KEDVES FELEBARÁTAIM!
HADD MONDJAM EL MIÉRT ZÁRT BE AZ ALBAKOSARAS FORUMOTOK.
NEMRÉG EGY HÉTVÉGI NAPON, DU.12.04 ÓRAKOR VETTEM A FÁRADTSÁGOT ÉS BEÍRVA MEGKÉRDEZTEM:
ENGEM MÉG MINDIG ÉRDEKEL, HOGY MI VAN BANKSZEL? LESZ-E KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYE AZ ALBACOMPNAK, VAGY A VEZETŐSÉG SUTTYOMBAN KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL VOLT BENNE A SZERZŐDÉSBONTÁSBAN ?
EZT KÖVETŐEN ELMENTEM A KONYHÁBA, MAJD MIKOR VISSZAÉRTEM 12.07 -KOR -TEHÁT 3 PERC MÚLVA - ELÉGGÉ MEGLEPŐDTEM, MERT NEM VOLT MÁR + FÉLTŐ GONDDAL KEZELT FORUMOTOK.
Ugy látszik kivertem a biztosítékot, ami ugyan kissé boldoggá tett, szolnoki kötődésem lévén, azonban az álságosság maga elszomorított.
Na most akkor, mindent bele cáfoljatok meg, de sztem a kérdés jogos és még mindig aktuális. És csak azon csodálkozok, h. ez bennetek nem fogalmazódott meg?! Én pl. a hírekben előadottak alapján simán elvállalnék egy ilyen kártértérítési pert, amennyiben nem kamu maga az állítás Banks, minden előzetes nélküli prompt távozásáról.
Az azon a napon illetékes moderátornak említeném meg, h. olivio volt a nicknevem.
Ezt magyarázzátok meg nekem, ne azt, hogy miért ilyen gyengusz ezidáig CSAPATOTOK.
pax
Köszi a lehetőséget, de sajnos nem logisztikai oka van annak hogy nem járok meccsekre. Viszont egyre inkább hiányzik, nem is annyira a meccs, hanem a közeg, haverok stb. úgyhogy szerintem nemsokára megjelenek. Ám a vasárnap nem ok, sőt ha minden igaz én is kábé délben indulok Budapestre (PAksról.
Nemrég kitaláltam egy néhány mp-es utolsó támadásra kihegyezett figurát. Gyak. védhetetlen, csak elrontani vagy fautolni lehet, de akkor ugye büntetők. Azóta figyelgetem, de nem láttam még sehol. Eccer megmutatom.
Ne feledd, hogy játszunk még az Olaj ellen és a Pécs ellen is! Sőt a Vhely, Paks, Kmét és hamarosan a Kmend négereinek megfogásában fontos szerepe lehet. Amúgy van benne pont, meg van amikor nem megy neki. Ilyenkor lehetne bevetni Hangát.
Leginkább Spivey elküldése, nem visszahozása a téma - amire azt mondtam, hogy jó döntés volt. Két csapatunknak is bajnoknak kellett volna lennie: a Walkeres, és a Youngeres. Az előbbit Tory sérülése, az utóbbit a Sanyis affér gátolta meg. Jay klasszis játékos volt, ennek ellenére a "több olyan meccs volt, amit nélküle speciel 15 pontokkal vesztettünk volna el" kijelentésed azért nem áll, mert ha ő nem lett volna, lett volna más helyette (tuti nem négyen lettünk volna a pályán :)). Mint ahogy most is teljes a keretünk - hurrá!
Apró popó! Sportárs, rostárs! Ha adnék DVD-t vagy videokazit, meg tudnátok szerezni azokat a nagy meccseket, megnyert bajnoki döntőket Shannon, Dávid, Blanks, Karner stb. főszereplésével? Ha nincs döntő, néhány sima bajnoki is jó lenne. Nem sürgős, tudok várni. :)
Ha dob 5 pontot és cserét kér, akkor azt mondom oké. De rengeteg játékidő alatt 0 pont, -2 VAL, eladott labdák, tőle, olyan nincs, azt nem hiszem el. Ja a meccs után meg ott röhögcsélt, biztos ezzel oldotta a hatalmas stresszt.
Ez így nem igaz. Lehet attól még valaki jó játékos, hogy kritikus pillanatban néha begörcsöl. Az ominózus meccs történéseit nem vitatom, de nem ez volt az egyetlen. Volt arra is példa, hogy 3 negyeden keresztül jól nyomta, a negyedikben meg 4 eladott labda és egy halom hiba, kihagyott büntetőkkel. Egyébként van egy elméletem ami lehet hülyeség, de szerintem nem :) A nagyon magas játékinteligenciájú és a kőhülye játékosok bírják legjobban a feszkós véjátékokat. Az előbbi azért, mert a qrva nagy tét nemhogy megzavarja, hanem továbbinspirálja (pl. Jordan, Bryant), az utóbbi meg át sem érzi (Monroe).
Blanks 99-ben már nem volt nálatok. A 99-es ASE csak egységesnek tűnt (bár az ideit még nem láttam és könnyen lehet nem is fogom), de nem volt az. A 3 litván elképzelése volt ami igazából vitte a dolgokat támadásban nomeg az, hogy az egész kezdő5 gondolkodó, okos játékosokból állt. De ez kevés volt egy olyan védekezés ellen mint akkor a tiétek, amikor már készültek belőlünk akkor kellett volna egy edző (+védekezni se tudtunk).
Zujovic kivételével tökéletesen egyetértek. Akkor viszont nem értem, hogy Vlagyimirt miért emeled ki. A kupavisszavágón rendkívül fontos kosarakat szerzett. Maradjunk annyiban, hogy így jó ez a csapat, ahogy van. (Panglos mester után szabadon). Amíg esélyesek vagyunk a bajnokságban is, meg a kupában is, addig hagyjuk dolgozni Őket.
:-)))) Rosszul bírta a stresszt, ez jó. Akkor miért nem ment könyvtárosnak? Viccelek. Nem arról volt ott szó hidd el. Több verziót is hallottam - természetesen pletykaszinten. A legenyhébb, hogy már nagyon hazautazhatnékja volt. Nem tudjuk meg ebben sem az igazságot. Kedveltem és jó játékosnak tartottam Spiveyt, addig az ominózus utolsó meccsig, amin személyes véleményem szerint szándékosan nem játszott jól. Hogy miért? Ezer válasz lehet: Zének már szerződése volt idénre, neki még nem, több pénzt szeretett volna, de nem akarták megadni stb. A lényeg, hogy egy Spivey kaliberű játékos SZERINTEM ok nélkül NEM TUD olyan rosszul játszani. Mondhatjuk, bután, túl feltűnően csinálta. Persze hibás volt Fodor is, mert Ő jóhiszemű volt, és nem vette észre ezt, tovább erőltette Jay-t. Hibás volt a vezetés is - ha egyáltalán akarták az aranyat (remélem akarták; mindenesetre furcsállom, hogy évről-évre a 4-be jutás a kitűzött cél, miért nem legalább mondjuk a döntőbe jutás), Ők is feldobhattak volna valami jutalmat, ha nyerjük a döntőt (aztán lehet meg is tették, nem tudom, de ha nem, az hiba volt - motiváció kellett volna). Ha viszont "nem bírta a stresszt", akkor azért kellett elküldeni.
Szerintem csak rosszul bírta stresszt, nem egy meccsre emléxem, hogy akkor mondott csődöt amikor nagyon kellett volna a jó teljesítmény. Persze nem minden ilyet vesztett el az Alba, de pl. ASE ellen így elsőre kettő is beugrik.
Nem hinném hogy rosszat kellene rá szólni mert jó kis játékos, bár az is tény hogy hátul nem volt az igazi.
Bocs hogy idepofátlankodtam, többet nem fordul elő.