Végülis a Bencze, Brigi kettős is elég mozgékony, bár nem tudom Zoli milyen állapotban van fizikailag, de Michelle tanácsai biztosan jó hatással voltak rá! :-)
A centereinkre biztosan készül Sabáli, ezért jó lenne meglepni valamivel a Körmendet! (Zóna esetleg, vagy mittomén)
Mint rendes divat természetesen az EDDA koncertet választom, de ígérem, hogy hétóra fele elkúrjantok egy olyan "Hajrá Albát", hogy még a körmendi csarnok is beleremeg! :-)
Az esélyekről annyit, hogy a Körmend mellett a hazai pályán kivül nem szól semmi.
Jobbak vagyunk a palánk alatt, jobbak a mezőnysorban. Meg kell akadályozni a körmendi kisemberek rohangálását a tripla és a tiszta középtávoli dobóhelyzeteket. Ha belemegyünk a rohanásba, akkor kikapunk.
Kezdőcsapatnak javaslom a Marciulionis, Phillips, Lowe (v. Horváth), Kámán, Brighita ötöst, ez mozgékonyságban is felveszi a versenyt a körmendiekkel! Ha 8 tripla alatt kapunk nyertünk, ha 10 körül, akkor véleményes, ha 13 vagy több, akkor kikapunk.
Nem tudom mit kértél isz-akostól, de ha lebukik a reptéren, az a minimum, hogy azon nyomban útnak indulsz, és legalább a csokimat kimented az angolok börtönéből :D
En mondjuk - most amikor legutobb itt voltak az Olaj szurkerek az Alba-Olaj meccsen - azt a kazit sokszorositottam volna es ingyen osztogattam volna a legvehemensebb szolnoki szurkereknek:-))))))
" ugyanakkor roppant élvezem magát a játékosságot is."
No igen, a játékosságot, azt élvezi Brigi.
Kálmán meg a kemény fizikai kontaktot a centerekkel, Stulga a lágy ívű nyolcméteres triplákat, Lapov pedig az új Phillips hátszőrnyíró szettet, amit Cziglertől kapott ajándékba. Vagy Phillipstől :).
Hej, ha egyszer ne lehetne előre megfogalmazni, hogy várhatóan mit nyilatkozik egy játékos...