Keresés

Részletes keresés

beetee Creative Commons License 2007.03.05 0 0 574
Megy. A legkorábbi hajnal 5.20-kor.... :)
Előzmény: Bird33 (573)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 573
Skacok, megy busz Zegre??
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 572

az ütne :-D

... de teccene!

Előzmény: AlBaPaPi (571)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 571
Dehogy. Lehet, Szolnokra tartogatjuk a nagy bummot.
Előzmény: Bird33 (569)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 570
én a rájátszásra gondolok... na ott még nem volt ilyen..
Előzmény: AlBaPaPi (568)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 569
Vagy kialszik a fény.. :-))
Előzmény: AlBaPaPi (568)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 568
Eddig! :)
De majd most Egerszegen robban a bomba.
Előzmény: GordonGekko (567)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 567
valóban, a rájátszás a lényeg. és Pat Riley után szabadon, az is csak akkor kezdődik ha idegenben nyersz egy meccset. nekem csak annyi bajom, hogy ránk sajna nem nagyon jellemző h rossz pozícióból is tovább tudunk jutni...
Előzmény: AlBaPaPi (563)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 566

Ezt éppen fordítva látom.

A bajnokság kiegyensúlyozottsága miatt kiemelt fontosságúvá vált a hazai pálya előnye, mert idegenben pokoli nehéz lesz győzni. Még a Vásárhely ellen is vért izzadtunk a sikerért, pedig az az egyik kiesőjelölt csapat. Ezért fontos lenne, hogy megszerezzük a második helyet az alapszakasz végén. Tavaly is a saját kezünkben volt a sorsunk, ahogy most is. Akkor elbuktunk, idén javítani kell.

Az 1-4-re az én tippem: 1. Szolnok, 2. Albacomp, 3.Pécs, 4. Paks

Nekünk is ez lenne a legjobb!

Előzmény: AlBaPaPi (563)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 565
legyen igazad!
Előzmény: AlBaPaPi (558)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 564
Pisch. :)) ja, nagyon nagy volt. meg az is h az NS akkor pl Pisch-t rendszeresen Kiss-nek hozta le..:)

és a másik SS klasszikus megvan? mikor Hepát "cingárnak" szólította alapozás közben? merhogy szerinte annyira lefogyott... :))

de persze a másik örök kedvenc az mégis a mágus, Vetési nyilatkozata a TDK Manresa elleni Koracs meccs után (VOK): "háát. nyerhettünk vóna"
Előzmény: sarkat5 (557)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 563
Szerintem nem az a legfontosabb, hogy hányat nyerünk meg, mert a rájátszás rengeteg meglepetést tartogathat. Talán most lesz először olyan NBA-es rájátszás.
Amit fontosnak tartok, hogy megérezzük az idegenbeli győzelem ízét.
Szép lassan a helyére kerülnek a dolgok, a játékosok, és onnantól bárhol, bármikor győzhetünk.
Előzmény: Bird33 (562)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 562

A helyükben én sem hinnék mást..

Ettől még nekünk és a Paksnak a legjobb az állományunk, az a baj, hogy csak névre..

Saját, Papifüggetlen ekszel-táblám szerint az utolsó 6 meccsből 4-et kellene nyernünk a második helyhez!

Mondjuk elkezdhetnénk Zegen..

Előzmény: sarkat5 (561)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 561

ahogy mondod. :-D

idén ráadásul még nagyobb szám és öröm lenne, mert már elhiszik, hogy bajnokok lesznek...

Előzmény: Bird33 (560)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 560

Ráadásul idegenben! ;-)

Remeber 2000

Előzmény: sarkat5 (559)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 559

hidd el, hogy szeretnék!

és különösen teccene, ha tényleg walters-t kellene megfognia nem pedig kelley-t, hollins-ot... ;-)

bár egy szolnok elleni megnyert döntőnél jobb nem létezik :-D

Előzmény: AlBaPaPi (558)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.05 0 0 558
Pár év múlva majd Lowe-ról nosztalgiáztok, aki a döntőben megfogta Walterst.
Előzmény: sarkat5 (557)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 557

most eszembe jutott a régi arév meccsekről szegény öcsi bácsi, meg a legjobb mondása, amit minden alkalommal többször elmondott:

"xy helyett pisch állt be" :-DDD

de jó is volt!

sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 556

jó, akkor az van meg. :-P

de rengeteg régi cikk is, képekkel. azt tudtam, hogy ez egy képaláírás és az is tuti, hogy nemrég nézegettem. a költözéskor.

Előzmény: GordonGekko (555)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 555
hoppá! lebuktál! mer nem cikk volt, hanem az egyik szezon eleji beharangozó füzet, amit akkor még (ha jól emlékszem) nem a Posch-family csinált. abban voltak még ilyen felejthetetlen mondatok:

"Varga Józsi oroszlánként szedte a lepattanókat"

Előzmény: sarkat5 (552)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 554
Kukla Zsolti tényleg lengyel???
Előzmény: Bird33 (553)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 553
Egyesélyes meccs

Székesfehérvár - A kosárlabda-bajnokság újabb fordulójában az Albacomp hazai pályán biztos eséllyel várja a tabella utolsó előtti helyezettjét, a Hódmezővásárhely együttesét.

A Vásárhely legutóbb hazai pályán a Pécs együttesét látta vendégül, és nehezítette meg a baranyai alakulat dolgát. A bajnoki tabella jelenlegi 3. helyezettje mindössze 9 ponttal, 101-92-re tudott nyerni a Viharsarokban . A házigazdák csapatában az Albacomp legénységével hajdan 3 bajnoki arany részese Gémes Lecsó (25/12 pont), a két hátvéd Drahos (22/6) és Brooks (22), a magasbedobó a szintén hajdan albás évet is maga mögött tudó Nyilas (14/9) szórt jól. Figyelni kell majd még náluk a lengyel erőcsatár Kuklára, és nem lehet tudni, mi van a múlt héten hiányzott Freemannal? A vásárhelyiek eddig átlagban 74,7 pontot dobtak, 86,8 kaptak. Ugyanez az Alba esetében: 83,3-82,1. Ez, a hazai pálya, no és a jobb játékosállomány biztos hazai győzelmet sejtet. Annak ellenére, hogy a héten több hazai játékos is kénytelen volt edzéseket kihagyni.

- Zaklatott hetünk volt, hiszen többen sérüléssel, betegséggel bajlódtak. Ez a mostani meccsre való készülésen túl azért is baj, mert ez lett volna az utolsó előtti hetünk a rájátszás előtt, amikor nyugodtabb körülmények között tudtunk volna dolgozni. Hiszen a Vásárhely elleni követően igen nehéz egy hónap vár ránk. Jó lett volna, ha Phillips, Brigtha, Zujovics és Hanga is teljes értékű munkát végez. A mai meccsen a Hódmezővásárhely legénysége ellen a győzelem a lényeg, illetve az, hogy a védekezésben is látható legyen a javulás, illetve azok a megoldási módok, amiket gyakoroltunk a héten. Ha nem is tudott mindenki együtt dolgozni, a mai összecsapáson az összes játékos bevethető lesz - mondta Matus Gábor vezetőedző. Jó lenne, ha a hatodik játékos , a néző is kivenné a részét buzdításával a sikerből. Tegye mindenki a magáét, a pályán teljes erőbedobással, a lelátón meg hangerővel!
FMH

sarkat5 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 552

az a cikk nekem is el van téve! :-)

dino és szizi! de szuper volt akkoriban (is) arév meccsre járni!

Előzmény: GordonGekko (551)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.05 0 0 551
de hetesben. aranyos ez a Kenny gyerek, télleg, teleszájjal mosolyog, de valahogy nekem "ölég fura" Dinó és közte BÁRMILYEN párhuzamot vonni.

és ha már Trusin: mindig beugrik hogy Dinó csak emberrel együtt zsákolt, évente max 2szer. erre írta SS hogy "Dmitrij Trusint sokan az ilyen mókáért szeretik" :))
Előzmény: isz-akos (548)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.04 0 0 550

Nem is akarom ragozni a hibákat, elég ha a fórum bezárására gondolunk. Jó rendben Bird barátom elmagyarázta miért történt mindez, de meg lehet nézni vajon mennyivel esett vissza a honlap látogatottsága? Csak mert sztem az emberek 90%-a a fórum miatt járt vissza naponta, nem pedig a heti 2-3 hírecske miatt.

Szerintem Phillips leigazolása is hiba volt, meg lehetett volna oldani házon belül is, legalábbis eddig nem láttam nem olvastam arról, hogy meccset nyert volna nekünk. Persze még nyerhet...

Ettől függetlenül bizakodó vagyok, bent leszünk az első négyben az alapszakasz végén, ha Lowe remek formája megmarad.

Előzmény: AlBaPaPi (549)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.04 0 0 549
Rendben, vállalom az elemzést, leírom, hogy mit kellett volna látnotok tegnap:
Lowe nem hiper-szuper játékos, viszont nagyon hasznos, mert jól támad és jól védekezik. Igaz, hogy furcsa stílusban dob, de kit érdekel, ha beesik.
Nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy Hangára nagy terhet pakolnánk, meg egyébként se izgulós a csávó. Remélem tegnap végre Matusék számára is bebizonyította, hogy Ő igenis egy minőségi csere, akárcsak a többiek: Supola, Szabó, Vincz. Nem utolsóperces töltelékek, hanem megfelelő feladattal pályára küldve, meg fogják oldani azt, miközben a "nagyok" pihenhetnek. Ezáltal - sok játékos - az éppen pályán lévők sokkal intenzívebb játékra képesek, és a kipontozódások is megszüntethetők.
Ami SZERINTEM továbbra sem helyes, hogy Marci és Phillips egyszerre vannak fent.
Lehet látni, hogy két "klasszikus" irányítóról van szó, akik csak AZON a poszton érzik jól magukat. Egymás cseréinek játszatnám Őket, harmadik irányítónak meg Supolát, ha úgy alakul.
Vezetőink döntéseiben nem tudom, hol látja isz-akos a hibákat, de majd talán leírja.
Trusin és Lowe összehasonlítása értelmetlen a tér-idő kontinuumban, fakezűnek meg inkább Phillipset nevezném, aki viszont jobban tör be, mint a viszkisrabló.

A Zete elleni nem lesz piskóta, de reméljük, hogy baba annál inkább.
Majd kitalálok valamit. ;-)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.04 0 0 548
Hát mondd hogy Dinó nem 7-esben játszott:-)
Előzmény: GordonGekko (547)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.04 0 0 547

én még sorolnám: emlékszem egyik meccs elején ő ugrott a feldobásnál :)

Isz-ákos... ez még viccnek is rossz, és nem örökölte a mezét, még csak nem is abban játszik... Kennynek tán megengedném h Dino-t nézze a lelátról... kicsikét messze vannak egymástól.. :)

Előzmény: sarkat5 (541)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 546

óvatos leszek. :-)

és most nem is fikáztam. :-P

Előzmény: AlBaPaPi (543)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.04 0 0 545
Viszont azt is kijelentem, hogy ebben az Albacompban Lowe a legjobb játékos, legalábbis a tegnapi meccset és a keddi edzést figyelembe véve.
Előzmény: sarkat5 (541)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!