Keresés

Részletes keresés

spacc Creative Commons License 2005.08.28 0 0 14

Ó mama!  Drága mama!

Völgyben!  a hegyoldalak fával borítva ideális akkusztika! No szoba, no falak, no korlát szabadon repkedhetnek majd a wattok, és szólhat a szép muzsikaszó...kaja, pia, hifi ilyen nincs is csak a mesében...:DDDD

Szal rövidrefogva:  elhatároztam, hogy jelenlétemmel emelni fogom a találka hangulatát, jelentőségét, megbecsültségét.....és...és... lőjetek mán le!!!!!

Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 13
Ezzel arra gondoltam, hogy az utazást hogy oldom meg, nem kis kilóméterekről van szó.
Előzmény: Bazsika_ (9)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 12
majd megbeszéljük persze magánban....
Előzmény: krizsi_l (11)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 11
Jöhetsz hozzám is, magánba szervezzük le.
Előzmény: Bazsika_ (9)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 10
Az Annafürdői erdei iskola kenyéradó gazdám (erdőgazdaság) területén van. Autóval jól megközelíthető. Műúttól 100-200 m bekötőút végén egy barátságos völgyben, idillinek mondható környezetben helyezkedik el.. 43 fő elszállásolására alkalmas. Egy osztálynyi létszámot befogadó tetőtéri nagy hálóban és 3 kis szobában vannak ágyak. Tartozik hozzá tanterem, konyha, szabadtéri sütési – főzési lehetőség. Személyzet nincs (illetve van ha megfizetjük).

A gyulajrt.hu honlap sajnos elég gyenge információ tartalommal bír. A hét első napjaiban összeszedek pár képet, mely egy kicsit jobban bemutatja a helyszínt.

Az időpont sajnos már nem mozdítható, a nyitva tartás idejében már nincs más szabad hétvége.

Gondolván a messzebbről érkezőkre már péntek délutántól folyamatosan lehet érkezni. Meleg ételt péntek és szombat este biztosítunk szervezetten, illetve az ottalvóknak reggelit.

A szállás költsége 1000 Ft/fő/éjszaka. Előzetes kalkuláció szerint a reggeli 300, a meleg vacsora 500 Ft-ba fog kerülni. A teljesség igénye nélkül megpróbálok még valami központosított pia ellátmányt is varázsolni.

A találkozó sikeres lebonyolítása érdekében kérek jelentkezőket „rendezői” feladatokra (magyarul: pakolni, rendet tenni, takarítani, kuktáskodni, főzőcskézni) is.

És végül is de nem utolsó sorban várom azok jelentkezését is akik valamilyen hifi berendezéssel (hardverrel és szoftverrel) hozzá tudnak járulni a rendezvény sikeréhez. Mint házigazda a saját cuccosom rendelkezésre bocsátom.

A találkozóra e-mail címemen lehet jelentkezni. A helyfoglalást szeptember 9-ig kell megerősítenem. Ezért kérem, hogy aki részt akar venni, és a szállásra igényt tart eddig jelentkezzen. Ha legalább tízen leszünk, a helyet lefoglalom.

Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 9
Hosszú még az idő, majd meglássuk....persze előny, hogy be tudunk menni a rokonokhoz...Majd kiforrja magát nálunk.
Előzmény: krizsi_l (8)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 8

Igen, tőlünk vagy 30km-re. Az említett honlapon többé-kevésbé helyre lehet tenni a helyszínt.

Azaz Bp-től cca 180 km. Rosszabb helyzetben vannak az ország tulsó oldaláról érkezőek. Bár pl Szegedtől alig van messzebb mint egy pestkörnyéki helyszín.

Előzmény: Bazsika_ (7)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 7
akkor oké, a helyszín ott van a környéketeken?
Előzmény: krizsi_l (-)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 6
elba**tam, 28-29-30-at néztem
Előzmény: krizsi_l (5)
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 5

Melyik évben?

Tehát mégegyszer: szeptember 30, október 1 és 2

Előzmény: Bazsika_ (4)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4
Krizsi, most olvasom de nem akarok nagyon beleszólni, de 30.-a 01 és 02 szerda csütörtök péntek.Ez gondolom sokak számára, pl nekem lehetetlen nap mivel suliban vagyok, meg sokan dolgoznak, satöbbi.Nem lehetne ezt esetleg egy hétvégi időpontra egyeztetni?
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 3

Hogyne lehetne, ha ott lakol és megszervezed.

Ez itt szerveződik, és kerül megrendezésre ha leszünk 10 fő felett aki félre teszi a negatív kisugárzásait :))

Előzmény: tere (1)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.08.28 0 0 2
zsír!
tere Creative Commons License 2005.08.28 0 0 1
Tök jó. Battonyán nem lehetne? :-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.28 0 0 0
h0pp
krizsi_l Creative Commons License 2005.08.28 0 0 topiknyitó

Topiktalálkozó

Az Audioland eddigi történetében eddig csak szűk körű személyes találkozók jöttek létre. Néhány topiktárssal beszélgetve úgy gondoltuk, hogy szervezünk egy találkozót melyen szélesebb körben is személyessé tehetjük az esetenként évek óta fennálló elektronikus ismeretséget.

A találkozón szívesen látunk minden Audioland topiklakót (azokat is, akik csak olvasnak bennünket), valamint mindenkit, akit meghívnak.

A találkozó ideje  : 2005.09.30 délutántól – 10.01 és 02-én délutánig

Helyszín: Lengyel – Annafürdő erdei iskola

A találkozó házigazdaságát én vállaltam fel. Ezzel került a helyszín személyes territóriumomon belülre. A helyszínről némi információ a gyulajrt.hu honlapon található.

Részletek kicsit később.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!