Szia! Köszönöm a segítséget sikerült átállítanom. Még egy kérdésem lenne az autóba 88.000km van, és sok panaszt hallottam a váltóra,tényleg olyan rosszak? mennyit mennek el kb mielőtt szétesnek? Olaj cserével lehet nyújtani az élettartamán, vagy összeszakad mindenképpen? Mondjatok rá valamit. KÖSZÖNÖM!!!
Azt mondták, újszerű állapotban van... Ja 245.828 km-rel.
Ha valakit érdekel, akkor a 8 személyes Vivaro vizsgadíja mindennel együtt 24.825,-Ft volt. Jó lassan ment, mert ugye most már mindent ők csinálnak. Nem volt előttem csak egy autó.Most két évig megint Hawaii van!! :-)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,vettem egy 2004 évj vivarot amiben egy car 2002 nevü alap rádiós magnó van saját kijelzővel amin a külső hőmérsékletet is mutatja csak nem C-fokban hanem F-be mutatja,tud valaki segíteni az átállításában? A választ előre is köszönöm!!!
A kocsi megadott guminyomásai teljes terhelésre és autópályára vonatkoznak. Viszont csak 2 személlyel terhelve és főleg kátyús mellékutakon nagyon kemény és ráz, kopog. A guminyomás csökkentése ezen segítene. Szabad e, és mennyire célszerű csökkenteni, hogy ne károsodjon? Van e valahol ilyen táblázat?
Ja nagyon. Most vhogyan kifogytunk a témából. Én a héten megyek szervízbe olajcsere + fékbetét. Erről mit írjak? Majd lefotózom és felteszem a képet meg a szlát :). Lehet olyan kérésem h. ha vmi műszaki dologról esik szó akkor mellékeljetek képet? Néha elég nehéz beazonosítani h. miről is van szó. Ezt nem a mostani dolgokra értem hanem a közeljövőben előfordulóakra. Előre is köszi mindenkinek!
szia a racing-bazar. hu oldalra rámész, és a baloldali oszlopban(csoportok), megkeresed az "egyéb" nevű fejlécet, azon belül rákattintassz a (leirás-szoftver) oldalra, ott lehet szemezgetni
Hát apróbb bosszuságokat leszámítva nekem tetszik,erre a célra teljesen megfelel, a trafikot kinőttem de még használatban van:-DMovanot vagy mastert is nézegettem de itthon nem volt nekem megfeklelő,kint meg nem volt jó áron. Igen ilyen fűtőegység van nekem is.
nekem is volt duratorg-os motoros 2,3-as hosszitott magasitott, fél év után eladtam,nem jött be nekem,130-nál meg lehetett őrülni a buszban olyan hangos volt (ötfokozatú váltós) 2004-es
Tranzit? És még nem rohadt szét???? Nekem 2 évesen lyukadt ki, 5 éves korára xarrá rozsdásodott..... Egy 50 éve tervezett alulszelepelt felülvezérelt 2500 ccm-es 68(!!!!) lóerős motor volt benne. Boááááf
Kovács Zsolt 06309024568 Csak nem haragszik senki hogy kiírtam az elérhetőségét,Ő meg pláne ha munkája adódna innen!!:-D A Tranzitomba is hamarosan kerül kályha mert ezek az idióták nem raktak!!!Hát nagyon gáz nélküle.
Szóval!! A kiegészítő kályha már át van alakítva programozható állófűtéssé. Valamikor a vaterán vettem egy olyan szerkezetet ami nemtudni milyen autóban egy fűtő egység volt.Egy fekete doboz ami áll fűtőbordákból amiben természetesen a víz cirkulál+ egy ventilátor.Na ez pont befér a hátsó üléssor alá,már csak a vizet kell odahúzni meg egy szabályozható 12 volt kell neki és kész a fűtés.Valahol van fénykép róla de nemtom hol.majd lefotózom megint:-D
Régen mikor busszal jártam suliba ,a jó kis ikaruszokon az ülések alatt voltak ilyenek
Én még nem voltam abban a műhelyben, de elképzelhetőnek tartom h. esetleg létezik náluk felujított porlasztó is cseredarab nélkül természetesen drágábban. Mivel a Te esetedben más alternatíva nincs sztem próbáld meg v. várj még egy kicsit hátha írnak többen is és okosabbak leszünk. Esetleg bontóból venni és elvinni hozzájuk... ilyenek jutnak eszembe. Sok sikert!
A km meg elvileg valos,2006-os az auto,hozzám 3 hónapossan került összetörve.Én 25 ezrenként cseréltem minden szüröt+minőségi olajat.Az auto természetessen nem garis....