Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2007.02.14 0 0 255

Dvar. nagyon meggyalazta azt a Sopront, akitol nekunk sikerult kikapnunk.

Vezetoink egyik "szuper" huzasa Forbes elzavarasa volt.

" Hy All!!!

A mai meccsünk fantasztikusra sikerült. FORBES akit csak is nagy betűvel szabad említeni egyszerűen elképesztő teljesítményt nyújtott!!! A 32/24-et nem kell magyarázni!"

Hallom nagy nehezen nekunk is sikerult nyernunk 8 ponttal a csupa magyarral es 1 legiossal felallo Kvar ellen (egyelore csak kvari beszamolokat olvastam, szal lehet hogy nem igy tortent ez esetben sorry)

Szolnok is hozta a kotelezot (nembaj Albapapi kovetkezo tipped biztos bejon:-)

Kecskemet gyozelme a Kormend ellen felertekeli az Univer elleni idegenbeli gyozelmunket.

Debrecen-Pecs (10 magyarral kezdodott a meccs, mikor tortent ilyen utoljara?)

ZTE ellen is nagyon meg fogunk idegenben szenvedni...

Azert hajra Alba

flash3 Creative Commons License 2007.02.14 0 0 254

Isten őrizz, hogy elbizakodottnak tűnjek (bármi miatt is), de a Kvár elleni bajnokit enélkül a két ember nélkül is hoznunk kell, simán vagy sem.

Így is itt van 7, általam múltkor nagy jóindulattal mind kezdőszintű játékosként aposztrofált felnőtt játékos, és esetleg hozzá lehetne nyúlni 1-2 fiatalhoz is szükség vagy egy esetleges hőn áhított nyugis tetemesebb előny esetén.

Hiszem, hogy mind mezőnyben mind centerben képesek vagyunk jól pótolni a hiányzókat, azt meg őszintén remélem, hogy nélkülük aztán végképp nem számítanak sétagaloppra a srácok, és tisztességesen odateszik magukat.

Előzmény: Bird33 (252)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.14 0 0 252

Bencze Zé és Lowe beteg, reméljük legalább az egyikük vállalja a játékot.

A fiataljaink legalább játszhatnak sokat, hogy a somogyi drukkerek elégedettek legyenek! ;-)

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.14 0 0 251
Most kéne azt bevetni, amit a 103-as hozzászólásomban írtam.
Egy pontos győzelem is elég, az alapszakaszt valószínűleg nem azonos pontszámmal fogjuk zárni.
Előzmény: Guczi (250)
Guczi Creative Commons License 2007.02.14 0 0 250

Az FMH-ban megjelent cikkben azt írják, hogy Zé kórházban nyomja az ágyat, és egyenlőre nem tudják eldönteni, hogy ételmérgezés vagy szalmonella fertőzés miatt. Kenny is vírusos betegséget kapott, és lehet, hogy nem is játszik. Tud erről valaki valamit?

Ha vírus támadta meg Zét is és Kennyt is, akkor tuti, hogy újfajta hadviselést tapasztalhatunk a Kaposvári KK részéről. Lehet, hogy Bin Ladennel állnak kapcsolatban....cagy Busch-al. (Lehet, hogy nem jól írtam a nevét) :-)

Rákosi sporttárs...ööö....izé...ELVTÁRS :-) Ha jössz ma meccsre elmondhatnád, ezt a fórumos dolgot. Köszi:-)

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.13 0 0 248
Egy számtech cégnél csak akad egy vírusírtó.
Előzmény: Törölt nick (247)
Feffo Creative Commons License 2007.02.12 0 0 243
bocs, fórumot
Feffo Creative Commons License 2007.02.12 0 0 242
Sporttárs! Ird  már meg légy szives miért zárták be a fórrumot. Ha Te nem tudod az okát akkor senki. Nekem "hiányzik" L.M., valaki mondja meg neki, hogy jöjjön az indexre.
flash3 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 240

Most, hogy mondod, télleg nagy csend! Sehol egy elküldés, buktatás, vagy erkölcstelen igazolás, ezt a fóromtopikot se zárták még be, a sajtóban pedig csak meccstörténésekről cikkeznek, nincs ez rendjén!:-)

De a csend miatt aggódjanak inkább a kaposváriak, nem tudván csapatukból vagy stábjukból éppen kit környékeztünk meg gyanúsan, etikátlan elhappolás céljából...:)))

Előzmény: Törölt nick (239)
sarkat5 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 238

"Sarkat még mindig nem látja Spiveytól a Lowe-ot :-)"

sajnos tényleg nem :-)))

Előzmény: AlBaPaPi (237)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.11 0 0 237
Alba - Kaposvár

Optimistaként azt mondom, amit korábban is írtam, gondoltam és reméltem - alakul a molekula.
Csapatot építünk, még időben és szerencsére minőségi "anyagból".
Brigi egy-egyezésével nincs gond, sajna a tegnapi meccs a támadófaltok eljátszásának a mérkőzése volt, amire mi is időben rájöttünk, nem úgy mint szerdán Kaposváron.
Legnagyobb pozitív csalódásom Zujovic volt, mindent visszaszívok - érett, jókezű kosaras, leigazolása jó döntés volt.
Sarkat még mindig nem látja Spiveytól a Lowe-ot :-), pedig Kenny tegnap kifejezetten hasznos volt támadásban is, dobott 9/3-at. Spivey soxor 2x pontokat szorgoskodott össze - vesztes meccseken. Jó volt, szerettük, a végén nem annyira - felejtsük el!
( Akik tegnap kevesebbet dobtak Lowenál: Phillips (8), Horváth Á. (3), Góbi (- ).)
Egy feltünő hibát láttam, amikor a Kaposvár beállt zónázni, akkor percekig tanácstalanok voltunk. Asszem akkor produkáltak egy 9-0-s szériát és feljöttek.
Aztán kezdtek bepotyogni a hármasok, és helyreállt a rend.

A szerdai bajnokira nem szabad nagy mellénnyel kiállni, de okos és harcos játékkal simán hozni kéne.
flash3 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 235

A tegnapi meccsen valóban több mindennek is lehetett örülni.

Érdekes volt például, amikor az egyik társam odafordult hozzám és azt kérdezte:

"te, én látom rosszul, vagy ezek télleg akarnak, hajtanak, és komolyan próbálnak jól védekezni?":-)

A válaszom az volt akkor, és utólag is az minden hibától és gyengéb periódustól függetlenül, hogy "igen, bizony jól látod a dolgot"! Sokszor volt már róla szó, hogy egy valamirevaló csapatnál ezeket nem kéne hurrázva külön kiemelni, merthogy ezen a szinten ennek természetesnek kell (kellene mindig) lennie.

De az elmúlt meccsekhez képest szemmel láthatóan kicsit máshogy mentek ki a srácok játszani, mindenki hajtott, örült, tüzelte magát meg a társakat, jó ezt látni.

Sok munka vár még a csapatra, ez is látszott tegnap.

Ha számszerűleg nézzük, és azt látjuk, hogy három új ember érkezett a csapatba, nem tűnik soknak az összeszokott(?) mag mellé. Csakhogy adódott a helyzet, hogy hirtelen nem a 4es posztról várhatjuk a stabil ponttermést, aztán irányítóban és mezőnyben erősítettünk, nomeg edzőváltás. Így a csapat játéka nagy vonalaiban alakul át, amihez most lehet jól jönne most egy egyhetes edzésidőszak, de szvsz az se baj, ha ebben a helyzetben élesben is sokat játszik a csapat, mint most, esetenként ez még többet segíthet.

Az első tapasztalatok szerint Marcit és Sullyt együtt is pályán lehet tartani, tegnap az se működött rosszul köztük, utóbbi legtöbbször átengedte a labdafelhozatalt előbbinek, majd ezután nemritkán együtt is dirigálták a csapatot a támadótérfélen.

Marci mintha kezdene mentálisan, hangulatban, és játékban is alakulni, de ha visszagondolok a kecskemét-soproni átmenetére, egyelőre inkább jobb lenne csöndben maradni vele kapcsolatban...

Phillips-szel nagyot nyertünk. Irányítóban fizikálisan a mezőny fölé nő, de a mezőnyposztok bármelyikén használható, sokoldalú intelligens kosaras, a labdáinak szeme van. Sokszor lehetett látni, hogy simán be tudott volna fejezni egy helyzetet max faulttal, de nagyon okosan és önzetlenül játszotta meg a társat, legtöbbször gólpasszot jegyezve vele.

Brigi lelkes volt és hasznos, de a belefordulásos-belemenős támadókról le kéne szoknia, mert eddig az nagyon ment neki...

Kámi felszabadult és görcsmentes volt, Ákos meg keveset játszott, de hajtósan.

Jómagam nem örültem Lowe és Zujovics maradásának, főleg a fiatalok miatt, de érdemes lehet még kicsit várni, lehet, ha nekiállnak végre sokat nyugiban dolgozni, velük is megyünk valamire.

Arról nem is beszélve, hogy így 9, tulajdonképpen kezdőszintű játékosunk van, ami párját ritkítja még nálunk is!

Várjuk a jó folytatást, reméljük lesz is!

sarkat5 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 234

"Sullivan passzai tényleg gyönyörűek, de távolról nem tud dobni, és össze kell még szoknia a többiekkel. Viszont vele megint lett egy Spivey-szinten passzoló irányítónk"

bárcsak lenne mellette egy spivey szintű kettesünk is...

kenny lowe engem nagyon idegesít a pályán. tegnap dirtekt őt figyeltem. kicsit sem védekezett jobban, mint a többiek, támadásban meg mintha négyen lennénk a pályán, ha ő fent van.

remélem, hogy amit tegnap láttam, azaz a javuló játék, tovább fejlődik és akkor talán a rájátszásra lehet egy ütőképes csapatunk.

Előzmény: Törölt nick (233)
#4 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 231
Alba - KKK 87-60

Szép volt fiúk!!!
paca6 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 230
Szép volt fiúk!
Hajrá ALBA
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 229

Ezt most hallottam, de annyira tetszik, hogy leírom:

Dolgozóg Esti iskolájában:

- Van házid?

-Van...tölthetek?

:D

Azért arra kiváncs lennék Zé kivel kötne hosszú távú szerződést. :D

Bird33 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 227

:-))

Jaja!

Amikor Góbi beordítaná: hogy Gábor, bazmeg védekezzél már keményebben!!!

:-)

Előzmény: Törölt nick (226)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 225
Igen! Matifut megtenni másodedzőnek, és ide kellene hozni Dzunicsot is! Persze, csak úgy hogy kikérdezzük a fizetéséről, és nyilvánosan rálicitálunk! :-)
Előzmény: Törölt nick (222)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 224
Fúú tényleg! Bocs! És persze gyakorolnád az irodalmi Magyart, hogy ne legyen tájszólásod! :-)
Előzmény: Törölt nick (223)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 221

Egyébként a hír igaz a listán a Minárovits, Halm, Nagy, Sohár, Tranker ötös szerepelt, de Matifu szerint Sohár Béla nem bírt volna Hendleinnel, ezért maradt a megszokott ötös.

Előzmény: Guczi (215)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 220

Nem'tom nem voltam ott, csak hallottam. De sporttásról - mivel nem több egy elfogult Albásnál - el tudom képzelni. :-)

Tudod ballonkabátban, álbajusszal. Még egy kicsit le is fogyott, hogy bizonyos eLeMek se lássanak át rajta. :-)

Előzmény: Bird33 (218)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 218

Márhogy arra gondoltam, hogy nem az elnökség adta át személyesen a listát, hanem Sporttárs!

:-)

Előzmény: Guczi (217)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 217

Én sem igazán! Túl sok benne az összeesküvés elmélet!

DE azért a biztonság kedvéért megkérdeztem...hátha!

Bird33 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 216

Én kellően naív tudok lenni bizonyos esetekben, de ezt a hülyeséget már én sem veszem be..

Kamu

Előzmény: Guczi (215)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 215

Az mennyire lehet igaz, hogy néhány rosszul öltözött öltönyös úriember, akik meglehetős hasonlóságot mutattak a mi vezetőinkkel és szponzorainkkal, átadtak Matifunak egy papírost, amin a meccsen játszható és cserélhető emberek nevei voltak, majd angolosan távoztak?????

Elég bulvárhírnek tűnik, de azért megkérdezem. Ilyen előzmények után még ez sem elképzelhetetlen. :D

Bird33 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 214

Reméljük arra már nem lesz szükség.. :-))

Előzmény: AlBaPaPi (213)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 213
Természetesen kudarcnak.
Akkor én is bekeményítek.
Előzmény: Törölt nick (211)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.09 0 0 212

pech?

vagy szerencs, hogy utana nem kell mar erosebb csapattal jatszanunk?

Előzmény: Törölt nick (211)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 210
Könyörgöm, legalább addig várjunk a kritikákkal, amíg kikapunk az új csapatunkkal!
A kaposvári vereség még nem ér, mert van esély a továbbjutásra a visszavágón. :-)
Előzmény: Törölt nick (208)
Guczi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 209

Nagy port kavart a hét elején Sullivan Phillips átigazolási ügye – mondhatni, ez napjaink legnagyobb szenzációja a kissé belterjes honi férfi kosárlabdázásnak. Az angol és bermudai útlevelet is magáénak tudó kosaras, mint ismeretes, az idény kellős közepén, egyik napról a másikra tette át székhelyét Kaposvárról Székesfehérvárra. A légiós korábbi klubja részéről igencsak nehezményezték, hogy éppen az Albacomp lett Phillipsnél a befutó. A fehérváriak szerint ez a hercehurca azt sugallja, mintha ők csábították volna el a játékost.

Pedig csupán annyi történt, hogy olyan szerződése volt, amely lehetővé tette a szezon közbeni klubváltást.

„Mi nem ígértünk rá senkinek a játékosára, mi nem happoltunk el senkit, nem tudjuk, mi volt Sullivan javadalmazása Kaposváron, mi olyan játékost igazoltunk, aki az előző klubjával szerződést bontott, tudomásunk szerint anyagi problémák miatt – mondta ezzel kapcsolatban Halm Rolland, a fehérváriak vezetője, aki tisztázni szerette volna az őket ért vádakat, amelyek szerint inkorrekt lépés volt más kosarasát átigazolni. – De ezt igazából az ügynökétől kellene megkérdezni, mert ő tudja hitelesen elmondani az ügylet hátterét.”

Nos, Tvordy Gábor, Phillips menedzsere elmondta, hogy a financiális problémák hónapok óta húzódtak, többszöri ígérgetések ellenére is a mai napig tartoznak a játékosnak, akinek ráadásul az előző év végén külföldi kérője is volt, ám akkor még bízott benne, hogy a KKK előbb-utóbb kiegyenlíti a számlát… Így viszont elfogadta az Albacomp ajánlatát, és már be is mutatkozott Matus Gábor gárdájában – a sors pikantériája, hogy éppen a somogyi megyeszékhelyen, de számára már idegenben, és nem a legbarátságosabb hangulatban.

NSO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!