Keresés

Részletes keresés

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.23 0 0 403
Látom Te csak azokat az újságokat forgatod, amelyekben az F a H és az M betűk szerepelnek.
A cikkek amúgy kosárlabda-szakmailag még elmennek, de mint újságírói munka, hát gyengusok - soxor vannak szóismétlések. Pl. a jó és a szeret szavaknak rengeteg szinonímája van.
Előzmény: Bird33 (401)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.23 0 0 402

Az erős játékos

Székesfehérvár - George Banks távozása után érkezett az Albacomp csapatához az amerikai-holland állampolgár, Gerrit Brigitha. Kecskeméten mutatkozott be, és azóta úgy tűnik, jó vásárt csináltak vele.

Gerrit Brigitha amióta itt van, 4 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Kecskeméten 32 percet játszott úgy, hogy előző este érkezett, és egy edzésen találkozott a társakkal, de nyilván azt sem tudta még akkor kit, hogy hívnak. Szerzett 11 pontot, lekapott 8 lepattanót és 16 IBM-pont került a neve mellé. Sopronban 8 perc jutott neki (Góbi és Bencze remekelt azon a napon), 8 IBM-pontot gyűjtött, ami tartalmazott 4 pontot, 3 pattanót. A Kaposvár elleni bajnokin 33 perc alatt dobott 17 pontot, 6 lepattanó tapadt a kezéhez, teljesítménye 27 IBM-pontot ért. Debrecenben 28 percig koptatta a parketettet, 15 pontot jegyzett, ehhez járt 9 lepattanó, és 21 IBM-pont. Jó játékos, aki amellett, hogy kiváló a viszonya a labdával, ugyancsak nagy harcos.

- Tudom, ki volt az elődőm. George Banks jó kosárlabdázó volt, de nincs rajtam nyomás amiatt, hogy hú, tudom-e pótolni? Más típusú játékos vagyok, mint ő. Szerencsére sok jó kosaras van itt, és közösen alkotunk jó csapatot, amelynek én egy tagja vagyok. Teszem a dolgom minden találkozón - mondta.   - Mi az ön számára a kosárlabda: játék, küzdelem? - A kosárlabda kemény, fizikai játék, amelyhez nagy fizikum kell. A meglévő erőmből, fizikumomból adódóan az erőt igyekszem használni a mérkőzéseken, ugyanakkor roppant élvezem magát a játékosságot is.   - Önt mindenki nyitott, kedves emberként ismeri. De a kosárlabdában már ütnek is. Ezt hogy viseli el? - Más a pályán kívüli és más bent a pályán a viselkedésem. Tényleg jó kedélyű ember vagyok, de csak a pályán kívül, civilként. Amikor meccset játszunk, ezzel a mentalitással nem lehet komoly eredményt elérni, a 4x10 perc alatt harcolni kell, mégpedig a lehető legkeményebben!   - A palánkok alatt legtöbbször Benczével kell együtt harcolnia. Már érzi a csapatot, a társat? - Bencze Zolival ideális párost alkothatunk, remélem, Zoli hamar egészséges lesz. Mindketten szeretünk, tudunk passzolni, aztán szeretünk nem csak a palánk alól, de távolabbról is dobni, ezért úgy vélem, nehezen tudnak majd semlegesíteni bennünket.   - Mi tart a nagyobb erősségének: a pontok szerzését, vagy inkább a lepattanók szedését? - Szeretném azt hinni, hogy mindkettőt. Ami biztos: közel állnak hozzám.   - Eddig pályafutása során volt már bajnok? - Amerikában a Michigan egyetem tagjaként kétszer is nyertem konferencia bajnoki címet, de Európában még nem. Ideje lesz már. Mondjuk most, Magyarországon, az Albacomppal!  

Legyen...

FHM

Bird33 Creative Commons License 2007.02.23 0 0 401
Építkezni kell

Székesfehérvár - Nagy vihart aratott a magyar kosárlabdaéletben Sullivan Phillips átigazolása. A Kaposvárról az Albacomphoz érkezett játékos nagy nyeresége lehet a csapatnak.

A fehérvári közönség az első hazai csatán - éppen a kaposváriak ellen - szeretettel és nagy tapssal fogadta az új szerzeményt. Akiről aztán az elmúlt hetek alatt megoszlottak a vélemények. Sokan nagyon hasznos játékosnak vélik, míg vannak, akik a sok elhibázott dobása után nem igazán elégedettek. Igaz, ami igaz, bátran tüzel, az eddig lejátszott négy mérkőzésén negyvenszer dobott rá, ebből 14-szer talált, ami 35 százalékos teljesítmény, s ez bizony nem túl jó, de a 16 büntetőjének is csak a fele süllyedt. Eddig 4 meccsen játszott az Albacomp színeiben, lekapott 28 pattanót, ami meccsenként 7 labdát jelent, leosztott 34 asszisztot, ami átlagosan 8,5 gólpassz. Ez a két utóbbi mutató kifejezetten jó. Vajon miért nem ülnek a dobásai a képzett, higgadt játékosnak?

- Próbálok beilleszkedni a csapatba, mindent megteszek, hogy hasznos tagja legyek az együttesnek. A pontok majd megjönnek, kevés időt töltöttem még itt, több kell a társak, a játék, a figurák ismeretéhez. Egyébként azt gondolom, a csapat érdeke a fontos, és nem az enyém - mondta a játékos.

Phillips magassága miatt akár három poszton is megfelelhet. Ezt jelzi a sok megszerzett lepattanója is.

- Valóban, a termetem miatt az egyestől a négyes posztok bármelyikén játszhatnék, egyik hely sem lenne idegen a számomra. De az irányító feladata áll a legközelebb hozzám, itt érzem magam a legjobban, ezért talán itt is lehetek a legjobb, a leghasznosabb.

Négy mérkőzés sok is meg kevés is. Kevés ahhoz, hogy a csapat szerkezetének fontos eleme legyen a kosaras, sok ahhoz, hogy megismerje az együttes erejét.

- A játékosállományt tekintve az Albacomp nagyon jó, akár a végső győzelemre is esélyes lehet. De a célok el-éréséhez még nagyon sokat kell dolgoznunk. Sok az új, menet közben érkezett játékos, ahhoz, hogy kellő kohézió legyen közöttünk, még muszáj építkezni. Ez jelenleg a fő gond - vélte.

A másik irányítóval, Kestutis Marciulionissal - úgy tűnik - jó párt alkothatnak.

- Ez így van, Kestu tapasztaltabb, idősebb, tényleg jó párt alkothatunk. Mindkettőnknek megvan a maga előnye, ezt kell hasznosítani a csapat érdekében!

Sorsoltak a Magyar Kupában, a négyes döntőért az Albacomp a Dombóvár ellen játszik. Az első csata itthon lesz, az időpontot még most egyeztetik. De a csapat előbb még most szombaton Körmenden mérkőzik. A csatára szurkolói buszt indítanak, melyre munkaidőben a sportirodában lehet jelentkezni.

FMH

Bird33 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 400

Ááááá, szar a link.

Szóval az archivumban kell megnézni a Kovács Ágis magazinban Michelle szextanácsait. :-))

Előzmény: Bird33 (399)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 399

OFF

http://www.fhm.hu/pagetemp.php?half=leszbi

Előre szólok, aki prűd, az meg se nézze! Az egészben egyébként az érdeklődő személye az érdekes!

:-)))

ON

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.22 0 0 398
Mondjuk így is sűrű lesz a program:

2007. március 03. 18:00 ALBACOMP - HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
2007. március 07. 18:00 ZTE KK - ALBACOMP nehéz meccs lesz!
2007. március 10. 18:00 ALBACOMP - NYÍREGYHÁZA ez se lesz könnyű
2007. március 13. Alba - Dombesz kb. 20 pontos előny lehet megnyugtató
2007. március 16. Dombesz - Alba
pihi, készülődés az ősellenség leigázására :)
2007. március 24. 18:00 SZOLNOKI OLAJ KK - ALBACOMP

Csak Dombóváron engedélyezek egy kis pontkülönbségű vereséget. ;-)
Előzmény: drica (394)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.22 0 0 397
Így most a Nyíregyháza teheti ugyanezt.
Asszem mi jártunk jobban.
Előzmény: Törölt nick (396)
doncorneole Creative Commons License 2007.02.21 0 0 395
Valószinű mert nálunk a Forgi Box Club 2007 március 17-18 újra megrendezi az elfeledett Mándi Imre emlékére kiírt ökölvívó kupát,a magyar női és felnőtt férfi mezőny számára.Tüzes összecsapások várhatóak,a színvonal garantált.Helyszín DVMSE sportcsarnok.Minden ökölvívást kedvelő nézőt szeretettel várunk.
Forgi Box Club"
Előzmény: drica (394)
drica Creative Commons License 2007.02.21 0 0 394
Úgy hallottam ma, hogy 13-án, illetve 16-án játszunk a Dombóvár ellen a kupában.
Előzmény: AlBaPaPi (392)
Guczi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 393
Akkor jobb ha ezentúl óvatosan foalmazok, nehogy ezt a fórumot is bezárják. :-)
Előzmény: Bird33 (391)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 392
Nézegettem a menetrendünket és ha a Dombóvár elleni kupameccsek valóban 14-én és 21-én lesznek, akkor célszerű lenne már a hazain eldönteni, ui. 24-én megyünk Szolnokra bajnokit jáccani.
Előzmény: AlBaPaPi (381)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 391
Miattad. De. Legyengült. Detto. Szerda. Igen.
Előzmény: Guczi (390)
Guczi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 390

Télleg! Mér' zárták be a fórumot??????? Engem is érdekel. Remélem nem titkosították 40 évre. :-)

Mi van Zé-vel? És Kenny-vel? azt írták, hogy vírusfertőzés, aztán sérülés miatt nem játszott. Most akkor mi van? És játszanak Körmenden?

Előzmény: isz-akos (373)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 389

Szurkolói busz indul a szombati rangadóra Körmendre. Jelentkezni napközben a sportirodán lehet.( T: 312-630 ) Indulás 14.30-kor a szokott helyről.

Visszaindulás kb. este 8 óra. Ha vesztünk busszal, ha nyerünk futva.. :-))

isz-akos Creative Commons License 2007.02.21 0 0 387
megerdemelnenk hogy Forbes pazar jatekaval megnehezitse a dolgunkta a kupaban...
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 386
A Körmend meccseinek felvétele megtalálható a honlapjukon!

http://www.bckormend.com/modules.php?name=media
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 385
Remélem nem hagyjuk, hogy Kukielka cumiztasson minket!
Előzmény: Törölt nick (384)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 383

Szerintem ezt nem is Sporttárs írta.

Bird33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 382

Remélem a Dombóvárnak jó teste van! :-)

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.21 0 0 381
Sporttárs!

"A Magyar Kupa négyes döntőjébe a Dombóvár testén keresztül juthat el az Albacomp."

Ennyire még én sem vagyok durva. :-)))
drica Creative Commons License 2007.02.21 0 0 380

Ahogy nézem, az albakosárra még nem került fel: aki szeretne szombaton Körmendre jönni, már jelentkezhet a buszra az ismert helyen és telefonszámon :)

Bird33 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 379

:-))

Előzmény: olajbogyó (377)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 378

HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)))))))))

Előzmény: AlBaPaPi (375)
olajbogyó Creative Commons License 2007.02.20 0 0 377

Ezzel a sállal sokra már nem mentek...:))

Álliálliálliióóóóó
Előzmény: AlBaPaPi (375)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 375
Nesze

Előzmény: Bird33 (372)
paca6 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 374
+1 akit még érdekel!!!!!
Előzmény: isz-akos (373)
isz-akos Creative Commons License 2007.02.20 0 0 373

Aruld mar el mert zartak be a forumot?

Vagy csak en vok az egyeduli akit erdekel?

Bird33 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 372

Egy korábbi ötletet felelevenítve, újra megkérném Papit, hogy csináljon a mi topicunknak is egy szép, pofás logót!

(Az Albakosarra nem mostanában költözünk vissza..)

Optimizmusára való tekintettel beleírhatja, hogy 4-szeres magyar bajnok és 4-szeres kupagyőztes!

:-)

(ai)R Gabi Creative Commons License 2007.02.20 0 0 370
:)
Előzmény: Bird33 (369)
Bird33 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 369
Ha jól olvasom az MNK-t, akkor eddig sem vetted észre! :-)
Előzmény: (ai)R Gabi (368)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!