Naná, hogy itt kóborlok. Jó hír? Semmi. Csak annyit tehetek, hogy hétfőn rászállok a telefonra és addig le nem ugrom róla, amíg ki nem találok/nyomozok valamit. Felhívom a Finairt. Vagy a nagykövetséget. Vagy Ville anyukáját. Tudja a rosseb... De lassan mindenről lecsúszunk, ami az ajándékokat illeti.
Vivecám, hívtalak vóna teflonon, de te már itt kolbászolsz..:-)))
na mind1 - van valami jó híred?
én nem tudom elérni a leanyzót, hogy intézett-e valamit...:-((
Sziasztok!
Vivi, én néztem már éjjel a BWP-t. :))) Amikor először láttam, moziban, akkor annyira idegesített a csaj sikoltozása, hogy hátradőltem és elkezdtem aludni.
Másodszor a mezőtúri rockfesten láttam. Valami hajnali egykor kezdték vetíteni, szabad téren. Én aludni mentem oda, csak néha ébredtem föl, mert azért hideg volt...
Ez azt jelenti, hogy már meg sem akarod próbálni a repteres vagy a szállodás megfejtést? Azért erről szólj, mert ha magamra maradok, akkor azért máshogy szemlélem a dolgokat...
Az elég egyértelmű, hogy koncert után legfeljebb annyi időre lehet majd őket látni, míg a hátsó területről eljutnak a buszig. De tudod, mást terveztünk...
Amúgy meg nem is tudtam, hogy a Sinise gyerek rendez is. ÉS PERSZE NEM SZÓLTÁL, HOGY EBBEN A FILMBEN HALOTT KUTYÁK LESZNEK!! De azér jó volt ám...
nem tudom, hogy juthatnéh be vele... az se biztos, hogy azzal akár őt beengednék. de ha nem névre szóló a fotós igazolvány, akkor azzal be tudunk menni (mert a haverja is fotózik, tehát 2 belépő van!!!). majd meglátjuk...
megkértem a barátnőmet, hogy kérdezősködjön, de még nem tudtam vele beszélni..:-)))
az ajándékokra remélem rá tudjuk venni, de attól félek, a koncert után húznak a fenébe onnan, nem fognak ott velünk foglalkozni!
hüpphüppp
tegnap megnéztem a wdr-es koncertet...:-)))
Áh, előkerült a Libi... látom, nem izgat túlzottan az In Flames és az Athena! Majd ha gondolod, írj vagy hívj és megbeszéljük, mi legyen.
Mire gondolsz, Virág? Hogy megpróbálja odaadni az ajándékokat és akkor majd csak lesz valami? Ez nagyon gáz... De azért - gondolom - te megpróbálsz bejutni vele valahogy, nem? Amúgy (ez is a sors jótékony bal lába) ma nem találkoztam az illetővel, akivel igencsak üdvös lett volna. Nem hívott, biztos nagyon elfoglalt volt. Szal nem tudom, mi lesz. Már csak egy hét.
Látom, Pancsi, teljesen átköltöztök máshová. További kellemes rajongásokat odaát.
Viveca, még élek, bár most is a munkahelyemről írok, sz.. a helyzet. Gathering, Iron Maiden CD továbbra sincs a kezeim között, de holnap megpróbálom be/visszaszerezni őket. Látom nagyon izgultok már a HIM koncert miatt, remélem összejön a nagy találkozás! Puszi!
ne aggódj Viveca!
egyelőre semmi jó, csak annyi, hogy Watersnek megvan a fotós jegye, úgyhogy jó képek lesznek, az tuti!!
talán egyébre is meg tudjuk kérni....
holnap úgy néz ki nem leszek on (persze ma is úgy volt, de már húzok is el).
csók
Üdv mindenkinek a teljes idegösszerottyanás határáról!
Pancsi: meg is hallgattad vagy csak szívjóságoskodtál? Erre azér kíváncsi fáncsi lennék...
Virág, kicsikém! MI VAN MÁÁÁÁ???? Holnap találkozom a szervelő haverral, de nagyon félek, hogy nem fog sok okosat mondani. Küldtem egy faxot a Malévnak, de még semmi válasz. And what the fuck are we gonna do if there are 50 flights between 3rd and 5th??????
Hümm, csak most tanulmányoztam át -persze sajna csak úgy l'art pour l'art- a Sziget programját, hááát, ti értitek a Koncepciót? A HIM előtt a Nagyszinpadon fellép a Hot Jazz Band, az Animal Cannibal, Sub Bass Monster és Kispál...ennél eklektikusabb összeállitást aligha birnék elképzelni, esetleg még Uhrin Benedeket és a 100tagú Cigányzenekart még benyomhatták volna...
jaj, annak én sem örülnék, ha ő ott akarna lenni!!!! nem is tudod, mennyire nem!!! majd leépítem, egy veszekedéssel több vagy kevesebb már úgyis mind1!
na csók
To tell you the truth, foggggalmam sincs róla, ismétlés volt-e, mert eddig egyetlen szpesölt sem láttam velük...
Amit írtál, azt jelenti, hogy a barátnőd is ott akar majd lenni? Nem akarlak sem téged, sem őt megbántani, de ennek én állatira nem örülnék, azt hittem, ez kettőnk biznisze... Majd hívlak, Virág.
azt hallottam a cureszpesölről, hogy ismétlés volt, és akkor már megvan. a nagyfejű Robert beszélt benne folyamatosan? mert akkor igaz.
szerdán lesz egy Spacey-film, bár biztos tudod.
bájdövéj, megnézted már a filmet, amit adtam? 100zsepi elfogyott?
az a baj ezzel a szervezővel, hogy igazán nem én ismerem, hanem a barátnőm, de neki általában mindent sikerül elintéznie (vele voltam Wiesenben is), hátha most is mellém áll a szerencse, és megtudok vmit....
LÁMÁCSKA, TE VAGY SZÁMOMRA A NAP, A HÉT FÉNYPONTJA!! KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI, TE DRÁGA!!!!!!
Virág, kérlek, nagyon szépen mosolyogj, mert én nem ismerek szigetes szervelőket. Akivel értekeztem, spéciel szervelő, de csupán tippel tudott szolgálni. Bár azt megígérte, hogy ha megtud valamit, értesít...
Yes, kell egy röfögés, különben elhalok! The Cure special megvan - hacsak az értelmileg alultáplált ismerősöm és ex-kollegínám szét nem rágta, ugyanis előtte vettem rá neki HIM koncertet, hogy ismerkedjen a jó zenével. Holnap visszakérem tőle és onnantól a tiéd!!!! És hogy mit csináljunk aznap, ill. előző nap! Hisz még sehol sem tartunk! Mit szólsz, ha holnap délután felhílak? Jó lenne?
ki vagyok éhezve valami bíztató infóra, úgyhogy plííííz ha vmi jót tudsz, hívj fel!
vmikor amúgy összeütünk egy talit, ha még megvan a cureszpesöl az is kéne, meg haditervet kell kiötlenünk plusssz hasonlók.....
azt sem tudom, mihez kezdjek úgy igazán... de ha minden igaz, akkor szerdán lehet, hogy találkozom vkivel, akinek van vmi köze a Szigethez, talán tud vmit mondani, ha szépen mosolygok.
hajrá Viveca, mindent dobjunk be!...még a melltartót is a színpadra...:-))))
okéokészarpoén.
Mai utolsó izenetem.
Igyekszem infókat beszerezni HIM-ügyben. Amit eddig hallottam, elég vadnak tűnik... Természetesen nem fogom kiteregetni - nem holmi fontossági púptól vezéreltetve, hanem mert nem akarjuk, hogy bárki más is ott legyen, hm????? Csak TE ÉS ÉN.
Hová vigyelek magammal, kicsi szentem? Hisz itthon nézdegéltem meg, videnyón! Amúgy tudod jól, hogy BÁRMIKOR a vendégem vagy, be sem kell jelentkezned!
és ilyenekre nem viszel magaddal, Vivecám!!!!!
olyan régóta szeretném még1x megnézni (3 sem elég...)
én is késő este néztem meg először, és utána 1edül mentem haza. majdnem patakzottak a könnyeim!!!!
a sorsszerűségről nem szívesen nyiltakozom, mostanában elég sok meglepő. úm. 'sorsszerű' dolog történt velem, nem igazán tudom, mit gondoljak...
Megnéztem a BW Projectet. Ma másoccccor. Egyelőre nem tudom eldönteni, mit gondoljak róla. Egy azonban tuti: amit ezek kitaláltak, az valami. Szóval végre valami új, rendkívüli és meghökkentő. Mindazonáltal vannak benne részek, amik számomra túl "átlátszók". Mondhatni, sorsszerűek. Viszont elkövettem azt a végzetes hibát, hogy először késő este néztem meg. SENKI NE PRÓBÁLJA KI!!!!!!!!!!!
Asszem, Virág és én teljesen el leszünk gázosítva agyilag. Aug. 5-ig senki se szóljon hozzánk, ha jót akar magának! Én teljes delírium trémencsben, ő pedig pötyipisiltetésben... ez már a vég, Virág.
úristen, hogyne fosnék!
tök ki vagyok... Wiesennél más volt, ott nem tudtam, hogy ott leszek, fel sem tudtam készülni. de most áááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözöltem, ez természetes. Számonkérésről szó sincs, az nagyképűségről vallana. Eccerűen örülök, hogy hárman vagyunk normálisak! Ez nagy szó!!!!!
Kérlek, Virág, hogy ha megtucc valami újat, azt azonnal mondd el, különben itt fogok ríni... Egyébként teljesen leépülőben vagyok. Agyilag is, fizikailag is. És ez holt komoly. Úgy érzem, nem fogom megérni azt az augusztusi napot... Te nem vagy ideges kicsit se? Nem tehetek róla, de minden gondolatom körülöttük forog... NAGYON SZERETNÉK TALÁLKOZNI VELE - ÉS EGYÚTTAL ISZONYATOSAN FÉLEK ATTÓL, HOGY EZ VALÓRA VÁLHAT.
Libi! Holnap - ha egyáltalán fel bírok kelni az ágyból - az Ápv-ben leszek, szal ne keress. Szerintem bent fogok kurkászni egy órát, aztán eltűnök a rossebbe... Jövök haza Villét nézni és hallgatni.
ja-ja, tegnap megnéztem! szerintem fasza lett...
a képeket is láttam. ez a csaj elmehet a fenébe, ez rinyált nekem, hogy milyen szemetek a fijjuk, de azért a hencegés megy a képekkel...pfuj, de utálom ezt!
egy egész norm kislyeány jelent meg a szinen a másik toppancsban, metálhed meg minden, no majd meglássuk. Vivecám, ugye levizsgáztatod???
Flower! Kizárólag érdekességképpen említem: a clubnak új imázsa van - és nem akármilyen! A front page fotóját látva leestem a székről... És felraktak pár forestglade-i képet, amit érdemes megnézni! Főleg azokat, amiken a fej nélküli lovasok vannak, haha! Ha odalapozol, megérted...
Én bármit elhiszek neked, életem. Ha aszondod, jó volt, hát úgy is van. Tény, hogy királyok tudásilag, ezt senki sem vitathatja. A baj csak az, hogy én koncertre azért járok (leginkább), hogy kitomboljam magam. Erre pedig egy Álomszínház gig nem épp aktuális...
Virág! Asszem, meg fognak lincselni odaát! Ennél durvább azért már nem akarok lenni, de úgy elküldtem őket vissza az óvodába, hogy csak... Ennyi sötét embert egy rakáson... Télleg félek, hogy majd ezek fognak ott sikoltozni és játékmacikat dobálni a színpadra!
Nem tudom, mit kéne csinálni. Az tuti, hogy megkeresem egy szervező ismerősömet és megkérem, tudakolja meg nekem, mikor jönnek vagy hol lesznek elszállásolva. De nem biztos, hogy tud segíteni... Másban nem tudok reménykedni, csak abban, hogy a buli napján - koncert előtt vagy után - el lehet őket csípni egy percre. Ami édeskevés, nekünk nem ez kell, de most tudsz jobbat?