Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ő mit tudna tenni (hacsak nem csodatévő ... olyan pedig nincs) ?! Fene se lenne a kezében ... (pénz/egyéb hatalmi eszköz ) csak a sok hitel . Max nem feküdne keresztbe mindennek Brüsszelben , és csordogálna onnan pénz , de szerintem csodára az sem lenne elég . Az ország körbe van fonva , be van idomítva minden szervezet .
Mitől várnánk bármi változást ? Ha a köznép nem ébred fel az apátiájából , a félistent a Parlamentből temetik .
Még mindig sötétben tapogatok. Miért nincs neked alapból neted? Lehet, hogy most ezzel kiállítom a szegénységi bizonyítványomat, de még egy alap mobil előfizetéshez is már van x gigabájt.
Sok ötletem nincsen. Most belenéztem a végrehajtási törvénybe, ilyenfajta méltányosságról vagy részletről vagy halasztásról egy szót sem említ, vagyis ebből az következik, hogy semmilyen ilyenfajta adósi kérelmet nem bírálhat el a végrehajtó önállóan, azt csak a hitelező engedélyével engedélyezheti. A hitelező meg nyilvánvalóan nem fogja engedélyezni, gondolom esetleg nagyobb összegű részletek esetén a hitelező belemenne, de itt kis keresetű emberről van szó, akit már a 33%-os jövedelem-levonás is nehéz helyzetbe hoz, erre tehát nem fog sor kerülni.
Itt el fog kezdődni a jövedelemből levonás, és ha túl lassú a megtérülés ( feltehetőleg az lesz), a végrehajtó rá fog fordulni az ingatlanra, ha a hitelező előlegzi a költségeit, és akkor először arra is rá fogja tenni a vh- jogot, majd elkezdni árverezni azt is. De ez még odébb lesz, mert rengeteg a hitelkártya tartozás, így egy darabig el fog szöszölni azzal, hogy egyelőre folyik be pénz a jövedelemből letiltásból.
Sajnos ez van.
Lehet, hogy van egyébként olyan szabad felhasználású hitel vagy személyi kölcsön egyes pénzintézeteknél, ahol nem számít az, hogy valaki már adós, és irgalmatlan thm mellett adnak így is, én lehet, hogy felvennék egy olyat, ha van, abból kifizetném a jelenlegi végrehajtót, és ezzel időt nyernék. De nem tudom,van-e ilyen egyáltalán vagy hogy ez jó ötlet-e.
Mondjuk én jelenleg nem praktizálok, úgyhogy ezek inkább csak tippek, bár az első fele szerintem nagyjából úgy van, ahogy írtam.
Ha meg van nyitva a drájvos link, akkor ez látszik:
Ezt kell először a jobb felső sarok környékén lévő "az összes letöltése" linkkel letölteni.
Aztán a letöltött zip fájlt kicsomagolni egy külön könyvtárba. Például a Total commanderrel, de a windows fájlkezelője is jó.
Végül pedig a chrome bővítmények kezelése lapján (miután bekapcsoltad a fejlesztői mód-ot) a "kicsomagolt bővítmény betöltése" gomb megnyomása után megkeresni ezt a könyvtárat, belelépni és a mappaválasztás gombbal megadni neki.
Ekkor meg is fog jelenni a telepített bővítmények közt. Utána már csak a bővítmény ikonkáját kell rögzíteni, hogy ne dugdossa el állandóan,
mert a beállításai (a nevek hozzáadogatása) a legkönnyebben a jobb gombbal erre az ikonra kattintással érhető el.
Aztán már csak firkálni befelé a neveket tonnaszám. Ha jól tudom, akkor 8 Kbyte az erre használható tárterület, mert úgy írtam meg, hogy (a chrome-ban legalábbis) ha a fiók gépei közti szinkronizálást használja valaki, akkor bármilyen módosítás a többi gépére is szinkronizálódik. Ez is elég vagy 5-800 névre.
Búvár macit keresem . De lehet más jogtudor is tud segíteni , amit előre is köszönök .
Egy kiskeresetű ismerősnek szeretnék segíteni , akinek a hitelkártyás tartozása már végrehajtói státuszban van .
Lehet-e még ilyenkor valami méltányosságot/részletet vagy netán halasztást kérnie ? Árulják a házukat , abból szóra nem érdemes módon ki tudnák majd fizetni egy összegben (kamatostól már 2 milla felett járnak) , és közben szétköltöztek , de a férj nem segít , mert ő is kiskeresetű . Ha az ismerőstől letiltják , utcára kerül a kisfizetése miatt .