Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
még mindig ne erőlködj. orbán nagyon szívesen követné putyin példáját, de amíg tagok vagyunk az eu-ban, nem teheti meg. tehát másképp oldja meg a dolgot.
mondd, hány ellenzéki tagja van a médiatanácsnak pontosan?
"ne erőlködj, mert megárt. egy füssy angélából, aki simán feldobja a saját belső informátorát, sose lesz munk veronika."
No, igen. Orbán még egy rendes diktatúrát sem tud kiépíteni, ahol annyira korlátozza a sajtó szabadságot, hogy a független objketív üldözött újságírók +70 fős új lapot indítnak.
Én is ezt tapasztaltam. Legalábbis, itt nálunk a sátornál, amíg a sorban álltam, mást se hallottam, csak az ő nevét. Dobrev Klára, Klárika, szóval, az jött le, hogy a zöm (az ott levők közül) rá szavaz. Igaz, szinte mind idősebbek voltak, olyan jó hetvenesek, velem korú akkor nem is nagyon állt ott. Én Karácsonyt szeretném, de ahogy már írtam többször is, bárki is lesz, csak adná isten, hogy győzzön az ellenzék!
Állhatnánk itt három évig, annyi problémám van a rendszerrel. Például Orbán Viktor azt mondja, vegyük fel a CSOK-ot. Tehát akkor a 19 éves barátnőmnek csináljak három gyereket, és utána miből tartsam el őket? Ezt senki nem mondja, csak azt, hogy tízmillió forint. Ez a pénz Mátészalkán sem elég, mert az egyszobás panel – amiben lakunk – 16 millióba kerülne, ha megvennénk, és akkor hova teszel három gyereket. Csak ennyi kérdésem van.
"ja, szóval olyan újságíró. hát az nem újságíró, hanem finoman kifejezve sajtómunkás. tisztességes ember olyannal nem is áll szóba."
Háááát. Végül is volt már olyan bajszos festő, aki szerint vannak olyan emberek, akik nem emberek, hanem finoman fogalmazva harmadik birodalom belső ellenségei. Az ilyen kategorizálás a történelem nem legvidámabb napjait hozta el.
"hozd. mikor és milyen újságírókra mondta, amit mondott szerinted?"
Pl.:
"Bár szombaton, a miniszterelnök-jelölti indulásának bejelentésén Karácsony Gergely még azt mondta: „olyan országban szeretne élni, ahol az újságíró kérdezhet”, kedden viszont már nemtetszését fejezte ki, amiért egy újságíró a doktori végzettségével kapcsolatban kérdezte.
„Azt szeretném mondani önnek, hogy szégyelje magát! Itt egy nagyon fontos ügy miatt jöttünk... Szégyellje magát, ezt szeretném mondani” – válaszolta a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje."
"tehát ne visongj amiatt, amit gyurcsány leírt vidnyánszkyról. illetve visonghatsz, de minek?"
Hozhatnám példának, hogy Karácsonyt is aki egyrészt olyan országban szeretne élni, ahol az újságírók szabadon kérdezhetnek, másrészt meg szégyelljék magukat, ha meg teszik.
A Demokratikus Koalíció egyenlő bánásmódot követel minden embernek származásra, vallásra, nemre és nemi identitásra való tekintet nélkül. A Demokratikus Koalíció Magyarországán mindenkinek csak a képességei szabhatják meg a lehetőségeit, nem pedig fordítva."
Ezzel szemben viszont kiáll az isztabuli egyezmény mellett, amely nemi alapon tekinti másodrendűnek a kisfiúkat a lányoktól: