csodálkozzon, ha annak is nézik !

- De neked különben is meg lett tiltva, hogy rátörj másokra, és legyilkold őket !

- De hát hogy tehetnék másképp ? Hiszen én farkas vagyok.

Erre már az ökörszem sem tudott mit válaszolni. Pillanatnyi csend támadt, aztán már csak a csontok ropogása hallatszott.

- Én megmondtam előre ... - mondta csendesen a bagoly.

Előzmény: big-dewil (443)
big-dewil Creative Commons License 2004.09.16 0 0 443
> A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja
apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki
kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok,
válogatott cigánylegények. Igen ám, de sorra megbuknak a vizsgán!!! Egyszer
arra jár a szegény vándorlegény, és beáll a sorba o is, szerencsét próbálni.
Nevetik is a hercegek, grófok, válogatott cigánylegények, hogy mit akar itt
ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ok sorban kudarcot vallottak. Mivel
azonban mindenki próbálkozhat, egyszer a vándorlegény is sorra kerül.
> - Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! - invitálja a királylány.
Kimennek, és elmennek a csilingelo aranyalmafa alatt, átmennek a szólószolok
között, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az
ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyurujét, és bedobja a patakba, majd
ezt mondja a legénynek:
> - Vedd ki, és add a kezembe!
> A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az
> megszólal:
> - Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott!
Előzmény: ma8r0k8a (442)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.16 0 0 442
Sziasztok:))
Big??? hmmm Fogadjunk, tudom mi jut eszedbe erről a képről /is/:DD

hegyek
Nnnna ugye..:pp
big-dewil Creative Commons License 2004.09.16 0 0 441
Az a szerencsétek,h az ewolucio során,aljas modon hozzánöttetek a waginához...)))
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.15 0 0 440
negativ..
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.15 0 0 439
Sziasztok!
Csak, hogy tudjátok, ha eddig még nem:))) -->
"...vajon a természet törvénye aláveti-e a nőt a férfinak? Nem ... a természet sosem hozott ilyen törvényt. Az uralom, melyet rajtuk gyakorolunk, valóságos zsarnokság; ők is csak azért törődtek bele, mert szelídebbek, tehát emberségesebbek és okosabbak nálunk."
/Montesquieu/

szép ez is
Lizergsav Creative Commons License 2004.09.14 0 0 438

Nem egy pörgős topic!!:-))))))))))

-BITANG-

Nerina Creative Commons License 2004.09.14 0 0 437

ő itt alant Bendegúz, aki kisfiú macskának készült. Legalábbis Gremlin azért adta Neki ezt a nevet, mert azt hitte. Pedig lány kutya. De Bendő rászolgált a nevére, így a keresztapaság létrejött.

Jól elvagyok itten...

big-dewil Creative Commons License 2004.09.14 0 0 436

Agyikám!

Dehogynem hixem! Há azé irtam meg,h mit csi.

Különben azt jawaslom,h nyugodtan kattintgassál akárhowa. Meg csinálj bármit. Egészen addig,mig a képernyö be nem kékül mindenhol,a betük meg fehérek nem lexnek. Na akko kikapcsolod,azt ujrainditűs után ujra klattyolhacc bárhowa. Csak erre az egyre kö odafigyelni. Me ha ebben a menüben átirsz wmit,akko má gond lex.

Előzmény: agyika22 (435)
agyika22 Creative Commons License 2004.09.14 0 0 435
Bigem Drága! A világért sem  fárasztanálak feleslegesen. Ezek nekem télleg kérdések! Hát nem hiszed, h. én nagyon kezdő vagyok. Állandóan kérdezgetek, akit csak el tudok kapni. Köszi a válaszod!Most ezt kiírom egy nagy-nagy füzetbe és bemagolom! :-)))))Csá!
Előzmény: big-dewil (433)
big-dewil Creative Commons License 2004.09.13 0 0 434
Fõnök a szöke titkárnõjének:
- Gizike ! Miért javította ki az "e" betüt "a" betûre?
- Miért ? Mi értelme van annak, hogy "feszmérõ"?
big-dewil Creative Commons License 2004.09.13 0 0 433

Agyikám ugye most fárasztasz? De azé se hagyom magam!)))

1. Ezeket az ugráló figurácskákat hol lehet megtalálni?

Az egér jobb gombjáwal rákattintasz az ugrálo bogyokra. Kijön egy ablak. Megkeresed a kép mentése más néwen sort és ráklattyolsz a bal gombbal. Megnézed,h howa mentetted,h megtaláld! Aztán mondjuk ha irsz egy lewelet,akkor bexurás,majd az elöugro menüben megkeresed ezt a zugrálosat azt bexurod. Kb ennyi.

2. Azt az aranyos gonosz kutyut, amit kaptam Tőled, amelyik a macskuszt akarja az autó alá lökni, azt én tovább tudom küldeni valakinek E-mailban. Ha igen, hogyan?

Bemégy az üzenetembe. (megnyitod) Fülü wan egy oan pont,h towábbküldés. Ráklatty az egér bal gombbal. Mingyá elöjön ujra. Akko kitörlöd fölüröl az én newem,cimem,stb azt megadod a zuj cimet és eküdöd a lewelet. A kutyu bennemarad. Nu.

Előzmény: agyika22 (429)
Nerina Creative Commons License 2004.09.13 0 0 432

Má ne is haraguggyá bödö, de az én Dödöllém ne piritgassad rózsásra, jó?! :P

Előzmény: big-dewil (428)
Lizergsav Creative Commons License 2004.09.13 0 0 431
Bocs!!!  CUMO!!!:-))))) Illetve T.Nagyeszű!!!:-)))
Előzmény: Lizergsav (430)
Lizergsav Creative Commons License 2004.09.13 0 0 430

Cewa,Nektek!!!:-))))

Na benéztem ide?de nem találom az állitólag cumo által irt ,szép dolgokat!!!!

Naazabaj!!!:-))))

-BITANG-

agyika22 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 429
BIG, 2 kérdésem lenne. 1. Ezeket az ugráló figurácskákat hol lehet megtalálni?  2. Azt az aranyos gonosz kutyut, amit kaptam Tőled, amelyik a macskuszt akarja az autó alá lökni, azt én tovább tudom küldeni valakinek E-mailban. Ha igen, hogyan? Lécci!!!! Előre is köszi a választ! Pusza!         
big-dewil Creative Commons License 2004.09.12 0 0 428
Ha nem tudnád milyen is a dödölle: nos, pont olyan mint a prósza, csak nem hívják olyan sok néven. A dödöllét ezzel szemben csak 1 néven nevezik, s ráadásul teljesen másként is kell készítenünk mint a prószát. A kockára vágott krumplit sós vízben főzd puhára. Annyi vizet hagyj rajta, amennyi éppen ellepi. Törd jól össze a vízben, így majd egy nagyon érdekes masszát kapsz. Kavard egy fakanállal, s eközben a lisztet apránként keverd hozzá. Ezt majdnem addig csináld, amíg ínhüvelygyulladást nem kapsz, de egy kicsit előbb hagyd abba! Emlegetni fogod sokáig! Annyira legyen sűrű, hogy száraz, kemény gombócokat formázhass belőle. Ezeket egymáshoz szorosan helyezd bele egy kizsírozott tepsibe. Így tedd a sütőbe. Nos, eközben a kockahagymát kevés zsíron félig megfonnyasztod. A kissé szikkadt gombócokra öntöd, s az egészet kellemes rózsaszínűre pirítod.
Nerina Creative Commons License 2004.09.12 0 0 427

Jóvanna, nesze egy Dödölle. Meg mégegy. Meg mégegy. :PPPP

leif ist leif Creative Commons License 2004.09.12 0 0 426

Az igazi bátorság.

big-dewil Creative Commons License 2004.09.11 0 0 425
Hasonlit is!)))
Nerina Creative Commons License 2004.09.11 0 0 424

Wow! Elsőre sikerült. :))

Ez az én kis Bogyóm volt. Valódi véreb.

Nerina Creative Commons License 2004.09.11 0 0 423

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.09.11 0 0 422
Ezt mind egyszuszra gondoltad ki?:o))
Fáj ám!!! Ennyi logikával,
"kutymaty"gyártó is lehetnél..:PPP

Ez a fotó se kutya:)))

top modell Ausztrál topmodell..
Előzmény: big-dewil (419)
big-dewil Creative Commons License 2004.09.11 0 0 421

Most owastam,h má wan MATYKUTY!!!

Az egyik kisérletezö kedwü teljesen részeg kutato rájött,h a kutyát is meg lehet baxni. De wajon hogy wehette rá a macskuxt,h megmáxxa a kutyut? Ez itt a kérdés!!!

Szal naon érdekes dogok wannak ám földön, égen, meg itt is mondják a hangok a fejemben...

#Jade# Creative Commons License 2004.09.11 0 0 420

Ejjj BIG! :))) Ez a KUTYMATY nem pasi? :DDDD

1. Az egyedülállo csajoknak ideális!

2. Wédi a házatha másik kutymaty jelenlétét érzékeli,nagy logo nyelwe wan,melyet idönként haxnálni is tud, de csak néha... igazi ölbetekergö attitüdöket mutat.

3. Sajnos hamar megdeglik,mert állandojan két énje wijaskodik benne. A macsek csawarogni akar, a kutya meg ragaszkodik. 

4.  Ezért mostanában rendkiwül ritka. Kihalóban...

5. Wixont drága.

6. Jo hir,h ha öxxekötik a 4 lábát, és ezt az SM hajlamai miatt igencsak élvezi...

7.Élelmezése: Egeret turmixban összekewerni marhalábxáral 1:1 arányban. Sajnos az ilyen méretü turmix is elég drága, de megéri! Előfordul, ha a köretnek készítendő rizsbe belekerül egy-egy egér... vagy egércsalád... :)))

8. Tartása: lakásban odakötwe a háloszoba ágylábához,h akármikor elérhetö legyen.

9. Szaporodás: Miwel csak a nyelwét haxnálja,ezé nem tudja,h mit kö csinálni a fajfentartás érdekében. Erre is van megoldás... a lombikbébi program... :)))))))))))

Előzmény: big-dewil (419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!