Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Engem a dupla sárga és vajszínű érdekelne!Te mit szeretnél cserébe?Van gyökeres japán loncom,2 féle kecskerágóm szintén gyökeres,dupla fehér leander hajtásom,encián hajtásom ,még vannak más növényeim is,üdv:nyuficska
Milyen kinti növényekre gondolsz? Leírnád bővebben? Engem érdekelne a zebrafű,a loncok ha gyökeresek,meg sziklakerti ha van olyanod ami még nekem nincs.
Már egy pár sorral lejjebb kérdeztem, hogy nincs-e valakinek cserébe( most már akár pénzért is) narancssárgás jellegű leandere ,de a sárgás árnyalatút is szívesen venném!
Szia, én narancssárg folyondárt tudok küldeni, és lilaakác csemetét. A folyondár tavaszi dugvány de kicsit nehezen indult be szoval nem túl nagy még. a lilaakác magról vetett 40cm-es darabok, de cserépbe vannak ha kiülteted nagyon gyorsan nő.
A felsoroltakból az utóbbi kettőm nincs, sivatagim van, saját vetés, de olyan tempóban fogynak (elpusztulnak), hogy örülök, ha marad belőlük tavaszra :( Ha így is küldenél trombitafolyondárt, azt megköszönném :) Esetleg hoya carnosa nem érdekel? Van egy kb 40 cm-es csinos darabom.
Olyan 10-15 cm, de annyit ások ki neked amennyit csak kérsz, nagyobbak is vannak. Elfogadnék sivatagi magoncot, hortenzia, golgota hajtást. Ha nincs az sem baj, szívesen küldök úgy is trombitafolyandárt.
Trombitafolyondárt, bolgár iszalagot és lilaakácot szeretnék, gyökerest. Tudok adni kaktuszsarjakat az alábbiak közül: papírtüskés, parodia, rebutia, peyotl, gymno, echinopsis piros virágú, télálló sárga opuntia.