Most csak vicceltek, hogy az uccso negyed elott meg vezettunk majd a vegeredmeny 16 pontos vereseg???????????????
Csak mert nem jo vicc....
Nem is tudom mi alapjan dontsek, hogy jovo7en hosszu ido utan otthon melyik kedvenc csapatomat nezzem meg eloben a Vidit vagy az Albat? A mai eredmenyek ismereteben es az elmult idoszak tortenesei utan, lehet hogy egyiket sem, mert csak felidegesitenem magam...
HOGYAN LEHET KIKAPNI 16 PONTTAL UGY HOGY HA AZ UCCSO NEGYED ELOTT MEG VEZETUNK?????????
Hát igen, a centerposzt... ahol megverhettük volna őket. Volna. Vavra volt a Körmend egyik legjobbja sztem. Volt hogy kiszedte Bencze kezéből a labdát, de Brigitha és Ricsi sem igazán bírtak se vele, se Ledoux-val. Mondjuk Ricsi nem is játszott túl sokat, talán pár percet.
De igazából magunkat vertük meg. A különbség kicsit talán túlzás, de a Körmend győzelme mindenképpen megérdemelt. Ha mesélik, nem hiszem el: Phillips és Kestutis két különböző figurát mutatnak... Egyikük sem tudott fazont szabni a játékunknak.
Az egészben az a legrosszabb, hogy tkp. nem ért váratlanul, hogy kikaptunk :((((((
Végülis a Bencze, Brigi kettős is elég mozgékony, bár nem tudom Zoli milyen állapotban van fizikailag, de Michelle tanácsai biztosan jó hatással voltak rá! :-)
A centereinkre biztosan készül Sabáli, ezért jó lenne meglepni valamivel a Körmendet! (Zóna esetleg, vagy mittomén)
Mint rendes divat természetesen az EDDA koncertet választom, de ígérem, hogy hétóra fele elkúrjantok egy olyan "Hajrá Albát", hogy még a körmendi csarnok is beleremeg! :-)
Az esélyekről annyit, hogy a Körmend mellett a hazai pályán kivül nem szól semmi.
Jobbak vagyunk a palánk alatt, jobbak a mezőnysorban. Meg kell akadályozni a körmendi kisemberek rohangálását a tripla és a tiszta középtávoli dobóhelyzeteket. Ha belemegyünk a rohanásba, akkor kikapunk.
Kezdőcsapatnak javaslom a Marciulionis, Phillips, Lowe (v. Horváth), Kámán, Brighita ötöst, ez mozgékonyságban is felveszi a versenyt a körmendiekkel! Ha 8 tripla alatt kapunk nyertünk, ha 10 körül, akkor véleményes, ha 13 vagy több, akkor kikapunk.
Nem tudom mit kértél isz-akostól, de ha lebukik a reptéren, az a minimum, hogy azon nyomban útnak indulsz, és legalább a csokimat kimented az angolok börtönéből :D
En mondjuk - most amikor legutobb itt voltak az Olaj szurkerek az Alba-Olaj meccsen - azt a kazit sokszorositottam volna es ingyen osztogattam volna a legvehemensebb szolnoki szurkereknek:-))))))
" ugyanakkor roppant élvezem magát a játékosságot is."
No igen, a játékosságot, azt élvezi Brigi.
Kálmán meg a kemény fizikai kontaktot a centerekkel, Stulga a lágy ívű nyolcméteres triplákat, Lapov pedig az új Phillips hátszőrnyíró szettet, amit Cziglertől kapott ajándékba. Vagy Phillipstől :).
Hej, ha egyszer ne lehetne előre megfogalmazni, hogy várhatóan mit nyilatkozik egy játékos...