aha papirtokos!nekem is naggyon teccik!igaz hogy a no more lies ep-ben van maiden csuklószoritó is?hol vehetném meg pesten?ugyanis holnap megyek?mennyibe kerülhet?
alex, kalmo,evil,tibeti glény nézzétek meg a postafiókotokat küldtem képet a gyüjteményemr?l amib?l sajna hiányzika a donongton cd -tok vhol elhagytam,meg 2 zászló,és néhány poszter!
kalózokkal hadilábon állok,kislemezeim viszont vannak mégpedig a run to the hills,s ha minden igaz a legelső single a women in uniform-os.a bakelit single-ket is szivesen gyüjteném de kb 1 hónapja láttam a can i play with madness-t s 6000 volt!!sokk(o)altam de egyszer jo lenne!viszont van egy gyönyörű The number of the beast-es festett bakelitem ha meg tudom oldani este lefotózom s küldöm!
Oridzsinál cédén megvan az Iron Maiden,Piece Of Mind,Powerslave,Live After Death,Seventh Son,Brave New World,Dance Of Death,maxin megvan a Wicker Man,Out Of The Silent Planet meg a Wildest Dreams DVD-verziója.VHs-en a Live After Death,Maiden Endland,Live At Donington,DVD-n a Rock In Rio,Best Of The Beast kazim van még,meg Virtual.Azt hiszem ennyi az eredeti,a többi mind mp3(Killers,Number,Somewhere,No Prayer,Fear Of The Dark,X-FActor,Real Live Dead One,Eddie's Head)
Van még egy Maidenes söralátétem,a Wicker Man maxiban volt:)
Meg a napokban veszem meg a No More Lies Ep-t.
Akkor:
mp3: szinte minden. :) Ami nics az letöltés alatt, esetleg nem is tudok róla, hogy létezik. :)
+ egy pár mpg/divx koncertvideó
Bakelit: IronMaiden, Killers, 7thSon, Powerslave, LiveAfterDeath, Somewhere in Time, Number of the Beast
Kazetta: Sok de nem tudom hol, valószínűleg leamortizálódva. Valahol van közöttük 1 7th SOn kalózkoncert, ami érdekes. (Bakelit volt, de sajnos vissza kellett adnom...)
CD: minden LP + EdHunter (Elég béna kis játék, ráadásul nehéz is. :) ) + Best of the Beast (duplaCD-s)
Pólók. (A kedvencem egy eredeti BeQuick póló volt, amit elvesztettem...)
Zászló. Number of the Beast. (most vettem Prágában, sok sört vonva el a számtól, de megérte...)
Meg a személyimben van egy Janick Gers dedikálás.
Meg van 1-2 kotta és régi saját rajzok. :)))
Ennyi jut eszuembe hirtelen...
no nehogy azt hidd azért irtam hogy bosszantsalak vele hanem hogy ti is együtt örüljetek velem!nagy különbség!:)hidd el ha rajtam mulna én mindet odaadnám!
most tényleg nem azert irok hogy dicsekedjek:))de nekem ha minden igaz akkor májusba kiteljesedik a bakelit kollekciom ugyanis akkor lesz a szülinapom,s már csak a no prayer,az x-factor,s a virtual hiányzik!úgy örülök!HAHAHA