Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Egyetértek, csak telefonról már nem akartam kifejteni. A propaganda hatását és a fideszes "személyes" véleményeket már rég nem lehet elválasztani egymástól. De ez normális emberi tulajdonság, a nyájtudat és a közös vélemény fontos része az egyének identitásának. Pont ezért vagyunk hatékonyak, és pont ezért vagyunk hipnotizálhatóak. Csak a módszer változik, mivelhogy az őskorban a sámán a táncával és a szavaival gerjesztette be a törzset, ma meg erre az Amway-szemináriumok és az M1 szolgál. :)
Látod, látod ... Hülyézel embereket ... De a valóság nem zavar. Az ellenzék jelentős része az elmúlt 14 évben pont a fidesz zenéjére táncolt. Ezért tartunk itt ... :( Az az érdekes, hogy vannak emberek, akik ezt nem ismerték fel... Vajh én mit mondhatnék az ilyen alternatív valóságban létezőkről? :)) Kb hasonló véleménnyel vagyok róluk, mint a fidessdroidokról ... :)
Te nem érted, még mindig. Ha a gyurcsány az ellenzék erős embere, akkor megette a fene az egészet... ő a múlt, a leszerepelt múlt ... Nem azt kell szajkózni, hogy mert ő az erős... mert persze, a maga kis szemétkupacán ő a király ... De ettől a kupactól sokan igyekeznek távol tartani magukat.
Nagyon tetszett az, amikor a csúti ártánnyal 2006-ban felmosta a padlót.... de az egy másik korszakban történt ...
A hét végén mennyien voltak ott a Parlamentnél? Ezren? S mennyien a Hősök terén? Százötven ezren. Ez vajh mit mond néked?
A mostani ellenzéknek talán, de csak talán akkor lesz esélye, ha képes lesz új, hiteles arcokat elővarázsolni, mindezt úgy, hogy az ÖSSZES hiteltelenné vált, nagyrészt kilóra megvett kamuellenzéki pártkatonát kipenderítik. Az nagy kérdés, hogy a mostani pártok logója alatt megtörténhet-e bármi olyan, amivel orbánék hatalmát megrogyaszthatják ... Még ebből a pedofilbotrányból sem voltak képesek politikai tőkét kovácsolni ... Pedig nyilvánvaló volt kvázi minden értelmesebb embernek az, hogy mit kéne tenni ... Nem tették.
A bővített hangszerkészlet nem érdekes, mert úgyis más hangszínek lesznek.
Verjek bele az összes Yamahába... sose szerettem még a hangját se.
(Najó. Azért a Tyrosok már szólnak valahogy.)
A zenész barátom is Yamahákkal kezdett. Csak a szívás volt vele: ezek miatt a cukrok miatt semmivel sem volt igazán kompatibilis, ráadásul pont ez miatt az inkompatibilitás (plusz az USB hiánya) miatt midi-usb kábelt, és mindenre saját szoftvert igényelt. A styleworks meg kábé maga volt a horror.
A Korg PA-600-asa szebben szólt és messze könnyebben is kezelhető volt, mint a YAMAHA PSR sorozat bármelyik tagja.
Ma már pedzegette. Legalább is kérdést intéztek felé, amit azzal hárított, hogy bár a politika helyzet lehetővé tenné, de nem gondolkodott el rajta (dehogynem!).
Nem tudnál rajta igazítani egy MIDI-szerkesztővel?
Nem akarom kritizálni, de rohadtul nem jön össze a szintivel (a wemp például különösen borzasztó).
Viszont én nem vagyok zenész, tehát nem tudom összecsiszolni a dallamokat, akkordokat, mialófaszt. Pl. a wempet csak levágni tudnám, a többit meg legfeljebb háttérzajjá halkítani.
Viszont a refrének alá meg igenis kellenek azok a gitárakkordok!
Én kérlek még azt is hihetőnek tartom, hogy sem Magyar nem véletlenül borított, sem Szakács nem véletlenül került elő.
Mert hát az ugyan egy jó indoknak tűnik, hogy az exet menesztették... de hát tegyük fel a nagy kérdést: ki dobja el az életét egy exért???
Ugyanis van egy esélye annak a scenáriónak is, hogy egyszerűen ide akarják becsatornázni azon - eddig fideszes - szavazókat, akiknek tényleg tele lett a tökük azzal, amit a Fidesz az országgal művel.
Hogy ez nem egy teljesen alaptalan feltételezés, arra két bizonyíték is van:
1. Jobbik
2. Mi hazánk
Ugyanis mindkettő a Fidesz fiókszervezeteként kezdett - a széljobbant/harciasabb szavazókat megfogandó -, csak a Jobbik először önállósította magát, majd kezdett középre húzódni és ezért ki kellett őket nyírni, mert konkurrenciát kezdtek jelenteni.
És van egy olyan spúrom, hogy Magyarékkal ugyanezt az elvet követik, de most a békésebb szavazók felé nyitva.
Szóval ha MP netán vééééletlenül elkezd "pártalapításban gondolkodni", akkor az ezért lesz.
Azt is elképzelhetetlennek tartod, hogy esetleg egyes ellenzéki potentátok tegyék ezt? Tehát nem kollektíve. Mert én azért 2006-2010-es képviselőségem idejéről igencsak tudok ilyenről.
Bocs, ezt benéztem: nem te vagy a hülye, hanem aki úgy gondolja, hogy az ellenzéknek a fidesz kottájából kellene játszania. Általában véve pedig bárkinek is az ellensége szája íze szerint.