Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A színvonal maradt az ötödik évadban megszokott, sajnos. A rész végi cliffnél azt hittem lenyúzom az arcomat, most komolyan az első rész végén azért izguljak vajon meghal-e a címszereplő?
Én sokkal többet vártam ettől a sorozattól...pedig jól indult, de onnantól kezdve, hogy "oké megöltem a férjedet bocs - nem baj, úgyis eljátszotta az össze pénzünket" összeborultak...átment nálam középszerbe...vagy még az alá. Ennek ellenére azért nem fogom kaszálni, de nem is az a hú de nagy várós 2. évad jön majd jövő nyáron.
ha nem olvastál képregényeket, akkor valóban nem lehet annyira vonzó a dolog,bár szerintem önállóan is élvezhető lesz. nyilván sok áthallás lesz a mozifilmekre, így teljesebb kép lesz azok számára, akik ismerik azokat.
más:
A a DC lépése az Agents of SHIELD-re:
Az Agents of SHIELD-hype közepette a DC és a Fox bejelentették, hogy tévésorozatot készítenek a fiatal James Gordonról GOTHAM címen - Batman maga nem, de néhány híres ellensége felbukkanhat majd a szériában. Remélem, az eredmény olyasmi lesz, mint a GOTHAM CENTRAL.
Nem ismerem a Marvel képregényeket (valamit persze éppenhogycsak hallottam róluk), lemaradtam, maradi lehetek.:)) Nem hiszem, hogy az én világom lenne ez a sori.
? ez a marvel képregényfilmjeiből (Iron Man, Hulk, Thor stb.) megismert SHIELD szervezet ügynökeiről szóló sori. egyfajta spin off. semmi valóságshow:)
Ironside - egy szokásos nyomozós sori. egy kicsit hajaz a Lutherre, itt is egy feka arc nyomul, akit egy szerencsétlen rajtaütés során golyótalálat ér a gerincén, ezért lebénul. az alaphelyzet tehát az, hogy tolószékes az ürge és így vezet egy csapatot, nem éppen bevett módszerekkel. elég pörgős volt az első rész, simán lehet nézni külön a részeket, mert úgy tűnik egy rész, egy ügy felállás alapján működnek. talán lesz majd egy szál, ami a háttérben folyamatosan fut, de ezt még nem látni. 'ha nincs más, jó lesz ez is' típusú dologról van szó.