Keresés

Részletes keresés

Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 839
Picsába ne, lebuktam. :) vektroalbegra. (és ezt most igy mondanám ki hangosan is...)
Előzmény: DocBubus (837)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 838
Halleluja!
Előzmény: Kegg4RD (836)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.13 0 0 837
látom kerülöd a kifejezést:PPPP

monca szépen: vektoralgebra:))))

Előzmény: Weres (835)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 836
Lesz rá módod, ugyanis 15-08ig itt ülök, weres iccakára bejön mellém, szal lesz fórumosztás ma is :)
Előzmény: DocBubus (834)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 835
Nos, én sem, de engem már csak az érdekel hogy elmenjek innen a faszba.

Bubus ha korrepetálás kell abbol az anyagbol, akkor szerintem ténlyeg zárd be ezt az ablakot, mert itt olyantot nem kapsz! :)

Pöhe nincs agyam.

DocBubus Creative Commons License 2003.01.13 0 0 834
mondjuk semmit se tennék szívesebben mint ittmaradnék és ontanám a faszságaimat félig, aztán halnék meg.
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 833
Noha én mindig fekvés előtt kvzom egyet, ahogy most is fogok majd kb 1 órán belül, mihelyt megjön a hegyvonulat :)
Amiről meg pofázgattunk itten, azt már én sem vágom :) Remélem ha majd ma visszaolvasom akkor értő vigyor kerül az arcomra :)
Előzmény: DocBubus (831)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.13 0 0 832
veléd is
Előzmény: Kegg4RD (830)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.13 0 0 831
bakker.
itt ülök reggel, picsaszarul érzem magam. tegnap túl későn kvztam, nem tudtam aludni. megin bepörgött az agyam, megin tiszta baromságok foglalták le az agyam sávszélességét. néha nagyon idegesítő tudok lenni magamnak.
még át kéne néznem egy kis vektoralgebrát, mert vannak homályos foltok. hm. egy kibaszott homályos folt az egész:)
szal olvasom itt a dumáitokat és fullra nem vágom mi az istenről pofáztok. na de mindegy is. most megyek mer kések elfele. legyetek jók.
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 830
REggelt!
Előzmény: DocBubus (828)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 829
Igen én vagyok a másik két lába. :)
Előzmény: DocBubus (828)
DocBubus Creative Commons License 2003.01.13 0 0 828
4 lábad van?:P
Előzmény: Kegg4RD (817)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 827
Nem hiába, a környezetleírás a 800+17es lett :)))) gg
Előzmény: Kegg4RD (817)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 826
Térdelj elém, és szeress. Harbák.
Előzmény: Kegg4RD (825)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 825
Akkor kokkolínómacinak üzenném hogy én is ezt kértem... 20nál hamarabb ne híjj mert szeretném bubbantani, erre te fél7kor hívsz. pöhe.. Nem volt para mivel már 6 előtt felkeltem de akkor is :) Szal rábukhatsz, egyebet nem tudok elmondani, mert már a vágólapokat becsuktam :)))))
Előzmény: Weres (824)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 824
Agyilag zoknik vagyunk. Asszem hazamegyek és kialszom magam de most ugy istenigazábol! Ha valaki fel mert kelteni nyolcnál hamarabb azt ugy elküldöm a kurvaannyába hogy arrolkoldul. Ebböl lehet okulni négerek, de leginkább tartásátok be! Telefonomat kikapcsolnám ha nem várnék smseket, ugyhogy ha rámcsörögsz halott ember vagy.

Na még egy ora. Szerintetek bunkoság lenne ha megkérném az opot hogy maradjon bennt helyettem? Már ezt a háromnegyed orát sincs kedvem végigülni. Faszom. Bebasztam asszem, és kicsit zokni az agyam.

Pihe puha lágyság. Ja és a lényeg, puna.

Egy a jelszo : pina pina pina héj, pina pina hoo! Üssetek.

Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 823
Konzekvencia : Kria ráált a szüz csajokra. Te kis megronto! ;))

Emberek! Én viszont olyan jot olvastam amitöl egyböl jobb kedvem lett! Átültettem, igaznak találtam, és azt mondom hogy tanultam is belöle. Most mondhatjátok hogy egy függö állat vagyok, de nem érdekel. Nagyon fain.

Szeretlek téged enba! Nagyon és jol, csak kiba hiányzol nekem! :(

Előzmény: Kegg4RD (822)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 822
Nah! Ugyanez a bajom nekem is! Csak sajna egy picit mégjobban bassza a csőröm asszem.

Nem írok semmilyen különsebben hosszas idézéseket, de a Szűz nőről vagyon szó. Elkapott keményen néhány sor. Pont olyanokat láttam amikről tudom hogy ilyen, tudom hogy olyan... de olyanokat is olvastam, amikről tudom hogy ilyen lett volna...
A legtöbb sor úgy szólt a jellemzésben, mint amilyen Nőt szeretnék az életem során!

Pozitívum? Ez csak egy jegynek a jellemzése, mely alatt 100 meg 100 leányzó született!
Let's Rock, motha fuck'!

Előzmény: Weres (820)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 821
Bazzeg. Mi a fasznak kell nekem hülye picsáknak szolo fasságokat olvasnom? Beszarás.
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 820
Überelem várjá! Habla-habla.

Kárikittyom édestyukom. Naszolval. Az a gáz ezekke a horoszkopokkal, hogy. Fasz se tudja de most nagyon bassza az agyamat amit olvastam. De nem azért mert negativ volt, hanem azért mert pozitiv. Miért akarnak ezek manipulálni? Mi van akkor ha én buslakodni akarok? Ezek meg jönnek a patetikus dumájukkal. Hát menjenek az anyjukba enbaz! :))

Én sem veszem készpénznek, de azért jo volt olvasni ilyeneket. Föleg ugy, hogy picit át tudtam ültetni a valo világba, ergo, mégsem annyira hablaty. Valami valoságalapja biztos van. Leginkább a párkapcsolati rész fogott meg.

Na mindegy enbaz! Az az igazság hogy. Fing. ja és pina.

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 819
Hama-hama egy "ez mind így igaz" cetlit most idetűzök!

Viszont akkor mutatok egy érdekes mondatot, amire még nem igazán jöttem rá:
"Erősen vonzzák egymást, és akkor is sokat tanulnak egymástól, ha a végén csalódottan távoznak"
Szal a tanulság még nincs meg... Mind1. 2öt tudok már. De ezek csak aprók ahhoz, hogy tanulságnak merjem nevezni. Bár most fasz vagyok. Inkább újra :)
szal van 1 ami rám vonatkozik és már leírtam.
a másik amit nem akarok tanulságként levonni, már mondtam szintén, de ha nem vágjátok jobb is, mert nem szeretném tanulságként kezelni. Ergo! nem tekintem tanulságnak.

Szerintem ezekre a hsz-ekre új topic kéne: "leállt agyak - zokniszárítás" :))

Előzmény: Weres (818)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 818
Ehh na igen. A kupleráj nem ismer határokat. Az én asztalomon szerintem csak azért van "rend", mert minden szart a másik oldalra pakoltam. :)

Ezt ténlyeg meg kéne örökiteni! Mindegy lesz még rá alkalom ahogy ezt a faszt elnézem mellettem. ;)

Itt ülünk, horoszkopokat olvasunk, és zokni.

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 817
Hát mostmár annak a közepén vagyunk :)

Már csak fotó kéne bazz! Erről az általgos munkahelyi körülményekről:
Jobb oldali asztal tartalma:
-"aránylag" rend.
-telefon
-cigi
-némi arpópénz
-2bakancsos láb fent
-1 pezső+bomba tartalmú pohár
-1 kéz az egeren.
Bal alsztal:
-1 pilács
-1 céges 1 mob. telefon
-1 playboy egérpad céljából
-beosztás :)))) /minek is? ülnék itt 24ben simán!/
-fullratömött hamustál
-néhány használatlan, sok használt kéztörlő /lusta vagyok megfordulni a szemeteshez/
-baszott sok pohár
-1 pezsgő-bomba keverék
-1 aljára kényszerített pezsgősüveg
-2 bakancsos láb
-2 kéz a klavin

So, erről kép kellene szerintem, bár nem siránkozom, mert szerintem még előfordul még néhányszor a jövőben :)

Páhsztok! Majd jövök 15-re melózni, addig szerintem nem koptatom a bill-t tovább.

Előzmény: Weres (816)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 816
Edit gombot a picsába már! Annyit hibáztam hogy már én sem értem néha mi van. Pedig még nem is ittam! ;)
Előzmény: Weres (815)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 815
Ne csak fogd, szagold és nyalogasd is! :)

Amig te alant a lábaidat koptatod, én egy picit elgondolkodtam a dolgokon. Az elsö dolog ami eszembe jutott, hogy ez a Children of bodom kibaszott jo zene. Ezenfelül rájöttem még arra, hogy milyen jo a zoxigén a pezsgöben. Egyebet meg nem tudok mondani.

A lényeg, hogy kibaszott hangulatenba vagyok, nem tudom hogy tudnak elviselni azok az emberek, akik nem köpnek le találkozáskor, és nem akarják beverni a fejemet. Tegnap meg ma délután olyan szer kedvem volt, hogy már a kötelet fontam a nyakam köré, erre most megint fullos a hangulatom. Persze van némi hiányom... Holnap albikeresés, és telefonálgatás. Jobb lenne ha ti inténétek véges pénzre nehogymár nekem kelljen otthonrol telefonálnom ilyen csip-csup ügyekben. :)

Nah, hazamegyek elmondom hogy a terv már ennyire valoságszagu, kiváncsi leszek mit szol anyám. Huzta egyébként a száját nagyon, de az élet ilyen. A patkány elhagyja a süllyedö hajot. Csak a kiba net zavar egy kicsit. Lehet enbaz hogy nem lesz netem egy honapig? Én hülyét fogok kapni!

Előzmény: Kegg4RD (814)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 814
ez így korrekt.
de ahogy olvastad CSirkémnek írt levelem egyik sorát: "ez isten másik lába"
És úgy látszik nem mehet nálam az hogy 1-1 kézzel fogjam őket. Egyszerre csak 1et tudok, de azt két kézzel sem bírom sokáig.
Remélem most minden más lesz, és nem kell elengednem, sőt! Elég lesz egy kézzel fognom, hogy átnyúljak a másik oldalra!!!

Ehh. Tiszta hülye vagyok! Nem baj. Aki érti az érti, aki meg nem annak úgyis kimagyarázza Árpi!
Most pedig 15perces adásszünet, mert a bomba nem gyűn a tanáccccssstú hogy a zoxigént nyerje a pezsgőbe!

Előzmény: Weres (813)
Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 813
Egyszer minden jobbra fordul hidd el! Csak nem tudod még hogy mikor. Ezen gondolkodni viszont szerintem balgaság! Az elmult egy honapban gondoltad volna hogy lesz munkád és az albival kapcsolatos álmaink egyszer megfoghato formát öltenek? És tessék.....
Előzmény: Kegg4RD (812)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 812
Mikor még papírra vetettem beírtam volna ide. De asszem kéne már a saját BLOG is, mert így a leírásának végéhez eljutva, nem érzem aktualitását, bár biztos előjön még 1x,2x az életemben. De nem gond, simán bec-p-zem ide, ahogy annak napi 572szeri rendje! :) Igaz weres kolléga? :)

Hát akkor íme a jegyzetecske:
>
Reggeli jegyzettömböm, mivel állandóan felkeltem. :)

Az fáj a legeslegjobban, hogy az egyik felemet kell kitörölni magamból, talán újra lesz aki betöltse majd.
Nehéz, nem szeretném, nem akarom, qrvaszar, de csak így mehetek tovább majd egy határt elérve. „Kérni fogják a papírokat” Remélem fiatal, energikus, kedves, (persze) szép, érző, gondolkodó és egy kicsit (alap) gógyis csajszi lesz a vámos. :)
Folyton könnyes párnám mossa álmom, persze csak akkor ha sikerül egy ágyba elkeverednem.
Talán ezért sem akarok most visszafeküdni? Harmadjára kelek ki az ágyból...

Ma úgy keltem hogy nincs jobb kezem. Nem éreztem. De a vicc, hogy először nem is tűnt fel, csak úgy érztem valami nincs rendjén.
Valószínűleg elzsibbadt, mert ahogy a véráramban megindult az élet, már éreztem, hogy mégiscsak van kezem, noha egyenlőre használhatatlan. Nem gond...faszt nem...legnagyobb! Tényleg Ő a jobb felem, a jobbik oldalam. Ő rá nem úgy gondolok mint egy nőre, egy testbe zárt emberre, hanem mint valami gondolathegy, nem tudom. Szóval Ő mindenségként jut az eszembe. Mindenről Ő jut az eszembe, Róla minden az eszembe jut, minden Róla jut eszembe, mindenről eszembe jut, minderől Ő jut eszembe...

Vagy ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy úgy terültem el az ágyban mint egy seggbebaszott diszjnyó?! :)
Mind1. Van úgy hogy mi magunk csinálunk elefántot a bolhából, mindezt unaloműzés miatt. Vicc. Bár most nem bírok smile-t tenni...

Már annyi erőm sincs hogy kiboruljak. Eljutok egy pontig és az erőm elfogy.
Megállok egy szinten, és az érzelmeimet már nem bírom kezelni. Nulla leszek egy időre. Talán ez az alvás ideje? Alfa vagy gamma állapot? (majd rakjatok helyre ezügyben) Ezért is volt jó gyógyszerezni...
Szóval megáll a „lift” amiben már 3 hónapja raboskodva zuganok lefelé, néhol „pause” kiírással a console-on.
Mikor állok meg végleg?
Mikor hallom majd a „végállomás, kérjük hagyja el a szerelvényt”?
Hova jutok el?
Mit tár majd elém a kinyiló ajtó?

Mondja már fel a szolgálatot a fékberendezés!!!
Zuhanjak gátlástalanul vagy sehogy!
Haljak meg vagy legyen már valami!
Noha most minden coool, de....
Még mindig Ő az értelem az életemben.

Tanulság? Semminek sincs vége! Nem vesztettem el, örökre őrzi a szívem...
>

Hmm. Most más fejjel, más aggyal, más lelki és fizikai állapottal azt mondom ez mind faszság, néhol korrekt igazsággal fűszerezve. De általában a dolgok egészét nézzük. Szal egy fasz vagyok :) Nem hiába lettem Keggárdból Seggárd :) Páh!
Aztán osszatok le, jól!

Weres Creative Commons License 2003.01.13 0 0 811
Ezt akkor igennek veszem. :)
Előzmény: Kegg4RD (810)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.13 0 0 810
ühüm
Előzmény: Weres (809)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!