Könyörgöm, legalább addig várjunk a kritikákkal, amíg kikapunk az új csapatunkkal! A kaposvári vereség még nem ér, mert van esély a továbbjutásra a visszavágón. :-)
Nagy port kavart a hét elején Sullivan Phillips átigazolási ügye mondhatni, ez napjaink legnagyobb szenzációja a kissé belterjes honi férfi kosárlabdázásnak. Az angol és bermudai útlevelet is magáénak tudó kosaras, mint ismeretes, az idény kellős közepén, egyik napról a másikra tette át székhelyét Kaposvárról Székesfehérvárra. A légiós korábbi klubja részéről igencsak nehezményezték, hogy éppen az Albacomp lett Phillipsnél a befutó. A fehérváriak szerint ez a hercehurca azt sugallja, mintha ők csábították volna el a játékost.
Pedig csupán annyi történt, hogy olyan szerződése volt, amely lehetővé tette a szezon közbeni klubváltást.
Mi nem ígértünk rá senkinek a játékosára, mi nem happoltunk el senkit, nem tudjuk, mi volt Sullivan javadalmazása Kaposváron, mi olyan játékost igazoltunk, aki az előző klubjával szerződést bontott, tudomásunk szerint anyagi problémák miatt mondta ezzel kapcsolatban Halm Rolland, a fehérváriak vezetője, aki tisztázni szerette volna az őket ért vádakat, amelyek szerint inkorrekt lépés volt más kosarasát átigazolni. De ezt igazából az ügynökétől kellene megkérdezni, mert ő tudja hitelesen elmondani az ügylet hátterét.
Nos, Tvordy Gábor, Phillips menedzsere elmondta, hogy a financiális problémák hónapok óta húzódtak, többszöri ígérgetések ellenére is a mai napig tartoznak a játékosnak, akinek ráadásul az előző év végén külföldi kérője is volt, ám akkor még bízott benne, hogy a KKK előbb-utóbb kiegyenlíti a számlát Így viszont elfogadta az Albacomp ajánlatát, és már be is mutatkozott Matus Gábor gárdájában a sors pikantériája, hogy éppen a somogyi megyeszékhelyen, de számára már idegenben, és nem a legbarátságosabb hangulatban.
Remélem, hogy rá nagy gondot fordítunk minden téren. Ő nálunk szeretne bizonyítani, ezért is nem ment el eddig se másik magyar csapathoz. Remélem ezután se fog.
Remélem tartja a szavát Ronca és tőlünk csakis külföldre megy. Amúgy már ajánlani akartam nektek, ha legközelebb velünk játszotok, akkor őt keressétek meg:))))
"Most már te is csak egy elfogult alba-szurkoló vagy"
Mi ez a lekicsinyito hangnem az Alba szurkolokrol?:-)
Egyebkent sok sikert nektek, szerintem (latatlanban mondom) a tortentek utan (es a tegnapi eredmeny ismereteben) megerdemelnetek a tovabbjutast...A bajnoki pontokra viszont nagy szuksegunk van...
Ja és sporttársnak még egy üzenet: Több topictársad is sokkal reálisabban látja a történéseket, mint te. Elnézést, hogy idepofátlankodtam, de kíváncsi voltam a véleményekre. Kíváncsi lettem volna az alba honlapon a tudósításra is a meccsről, de ott csak egy helyreigazítási kérelmet találtam :(
Eddig objektívnek, és széleslátókörűnek tartottalak, a meccs előtt tegnap még lehetett veled beszélni is, utána már nem jöttél. Most már te is csak egy elfogult alba-szurkoló vagy. Persze ez szíved joga természetesen.
Kiegészítés: nem a bírók döntötték el a meccset, jobbak voltunk. Egyébként azUniver nagyon jó csapat, a látottak alapján akár bajnokesélyesnek is nevezhető a Debrecen, Paks, Albacomp hármas mellett. OazIs ne reménykedj, Titeket le fognak gázolni.
"
'szt csak nyertünk Alekszics 33/12-jével azon a meccsen épp... :)
Ha hozol nekem Cadbury's csokit (mazsolás-mogyorósat v. mentolosat), akkor nem kényszerítelek, hogy megnézd, sőt, válogathatsz (szinte) az egész idei szezonból kedvedre (Pécs és Szolnok tuti megvan), addig nem törlöm le hirtelen felindulásból sem :DDD
Zujovics ugyanazt a szerepet tölti be, mint korábban Petrovics és Behr v Lukjanec, se többet se kevesebbet. Jól jöttek Albapapi nehezen összetákolt érveihez, amik aztán két username feltörése között jól meg is buktak :).
Hidd el, ha csak rajtam mulik, akar mar tegnap hazaindultam volna...
De ami kesik nem mulik.
Sajnos Bencze valamiert kirobbanthatatlan a csapatbol, bar az is arulkodo dolog, hogy az utolso 2 meccsunkon (mindketto idegenbe mindketto zako) o volt a csapat legeredmenyesebb jatekosa. Nem biztos hogy ez ot dicseri inkabb a csapat kritikaja...
1. Lowe-t és/vagy Zujovicsot nem akarjuk esetleg elküldeni, csak Pojbicsot "sikerült"?
2. Még mindig nem tudunk semmit az albakosar fórumról, vagy nem illett volna a drága korrekt klubvezetésnek egy közleményt böffenteni a bezárás okáról és időtartamáról?
Már télleg csak ezek foglakoztatnak, Phillipset jó igazolásnak tarom, univerzális intelligens kosarasként sokat segíthet, remélem. Meg kéne lépni még a jövés-menéseket, azt' elkezdeni szép nyugodtan melózni, és csak erre figyelni most már, és akkor talán még idén is szebb lehet a szezon albáéknál, mint amilyen jelen piilanatban.
Hogy lehet a havat nem szeretni? Nem akarsz akkor inkább most indulni? :)))
Tudás, tehetség vs. szorgalom, akarat: pl. Szabó Tibi. Adottságban, tehetségben lemarad Benczétől, utóbbiakban viszont előtte jár. Rengeteget fejlődött az utóbbi években. Én néha már őt is becserélném pár percre...
Te is tudod Sporttars, hogy gyakran a tudast es tehetseget, akarattal es szorgalommal ellensulyozni lehet.
Talan nalunk is jol jonne egy-ket kevesbe tehetseges jatekos, akiknek viszont hatalmas szivuk van es ha kell felszantjak a palyat. En legalabbis latatlanban igy latom...
Persze az igazi megoldas egy olyan jatekos lenne aki nemcsak tehetseges, de hatalmas szive is van. Legalabb akkora mint NIsavicsnak...
Bird egy kis helyzetjelentest pls. Milyen a hazai meccseken mostanaban a hangulat? Meg ugyanaz az NBA-s villanynelkuli bevonulosdi van? Gondolom mostanaban elegge hianyos a nezoter, nem kell orakkal a meccs elott megerkezni, ha jo helyrol akarod nezni a meccset de nincs berleted:-)
Szurkolok futyulnek es fujjolnak vagy azert biztatjak a fiukat? Szoval milyen a hangulat otthon?
Ne izgulj, amilyen szerencses vagyok (utalom a havat), tuti hogy mire hazaerek, addigra ott is hatalmas ho lesz. Meg szerencse, hogy a csarnokban akkor is jo meleg lesz, ha odakint majd havazik:-))