Keresés

Részletes keresés

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.19 0 0 338
A bajnokságban mi nem vízszintesben, hanem függőlegesben gondolkodunk.
Cél a dobogó csúcsa.
Előzmény: JanFan (337)
JanFan Creative Commons License 2007.02.19 0 0 337
Grat a tegnapi győzelmetekhez.
(bár a tegnapi játék alapján messzire nem fogtok jutni a bajnokságban..)
#4 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 336
Behuzzuk!!!

A mai meccs vége 72-90. :)

Hajrá Alba!
Előzmény: Bird33 (335)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.18 0 0 335

Ha behúznánk, az nagy lépés lenne a második hely felé az alapszakaszban.

(Be is húzzuk!)

Előzmény: Törölt nick (334)
Feffo Creative Commons License 2007.02.18 0 0 333

Debrecen-Alba 54-71 a IV. negyedben. Matifu eddig csak Hangát merte beállítani, de így is elég nyögvenyelős Ede szerint. Mondjuk nem lehet könnyű felspanolni egy ilyen meccsre magát egy csapatnak, amelyiken nem tudsz olyan rosszul játszani, hogy ne nyerj. Körmenden nehezebb lesz, de ha Z. tudna játszani, centerben jók lehetnénk.( bár azzal Sopronban sem mentünk sokra).

Azért nagyon bőkezüek vagyunk a riválisokkal, ha nyerünk Sopronban és itthon a Falco ellen( ezek a kötelezőek, a többi vereség belefért), most simán második helyen állnánk, meccs előnnyel Pécs és Falco előtt. Ehelyett erősen kell figyelni mögénk, mert bitang nehéz meccseink vannak hátra (Vásárhely,Nyíregy,Kecso, Paks itthon, Körmend, ZTE, Pécs, Szolnok idegenben) .

nisavic Creative Commons License 2007.02.18 0 0 332
Szerintem ez nem körmendi, sokkal inkább magyar jelenség. Soha nem kezeljük helyükön a győzelmeket és a kudarcot.
Előzmény: Törölt nick (331)
nisavic Creative Commons License 2007.02.18 0 0 330
Szerintem nyugodtan el lehet(ne) mondani miért zárták be a fórumot, ha fehérvári lennék, egész biztosan követelném a választ, így csak kíváncsi vagyok rá.
Előzmény: Törölt nick (329)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 328

Játékosainkhoz sincs semmi köze a fórum bezárásának.

Akit érdekel, annak személyesen szívesen elmondom! (copyright by Sporttárs) :-))

Előzmény: Feffo (326)
Feffo Creative Commons License 2007.02.17 0 0 327
Ez sárga trikós kérdés és válasz. Gratula Bird, 5 percig  röhögtem.
Előzmény: Bird33 (324)
Feffo Creative Commons License 2007.02.17 0 0 326

Most nem mondod, hogy ilyen egyszerű a magyarázata. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy akár Fodor Pétert, akár Zét vagy Kámit érdekelte volna mi a mi véleményünk. Én nem éreztem, hogy nagyon dúrván fogalmaztunk volna. Vagy amíg el nem olvasták a hozzászólásokat úgy érezték , hogy minden rendben és Ők jól játszanak, majd rádöbbentek, hogy mégsem, mert mi azt írtuk?  Elképzelem ahogy Kámi keze dobásra emelkedik és bevillan neki, hogy a múltkor mit írt róla Bird33. 

Banks azt nyilatkozta sokat beszél a feleségével az MSN-n. Egyszer rossz linkre kattintott, elolvasta, hogy Edberg nem volt megelégedve a Paks elleni játékával és bánatában meg sem állt Amerikáig.

Mindegy nekem az a véleményem, hogy a fórum jó dolog volt és a hsz-k 80%-a a csapatért aggódó volt. Másodsorban pedig itt az indexen is elolvashatják a játékosok (vagy a szponzorok), hogy mit gondolunk a csapat teljesítményükről. 

Elképzelem, hogy Sporttárs most díjazott MTV-s főnöke  benéz az indexre és meglátja az  MNK-n miket írnak a beosztottjairól szolnoki, kaposvári, stb. "barátai.

Előzmény: Törölt nick (325)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 324
Egyenlőre döntetlen.
Előzmény: Pepe006 (323)
Pepe006 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 323
Nem tudja valaki hogy hogy áll a meccsünk?
Feffo Creative Commons License 2007.02.17 0 0 322
Csak azt nem értem, hogy ha Ti (sporttárs,Rostás,Bird33)tudjátok miért szűnt meg a fórum, itt az indexen miért nem meritek megírni. Amikor Stole a PVSK-nál bezáratta a fórumot, legalább felmerte ezt vállalni. N.G. vagy Halm Rolli miért nem meri ezt. Mert azt ne magyarázza meg senki, hogy a calici vírus támadta meg a mifórumunkat is. Na mindegy úgy látszik én már hülyén halok meg.
Előzmény: Bird33 (320)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.17 0 0 321
Doktor Úr!

Köszönjük! Végre kiderült az igazság.
Apám, így kiszúrni az egész Albás társadalommal!
Jól lerántottad a leplet erről a homályos ügyről.
Ha bármi a tudomásodra jut Baks-szel kapcsolatban, lécci itt osszd meg velünk,
de még véletlen se menj ki előtte a konyhába, mert az ördög nem alszik!

Szega Barátom!

Előzmény: drtarr (317)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.17 0 0 320

:-)))

Ügyes!

(azért összeesküvés-elméletben mondjuk a Da Vinchi kód jobban kidolgozott ;-) )

Hogy megnyugtassam a lelkedet, nem miattad szűnt meg az albakosar fóruma, téged semmiféle felelőség nem terhel. A megszűnés okai egészen mások voltak, Banks lelépéséhez semmi közük.

Hogy mi van Bankssel engem már nem érdekel, gondolom jövőre újra játszik valahol. Számomra a  a mostani csapatunk sokkal érdekesebb.

(Meg az is az lesz, mikor újra kiverjük a Szolnokot a rájátszásban) :-)

Szóval mégegszer: ne aggódj, nem te tehetsz róla.

olajbogyó Creative Commons License 2007.02.17 0 0 319

...másrészt a "rákosimoderátorok" villámgyorsak bizti, de nem hiszem, hogy 3 perc alatt eltörölnék az albafórumot, az egyébként nem is provó beírásod miat...

Előzmény: olajbogyó (318)
olajbogyó Creative Commons License 2007.02.17 0 0 318
Ha szolnoki vagy, akkor inkább azon agyaljál, hogyan bassz ki az albával, ne pedig azon, hogyan fingassa meg az alba Banks-et...:))
drtarr Creative Commons License 2007.02.17 0 0 317
KEDVES FELEBARÁTAIM!

HADD MONDJAM EL MIÉRT ZÁRT BE AZ ALBAKOSARAS FORUMOTOK.

NEMRÉG EGY HÉTVÉGI NAPON, DU.12.04 ÓRAKOR VETTEM A FÁRADTSÁGOT ÉS BEÍRVA MEGKÉRDEZTEM:

ENGEM MÉG MINDIG ÉRDEKEL, HOGY MI VAN BANKSZEL? LESZ-E KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYE AZ ALBACOMPNAK, VAGY A VEZETŐSÉG SUTTYOMBAN  KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL VOLT BENNE A SZERZŐDÉSBONTÁSBAN ?

EZT KÖVETŐEN ELMENTEM A KONYHÁBA, MAJD MIKOR VISSZAÉRTEM 12.07 -KOR -TEHÁT 3 PERC MÚLVA - ELÉGGÉ MEGLEPŐDTEM, MERT NEM VOLT MÁR + FÉLTŐ GONDDAL KEZELT FORUMOTOK.

Ugy látszik kivertem a biztosítékot, ami ugyan kissé boldoggá tett, szolnoki kötődésem lévén, azonban az álságosság maga elszomorított.

Na most akkor, mindent bele cáfoljatok meg, de sztem  a kérdés jogos és még mindig aktuális. És csak azon csodálkozok, h. ez bennetek nem fogalmazódott meg?! Én pl. a hírekben előadottak alapján simán elvállalnék egy ilyen kártértérítési pert, amennyiben nem kamu maga az állítás Banks, minden előzetes nélküli prompt távozásáról.

Az azon a napon illetékes moderátornak említeném meg, h. olivio volt a nicknevem.

Ezt magyarázzátok meg nekem, ne azt, hogy miért ilyen gyengusz ezidáig CSAPATOTOK.

pax

poofee Creative Commons License 2007.02.16 0 0 316
Előzmény: poofee (315)
poofee Creative Commons License 2007.02.16 0 0 315

Március utoldó hétvégéjén van az U18-as döntő. Helyszín még nincs.

Az Alba a B csoportban van a Debrecennel és a Honvéd-MAFC, Nyíregyháza-Kaposvár győztesével.

Előzmény: AlBaPaPi (271)
Feribá04 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 313

Szia Lajos,

Köszi a lehetőséget, de sajnos nem logisztikai oka van annak hogy nem járok meccsekre. Viszont egyre inkább hiányzik, nem is annyira a meccs, hanem a közeg, haverok stb. úgyhogy szerintem nemsokára megjelenek. Ám a vasárnap nem ok, sőt ha minden igaz én is kábé délben indulok Budapestre (PAksról.

Üdv,

Z.

Előzmény: luipotter (308)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 312
Köszi, ezt igennek veszem. :)
Előzmény: Törölt nick (311)
J-Will Creative Commons License 2007.02.16 0 0 310
Supola azért nem játszott, mert legjobb tudomásom szerint ez U18-as volt,  ő meg 88-as születésű.
Előzmény: Törölt nick (309)
luipotter Creative Commons License 2007.02.16 0 0 308

A 99-es ASE csak egységesnek tűnt (bár az ideit még nem láttam és könnyen lehet nem is fogom), de nem volt az.

ez itt OFF, de hátha érdekel

Vasárnap  Bp odavissza érintésével látogatjuk meg Nyír1-et, egyelőre hárman vagyunk.

ON

Előzmény: Feribá04 (284)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 307
Nemrég kitaláltam egy néhány mp-es utolsó támadásra kihegyezett figurát.
Gyak. védhetetlen, csak elrontani vagy fautolni lehet, de akkor ugye büntetők. Azóta figyelgetem, de nem láttam még sehol.
Eccer megmutatom.
Előzmény: Törölt nick (302)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 306
Ne feledd, hogy játszunk még az Olaj ellen és a Pécs ellen is! Sőt a Vhely, Paks, Kmét és hamarosan a Kmend négereinek megfogásában fontos szerepe lehet.
Amúgy van benne pont, meg van amikor nem megy neki. Ilyenkor lehetne bevetni Hangát.
Bird33 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 304
Azt a 11 pontos átlagát, azért ne tornázzuk fel 15-re.
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 303
Leginkább Spivey elküldése, nem visszahozása a téma - amire azt mondtam, hogy jó döntés volt.
Két csapatunknak is bajnoknak kellett volna lennie: a Walkeres, és a Youngeres.
Az előbbit Tory sérülése, az utóbbit a Sanyis affér gátolta meg.
Jay klasszis játékos volt, ennek ellenére a "több olyan meccs volt, amit nélküle speciel 15 pontokkal vesztettünk volna el" kijelentésed azért nem áll, mert ha ő nem lett volna, lett volna más helyette (tuti nem négyen lettünk volna a pályán :)).
Mint ahogy most is teljes a keretünk - hurrá!
Előzmény: Törölt nick (296)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 301

Véletlenül rábukkanhatnál!!!

(Önzetlenül támogatom Papi érdekeit)

:-)

Előzmény: Törölt nick (300)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 299
Fehérvár TV nem archivál? Vagy nem adja ki? Még Neked sem? :)
Előzmény: Törölt nick (298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!