Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
SOA s06e05 - ez a rész számomra igazából a következő részben történő alapvető változások felvezetője volt. egyszerűen pattanásig húzták a húrt., ami elszakadt. a robbanás is erre utal. a következő rész brutál fordulatokat hoz majd. szerintem Clay kikerül. megjelenik Bobby, Tara megy a böribe. a SOA egy szakadár chapterré válik. kiváncsi vagyok.
amíg nem viszik végig a projektet nem. itt is erről van szó. még nem járt le a neki szavazott bizalom, a többiek is pontosan látják mi történik, pontosan tudják, hogy egyikük sem tudná jobban csinálni. túl nagy a szar!
hááát, azért ő megörökölt egy nagy kupac szart. nem lehet egyből mindent levetkőzni és Peace feliratú pólóra cserélni a colort. ő most egy válságmenedzser, csak láthatóan nem túl jól halad a munkájával.
..és még ő akarja békésebbé változtatni a klubbot...kicsit sem álszent!...mondjuk a nagy nézettséghez kell az erőszak meg a folytonos feszkó...jól csinálja ezt Otto bá!:)
SOA s06e04 - várható volt mindez. a marshall gyerek ment a levesbe. gyönyörűen kivitelezett búcsú volt. RIP Otto. hiányozni fog a karaktere. nagyon. a szar tovább hömpölyög, most már kellene némi lélegzetvételnyi szünet, mert bele fogunk fullandni ebbe az állandó szarkavarásba. Robert Patrick special guest megjelenése hibátlan. még ilyet! sokat! Jax kezd elszállni, de a Chibs-el történt négyszemköztije nagy volt. ilyen monológokra vágyom.
Igen prospect volt, viszont nekem már kezd egy kicsit sok lenni az erőszakból. Szépen haladnak a totális pusztulás felé, Jax-ből is mi lett már bazzeg?