Keresés

Részletes keresés

derekbell Creative Commons License 2005.03.28 0 0 327

Igazolom, hogy az iTrip főleg itthon jó, mert kevésafreki. Külföldön kicsit szőrösebb a helyzet, én istartok tőle, hogyá llandóan át kéne rakni afrekit. Éppenezért fő megoldásként a kocsiba szerelhető Icelink az álmom, ami az autórádió CD kimenetrée csatlakoztatható és akára kormánykerékről isvezérelhető. Dension gyártmány és ami a legnagyobb poén: ez egy magyar cég........ Sajnosaz én kocsimhoz még nincs, de hetkeen belül talán lesz. Nem olcsó, de szerintem ez a tuti ésaki viszonylagsokat ül a kocsiban ,annak biztosan megéri.

Az iTrip akkor óriási, ha mindíg más kocsijában ülsz, haveropkkal ismerőseökkel, munkatrásak autójával is közlekedsz....

Előzmény: Major Tom (318)
derekbell Creative Commons License 2005.03.28 0 0 326

Én nem a felvágós proli vagyok, de azért én is vettem ipodot, méghozzá itthon, mert a környező szomszédos baráti kapitalista országokban nem találtam jelentősen olcsóbban, Amerikába meg sem én, sem rokonaim, ismerőseim nem járnak gyakran. Meg jobb az ilyen drága kütyüt itthon megvenni mindenféle garival stb.

Én nagy zenebuzi vagyok és évtizedek óta állandó gondom volt, hogy miképpen vigyem magammal a zenéimna kleglaább egyrészét. A kazettát utáltam, a CD-vel úgyszintén háborúim voltak, az MP3-ba bele sem csöppentem, amikor egy barátomnál megpillantottam egy 40G-s óriást. Abban a pillanatban megértettem a lényegét és beleszerettem. CSaládomnak jó tippet adtam ,hogy szülinapomra mivel okozhatnának baromi nagy örömöt és ők vették a lapot, nejem és mindenki öszedobták rá a pénzt és megvették nekem.

A közelmúltban többször repültem és óriási szolgálatokat tett  a reptéren a várakozás közben és persze a gépen. De hossazbb utazásoknál is már csak ez szól a kocsiban, nyáron jön velem a Balcsira és mindenhová. VEttem hozzá egy Sennheiser fejhallgatót, ami jobban tapad a fülre és gyönyörűen szól, van hozzá iTrip a kocsiba és akárkinek az autójával utazom, egy pillanat alatt óriási zenélését tudok benne csapni.

Nekem 20G van és ebből egyelőre úgy 7-8 telt meg, pontosan 1500 szám van nrajta, főleg dzsessz, világzene és electronica. Most kezdfeka komolyabb zenékre, szimfóniákra és fél operákra ráhajtani...

Előzmény: _Sirius_ (291)
lakotars Creative Commons License 2005.03.25 0 0 325
Én is iTrip birtokos vagyok és azt találtam, hogy Budapesten elég jól lehet használni, mert viszonylag kevés rádióállomás van, ezért könnyen lehet üres frekit találni.

Ezzel szemben mondjuk Hegyeshalom környékén sokkal nagyobb a zsúfoltság az éterben.

Előzmény: Gung-Ho (322)
cue Creative Commons License 2005.03.25 0 0 324
Előzmény: stndrdr (323)
stndrdr Creative Commons License 2005.03.25 0 0 323

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hol lehet iSkin evo2 tokot venni iPodhoz?

4-ik Generációs 40Gigás jószághoz kellen, kék színben, zsír új.

Ja, és nem két hét szállítási határidővel.

stndrdr

Gung-Ho Creative Commons License 2005.03.24 0 0 322

Én iTripet használok kocsiban, a minőség két dologtól függ: milyen frekvenciára hangolod be (az ideális az, hogy semmilyen rádióadó még a közelében se legyen), másik, hogy az iPod legyen inkább halk, és a kocsi hangrendszerét állítsd be hangosra.

Általánosságban meg vagyok vele elégedve, bár néha kell vele tökölni. Mondjuk nem vagyok egy vájtfülű high-end user. :)

Előzmény: Bogit (321)
Bogit Creative Commons License 2005.03.24 0 0 321
Hi!

Köszi a válaszokat csak az a baj hogy amint már azt írtam cd-s a kocsi hiffije és ráadásul integrált ezért csak az itrip lenne jó és a hangminőségre lennék kiváncsi!

Egyébként 2 hónapja vagyok büszke ipod mini tulaj:)

Bogit
RogerWilco Creative Commons License 2005.03.24 0 0 320
A kazetta-adapter (pl. Belkin) nekem bevált, olcsó is (20 eurós nagyságrend), más lejátszóval is muxik.
Előzmény: Bogit (317)
Blaxxx Creative Commons License 2005.03.23 0 0 319

Milyen programot ajánlotok a "Notes"-ok felszabdalására? Mert tudjátok, csak az első 4 kb-ot mutatja az Ipod. Ez a Yamipod tud vmit, de nem az igazi.

Ti mit használtok??

Major Tom Creative Commons License 2005.03.23 0 0 318

Hat en amennyire masoktol hallottam jo az iTrip. :)

Mindazonaltal millio hasonlo radiohullamon keresztul mukodo ketyeret gyart tobb ceg is, erdemes utanaolvasni hatha vannak jok is a piacon. (biztos).

Nincs line-in a magnodon ? (elol-hatul) ? Ha van akkor meg is van oldva ;)

Tom

Előzmény: Bogit (317)
Bogit Creative Commons License 2005.03.23 0 0 317
cd-s magnóhoz (kocsiba) mit ajánlotok?

RogerWilco Creative Commons License 2005.03.23 0 0 316
Elég nagy csalódás a hangminöség (itrip2), autóban jobban szól a kazettás adapter. Az itrip egy nem túl jó középhullámú adás minöségét hozza.
Előzmény: Bogit (314)
RogerWilco Creative Commons License 2005.03.23 0 0 315
Már meg is jött futárral a replacement shuffle, reméljük ez már jó lesz.
Előzmény: Major Tom (313)
Bogit Creative Commons License 2005.03.23 0 0 314
Hi!

Van valakinek tapasztalata az itrip-pel?

Bogit
Major Tom Creative Commons License 2005.03.22 0 0 313

Mondjuk mi csak MAC-en probaltuk, lehet akkor Windows-al korulmenyesebb ? majd kiprobalom ha itt lesz Baratnom es a Shuffle ;)

Tom

Előzmény: RogerWilco (312)
RogerWilco Creative Commons License 2005.03.22 0 0 312
A másik sem igazán örül az iTunesnak, szerencsére van egy XPlay2 progim, azzal csak drag-and-drop az exploderben, aztán az lerendezi.
Előzmény: Major Tom (311)
Major Tom Creative Commons License 2005.03.22 0 0 311

No szerencsere nekunk nem volt vele gond - kop kop. Sot ilyet meg nem is hallottam, de ugylatszik kifogtal egy hibasat. Jo hogy letesztelted! :)

En Mo-n adtam oda baratnomnek mentom mi lett volna ha nem muxik (nem bontottam ki ilyesmi).

Tom

Előzmény: RogerWilco (310)
RogerWilco Creative Commons License 2005.03.22 0 0 310
Az egyik shuffle nagyon szivat. A legjobb, amit el tudtam érni a "there was a communication error" volt. Esetleg "error in IOCTL call" jobb esetben "I/O device error"

Meglátjuk, milyen gyorsan küldi az Apple a replacementet, a support azt monta, egy héten belül hozza a futár.
Előzmény: Major Tom (294)
Major Tom Creative Commons License 2005.03.21 0 0 309
"Szolgalunk es Vedunk" :)
Előzmény: nopalm (308)
nopalm Creative Commons License 2005.03.21 0 0 308

Köszi a gyors választ.

Előzmény: Major Tom (306)
Major Tom Creative Commons License 2005.03.21 0 0 307

Tyuha... mar nem nagyon emlekszem. Jott Sony PSP-m decemberben mindjart kiszamitom o hogy jart :( aszem 8-10 + AFA (itt az utobbi a sok, 25% ugye) :(

Van egyebkent ami vammentes (aszem szamtech cuccok) de semmi sem AFA mentes :(

Tom

Előzmény: gotnagy (304)
Major Tom Creative Commons License 2005.03.21 0 0 306

Szia!

Nem a szallitas mindig Online-ra ertendo. Az APPLE STORE-okban MINDIG (!) van minden! Meg megnyiton is volt iMAC zarasig szoval ott van raktarkeszlet csak gondolom pont azert kell neten varni hogy ne fosszak ki a boltot nap mint nap. Szoval nyugodtan menjetek ott raklapszam allnak a cuccok (nem vicc neha nagy asztalokon szazasaval az iPodok hetvegenkent).

Udv,

Tom

Előzmény: nopalm (305)
nopalm Creative Commons License 2005.03.20 0 0 305

Szia Major Tom!

Egy kis infót szeretnék kérni. Májusban utazunk Londonba és szeretnék venni kint

néhány ipod tartozékot .

A kinti online store azt írja ,hogy szállítás 5 nap múlva. Akkor ez azt jelenti ,hogy

a londoni apple boltban nincs raktáron tehát ha bemegyek akkor nincs csak 5 nap

múlva? Ezt nem értem?

gotnagy Creative Commons License 2005.03.20 0 0 304
aműgy kb hány %-a vám? 8?
Major Tom Creative Commons License 2005.03.20 0 0 303
En mindig ajandekkent kuldettem (GIFT) de akkor is regi torvenyek szerint mindenkori 30.000 huf felett vamot kell fizetni akarmilyen ajandek is.... mostani torvenyek csak szigorubbak lettek :(

Ha megis bekeretnek az Orczy terre (posta kicserelo kozpont) akkor kovetkezot kell csinalni ami nekem bejott digit fenykepezonel 2 eve kb.

Mindenfele arlistat letoltessz HTML-be... atszerkeszted occsora (30.000-re) de lehetoleg ugy hogy ne csak az legyen 30.000 hanem aranyosan a tobbi cucc is ahhoz viszonyuljon... Atszerkeszted, kinyomtatod es odaviszed hogy baratod kuldte es ennyibe kerult... ha szamlat kernek akkor baratod kuggyon faxot usabol (fontos hogy ONNAN ) amiben igazolja hogy neked kuldte ajandekba es hogy mennyi volt az ara $-ban.

Nekem ez eddig bevalt... pedig rendeltem nitroszett-et is kocsiba amiben 15lbs palack is volt ;)

tom
Előzmény: gotnagy (302)
gotnagy Creative Commons License 2005.03.20 0 0 302
ohhh fakk! akkor sanszos, hogy lesz rajta vám. :/ de szerintem az ajándékba nem kötnek bele!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.20 0 0 301
hali,

A magyar ár már a "csökkentett", a különbség a kapzsi importőr és az még kapzsibb állam zsebébe menne, ha lenne olyan hülye, aki megvenné...

Tényleg köszi a felajánlást, már megtetted párszor, de egyelőre várok még, kíváncsi vagyok mi fog változni a következő frissítésnél, pl. a bluetooth-t nagyon várták már, meg hátha még lesz egy két plusz funkció.
Előzmény: Major Tom (300)
Major Tom Creative Commons License 2005.03.20 0 0 300
No ez nekem valo tema.

4 eve rendelgetek USA-bol... amiota EU van sokkal nehezebb.. EU elott tv meretu dobozokat rendeltem... keves biztositas, ajandekkent MAGANSZEMELLYEL feladatva es a dobozba szamlat, ilyesmit veletlenul sem teve tobbnyire (90%) vammentes volt. EU ota sajna nem m ert ugye mindenen bunteto vam van amit nem euban gyartanak.

USA-ban minden olcsobb a belso piaci miatt meg az alacsony $ miatt (amivel a piacot es exportot erositik) szoval az nem merce, de ha Nemetorszagot nezzuk pl. akkor mar tenyleg nem nagyon ertem ott miert olcsobb.

Hozzateszem az APPLE is kulonbozo arakon adja (szerintem) termekeit kulonbozo dealereknek eladastol fuggoen, illetve nalunk a legmagasabb az AFA (talan Daniaban tobb?) is. Egyebkent meg USA-ban is 90.000, nemeteknel 113.000 kb, uk-ban 110.000 kb. nalunk meg 170.000 (apple.hu).

Mondjuk nemtom Mo-n volt-e mar arcsokkentes vagy meg mindig kitartjak a regi arakat ? Mert akkor talan lemenne 140-re.

Ha erdekel hetvegen megyunk baratnommel Apple Store-ba Londonba es O vasarnap utazik is vissza Bp-re es kuldhetek vele neked egyet. Felreertesek elkerulese vegett ?-ban kene fizetni mert akkor nincs gond hogy ki mennyinek veszi a ?-ot. ?309 UK apple store-ban, ?310 -ert szivesen kuldok :) 1? haszon inkabb csak hogy ne ?9 aprot kelljen hozni.

Udv,
Tom
Előzmény: Törölt nick (298)
Simulacrum Creative Commons License 2005.03.20 0 0 299
Egy 10gigásról volt szó, kb. egy éve. Azóta nem tudom mi változott. Akkor az olyan 60 körül volt kinn, itthon meg 100.
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.20 0 0 298
ennyi lenne a vám? pl. a 60GB photo-nál? ~80e (usa ár) <-> 180e (itthoni ár)
Előzmény: Simulacrum (297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!