Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Elvtársak!
Ezek a fránya képek nekem se gyönnek le. Nem-e lehetne-e a ganxtal@free.fotexnet.hu-ra is??
Elvtársi üdvözlettel: szintén frissen szabadultam.
Tudja, én csak az archívumban kotorásztam, a napi jelentések között egyszercsak ott volt a HVG legújabb címlapja. Nem volt titkosítva, gondoltam az elvtársak is kíváncsiak rá.
amint azt már beszéltük, sajna a fidesznáci tűzfal miatt stb. Kérem, küldje el a képet a másodlagos csatornán. Úgy szeretnék már nevetni ebbe a szociáldemokrata-félfasiszta világba, ahol nekünk, becsületes kommunistáknak csak a munkanélküli-segély jut ..
Javaslom, hogy Fodor elvtársat - ismételt pártellenes magatartása miatt - pártfegyelmi eljárás alá vonja a Központi Bizottság!
Valamint javasolom, hogy az inkriminált kép töröltessék a pártarchívumból!
Görgey miniszter elvtársnak természetesen van diplomája, az Ön kérésére ezt a kamerába is mutatja. Görgey elvtárs párthűségéhez semmi kétség sem férhet, hiszen őt a Lenin-renddel is kitüntették már!
Honanyáink, és Honleányaik nevében köszönd köszöntésünk, amiért letöltöldtötted meg nem érdemelt büntetésed, és illegalitásban is hitet tettél a kommunizmus mellett, és Juszt László ellen.
"Egyszer a Központnak elege lesz az offtopikolásból, és a vasököl lesújt!"
A büdös francokat ökellel, elftárs!
A békebeli időkben az offtopikolásért falhozállítás és egy rövidsorozat járt a dobtárasból... Na ehhez tarccsák magukat az ideológiailag megtévedt offtopikoló elftársak!
Újra belevethetem magam a kommunizmus mozgalmi építésébe, Görgey elvtárs diplomájának keresésébe és még rengeteg pártfeladatba, amivel a központ megbíz.