"Most már te is csak egy elfogult alba-szurkoló vagy"
Mi ez a lekicsinyito hangnem az Alba szurkolokrol?:-)
Egyebkent sok sikert nektek, szerintem (latatlanban mondom) a tortentek utan (es a tegnapi eredmeny ismereteben) megerdemelnetek a tovabbjutast...A bajnoki pontokra viszont nagy szuksegunk van...
Ja és sporttársnak még egy üzenet: Több topictársad is sokkal reálisabban látja a történéseket, mint te. Elnézést, hogy idepofátlankodtam, de kíváncsi voltam a véleményekre. Kíváncsi lettem volna az alba honlapon a tudósításra is a meccsről, de ott csak egy helyreigazítási kérelmet találtam :(
Eddig objektívnek, és széleslátókörűnek tartottalak, a meccs előtt tegnap még lehetett veled beszélni is, utána már nem jöttél. Most már te is csak egy elfogult alba-szurkoló vagy. Persze ez szíved joga természetesen.
Kiegészítés: nem a bírók döntötték el a meccset, jobbak voltunk. Egyébként azUniver nagyon jó csapat, a látottak alapján akár bajnokesélyesnek is nevezhető a Debrecen, Paks, Albacomp hármas mellett. OazIs ne reménykedj, Titeket le fognak gázolni.
"
'szt csak nyertünk Alekszics 33/12-jével azon a meccsen épp... :)
Ha hozol nekem Cadbury's csokit (mazsolás-mogyorósat v. mentolosat), akkor nem kényszerítelek, hogy megnézd, sőt, válogathatsz (szinte) az egész idei szezonból kedvedre (Pécs és Szolnok tuti megvan), addig nem törlöm le hirtelen felindulásból sem :DDD
Zujovics ugyanazt a szerepet tölti be, mint korábban Petrovics és Behr v Lukjanec, se többet se kevesebbet. Jól jöttek Albapapi nehezen összetákolt érveihez, amik aztán két username feltörése között jól meg is buktak :).
Hidd el, ha csak rajtam mulik, akar mar tegnap hazaindultam volna...
De ami kesik nem mulik.
Sajnos Bencze valamiert kirobbanthatatlan a csapatbol, bar az is arulkodo dolog, hogy az utolso 2 meccsunkon (mindketto idegenbe mindketto zako) o volt a csapat legeredmenyesebb jatekosa. Nem biztos hogy ez ot dicseri inkabb a csapat kritikaja...
1. Lowe-t és/vagy Zujovicsot nem akarjuk esetleg elküldeni, csak Pojbicsot "sikerült"?
2. Még mindig nem tudunk semmit az albakosar fórumról, vagy nem illett volna a drága korrekt klubvezetésnek egy közleményt böffenteni a bezárás okáról és időtartamáról?
Már télleg csak ezek foglakoztatnak, Phillipset jó igazolásnak tarom, univerzális intelligens kosarasként sokat segíthet, remélem. Meg kéne lépni még a jövés-menéseket, azt' elkezdeni szép nyugodtan melózni, és csak erre figyelni most már, és akkor talán még idén is szebb lehet a szezon albáéknál, mint amilyen jelen piilanatban.
Hogy lehet a havat nem szeretni? Nem akarsz akkor inkább most indulni? :)))
Tudás, tehetség vs. szorgalom, akarat: pl. Szabó Tibi. Adottságban, tehetségben lemarad Benczétől, utóbbiakban viszont előtte jár. Rengeteget fejlődött az utóbbi években. Én néha már őt is becserélném pár percre...
Te is tudod Sporttars, hogy gyakran a tudast es tehetseget, akarattal es szorgalommal ellensulyozni lehet.
Talan nalunk is jol jonne egy-ket kevesbe tehetseges jatekos, akiknek viszont hatalmas szivuk van es ha kell felszantjak a palyat. En legalabbis latatlanban igy latom...
Persze az igazi megoldas egy olyan jatekos lenne aki nemcsak tehetseges, de hatalmas szive is van. Legalabb akkora mint NIsavicsnak...
Bird egy kis helyzetjelentest pls. Milyen a hazai meccseken mostanaban a hangulat? Meg ugyanaz az NBA-s villanynelkuli bevonulosdi van? Gondolom mostanaban elegge hianyos a nezoter, nem kell orakkal a meccs elott megerkezni, ha jo helyrol akarod nezni a meccset de nincs berleted:-)
Szurkolok futyulnek es fujjolnak vagy azert biztatjak a fiukat? Szoval milyen a hangulat otthon?
Ne izgulj, amilyen szerencses vagyok (utalom a havat), tuti hogy mire hazaerek, addigra ott is hatalmas ho lesz. Meg szerencse, hogy a csarnokban akkor is jo meleg lesz, ha odakint majd havazik:-))
Londonban esett a HÓ?? De irigyellek... nem küldenél belőle egy adagot?? Vagy ha marad belőle tizen... nap múlvára is, akkor csomagolj nekem légyszi :DD
Volt ido, amikor nem tunt lehetetlennek, hogy egyszer Alba mezben jatszon. Bar szerintem az Alba mez ot is megtrefalna es soha tobbe nem dobna egy meccsen 15 pontnal tobbet. Ha masert nem ezert megerne leigazolni:-))
Nem hittem volna, hogy lesz ido, amikor visszasirom Spivey-t a tavalyi Paks elleni donto, szerintem felulmulhatatlan produkcioja (33 perc / 0 pont) utan.
Igaz se Marcit, se Phillipset, se Bankset (ez utobbit oszinten sajnalom) nem lattam (meg) Alba mezben jatszani, de az ujsagban es a forumokon leirtak alapjan, eljott ez az ido is.