Hagyjad a Miamit, mert mindjá' Thrill is megjelenik. Én meg utálom az összes kecskemétit, debrecenit, szombathelyit, egerszegit, pestit, vásárhelyit etc.
Ez mind igaz, nem vagytok túl kiegyensúlyozottak mostanában, valahogy mintha nem lenne csapategység, a légiósok elég önfejűnek tetszenek így az összefoglalóból, a magyarok meg mintha tisztességesebben hajtanának.
A Debreceni ifjak meccs előtt vért isznak. Ezt tanusíthatom, egyszer engem is ki akartak véreztetni, alig bírtam elszaladni. Egyébként mindegy mindegy alapon veszítenivaló nélkül játszanak, ami nagy előny azért egy hozni a kötelezőt és meg ne sérüljekkel szemben.
Eléggé dühítő volt, ahogy a debreceni "félamatőr" ifik olykor-olykor szép megoldásokkal oktatták a vérprofi csapatunkat. Én is azzal nyugtatom magam, hogy tudtuk nem veszíthetünk, ezért félválról vettük a meccset. Csak most meg fel kellene pörögni a Körmend ellen. Ha nyerünk, meglehet a második hely a playoffra, ami a döntőig biztosítaná a hazai pálya előnyét, ha nem.. Nyerni kell és kész. Zé esetleges hiányában is fölnyben vagyunk a palánkok alatt. A Góbi, Brigi kettősnek pontterősnek is kell lennie. Ha megakadályozzuk a körmendi triplákat, akkor nem veszíthetünk.
Megnéztem tegnap a Vadcsibék elleni derbit. Ha ilyen hatékonysággal védekezünk a körmendi triplák ellen, akkor sok jóra nem számíthatunk. Remélem csak lazáztak a fiúk!
akik legutóbb Pécsett nyertek, irányítóban, mivel hiányzott Simi. 25-ből bedobtak 20 közelit - 80%, vagyis jól törnek be; középtávoliban gyengék voltak IDEGENBEN, de otthon nem valószínű; a trojkákat mindig is jól dobták. Érdekes azt is nézni, hogy közeli+büntetőből -ami ugye a betöréseket jelenti- dobtak 54 pontot, míg kinti dobásokból (=hármasokból) 27-et. Nehéz ellenük védekezni, mert emberfogáskor betörnek, zónánál meg hármasoznak. Szerintem egy speciális zóna(két magasember a gyűrű alatt sapkázgat, a mezőnyök pedig a tojkákat akadályozzák meg) + piócaszerű emberfogás váltogatása hatásos lehet. Összességében több lepattanót szedtek, mint a pécs, ami azért fura, mert igazi magasemberük nem volt - már van, Metelski -, tehát gyorsak, mint állat. Szereztek 15 labdát, majd mindet el is adták. Fault Sa.: 21, Ki.: 24. Legjobb játékosaik neve Le-vel kezdődik, az ő semlegesítésük kulcsfontosságú. A játékosainat - főleg a légiósokat - fel kell készíteni a Pink Hellre, hogy ott aztán lesz hangzavar, a nézők üvöltözni fognak - ált. azért, mert többségük nem ismeri a szabályokat. Papíron mi vagyunk a jobbak, egészséges önbizalommal be kell lapátolni a győzelmet.