Ezek az eredmények a vásárhelyi csarnokba születtek, CSARNOKBAN Vadkakasok nem ment vona csődbe volna Freeman ... kihagyja a szombati, fehérvári meccset. ez tuti?
Sullivan Phillips
Mez szám:
•
11
Név:
•
Bencze Zoltán
Poszt:
•
1-2-3
Születési hely és idő:
•
Lake Charles - 1979.02.09
Magassága:
•
199 cm
Súlya:
•
95 kg
Előző klubjai:
•
Legjobb eredményei:
•
Vazze Bird nagyon kemény az a cucc amit kaptál ha már ilyeneket nézegeccc...Steve bácsi tudja mi a JÓÓÓÓ:-)
Drica
Még nem tudom, hogy 7végén el tudok-e menni Alba meccsre.
Kb jövő7re lesz már egy kis szabadidőm, akkortól szivesen tölteném unalmas szabadidőmet a fórumba való irogatás helyett, Banks féle Alba meccsek nézegetésével:-)
Van egy jó és egy rossz hirem is. A rossz hogy a mentolos csoki darabokra tört a tatyomban, a jó viszont hogy a mazsolás-mogyorós (ilyen van?) épségben landolt, szóval ha nem gond akkor olyat fogsz kapni...
Én jövőre úgy számolok (valószínüleg nem így lesz.. :-(( ), hogy mezőnysorban Horváth Ákos marad, úgymond hatodik embernek és mellette ott lesz Supola és Hanga is. Magyarul 3 külföldi (vagy két külföldi + Hendlein :-) ) lesz a kezdő a mezőnysorban, cserének meg ott lesz a Supola, Horváth, Hanga 3-as.
Azért 9-en mert így 3-man tudtak 3 a 3 ellen játszani 3 különböző felállásban, és ha jobban belegondolok 6 néző volt tegnap a csarnokban ami a 3 duplája, ráadásul az edzésről hiányzó játékosok száma is 3 volt, ezenkívül ha nem számoljuk a most szombati meccset akkor még 3 hazai meccsünk lesz és 3 idegenbeli, ráadásul a rájátszásban is 3 győzelemig tartanak a párharcok, és már 3szor elhódítottuk a bajnoki címet. Ja és ha az elején nem mondtam volna, azért 9-en voltak mert az a 3 háromszorosa.
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nagyobb hibának minősül ebben a szoros mezőnyben minden vereség. Valóban igazad van, hogy ezzel csak egy darabig lehet takarózni. Ha nem lennénk nyolcban a rájátszás végén + a kupa négyes döntőben, az egyértelmű kudarc. Ha a négyből kicsúsznánk az alapszakasz végére, az "kis"kudarc, de még helyrehozható. Viszont, ha megnyernénk az alapszakaszt, sajna az se garancia semmire, de könnyítene a rájátszáson.
Székesfehérvár - Az Albacomp Körmenden a hetedik vereségét szenvedte el a bajnokságban. Matus Gábor, a néhány hete kinevezett új szakvezető nincs könnyű helyzetben.
Matus Gábor nyolc mérkőzés óta dirigálja a csapatot, a mérlege négy győzelem, négy vereség, a bajnokikat tekintve 2-3. Aligha erre számított, amikor elvállalta a felkérést...
- Nem számolgattam abban a pillanatban. A hazai pályán a Falco KC elleni vereség a hiba, a hiányzó pont, hiszen ha hozzuk azt a meccset, most a második helyen is állhatnánk. Mert ki lehet kapni Sopronban, Körmenden, hiszen a mostani bajnokságban minden idegenbeli siker bravúr mindenkitől, ilyen a kecskeméti sikerünk is. A kupában továbbjutottunk, úgy, hogy azokon a meccseken kellett az új játékosokat beépíteni. Most már mindenhol kialakulnak a végleges játékoskeretek, tisztul a kép, igaz, azt is lehet látni, hogy nem lesz könnyű a folytatás. Mert jószerivel bárki, bárhol, bárkit legyőzhet, és ki is kaphat.
- Mit kellett elsőnek megtennie az előrelépés érdekében, mi valósult meg?
- Nem szívesen beszélek arról, ami előttem volt, mert nem láttam a csapat munkáját. Elsősorban fel kellett rázni az együttest mentálisan, de fizikailag is meg kellett újítani a társaságot. Akkor egy új ember volt itt, azóta jött még kettő, és a beépítésük időigényes. De idő az nincs. A taktikai repertoárt is bővíteni kell, Körmenden kipróbáltuk a zónavédekezést, egyes időszakokban biztató jelekkel. Emberfogásban is több variációt próbálunk, támadásban van két új figuránk, ami az új emberek számára is pozitív - a csapat érdekében. Ami a megvalósulást illeti: valamivel jobban bírják a srácok minden tekintetben a 40 percet. Az akarati tényezőkben is javulást tapasztaltam. A támadójáték terén kell taktikusabbnak lenni, a két irányítót szükséges összecsiszolni, hogy gyorsabb legyen az átmenet a védekezésből a támadásba. Tudatosulni kell mindenkiben: nem az egyes játékos nyerheti meg a meccset, hanem a csapat, mégha ehhez az egyes játékosnak extrát is kell nyújtania. A hullámvölgyeket csökkenteni kell, Körmenden 30 perc után vereséghez vezetett a 10 perc kihagyás.
- Hogy van a bőre a vásáron , és mi lehet a bajnokság, az alapszakasz végén?
- A vereségek után rosszul érzem magam a bőrömben. A folytatásban az alapszakasz után az első 4 között kell lennünk, és ez a realitás, az összes nehézség, a baljós sorsolás ellenére.
- Ehhez mit kell tenni?
- Az eddig elhangzottakat mind megvalósítani, mindenkinek meg kell találni a csapatban a helyét úgy, hogy az Albacomp csapatként működjön, ahol az egyének erősítik, és nem gyengítik, hanem kiegészítik egymást.
FMH