Személyi szabadság korlátozása, emberölési kísérlet, nemi erőszak. Mindjárt jön ájemke, a főfeministológusunk, és szépen lajstromba veszi. Hetente hány alkalommal is volt?:-))
na ugylatom nem csak az en exem volt "impulziv" ****. en se bantottam...
**** ez valojaban a noi bantalmazas felmentese
na nekem hiaba egyeztunk meg normalisan, amikor csajom lett, elkezdte ellenem nevelni a gyerekeket, es nem volt birosagi hatarozatba iktatva a kapcsolattartas... (kozos felugyelethez nem kell) igy hat nem jottek...
es hiaba szaladgaltam hivataltol hivatalig, 0 segitseg
Hála égnek nem kellet ehhez a fos rendszerhez fordulni, de rokonság ilyen területen dolgozik, gyermekvédelem...
ez van, hogy mit ér arról a kormány tehet... de ez van sajnos.
volt 17 évig, majd válás majd néhány év kihagyás után újra 7 évig az exszel, majd megen szét és ki-ki a párjával jelenleg
van gyerek 3 akik felnőttek, már kapcsolatban élnek/csetlenek botlanak
mi semmit nem vettünk igénybe az állami "támogató" hálózattól", kulturáltan kezeltük a helyzetet... pedig azért voltak döccenők, csak nem hagytuk eszkalálódni, hanem helyreraktuk őket... pl. válás után szereztem az asszonynak jó melót, jó fizuval (a gyerekeknek is jobb volt, neki is, és nekem is)
nem mondom, hogy exem aki lobbanékony nem dobált meg késsel, edénnyel, húskloffolóval és nem üvöltözött és hadonászott, mert volt ilyen, én a hangom is ritkán emeltem fel, kezem soha, ha kiabáltam tudta gond van (én igencsak nyugis típus vagyok )
a balhéit helyén kezeltem, kitérő manőver (utána emlékeztetve, ha kedvenc késem véletlenül eltalál valami csoda folytán, akkor ő van szarba nagyon), ill. finoman lefogni még megnyugszik***
soha nem éltem vissza a + 30 cm és + 50 Kg és soha nem éltem vissza hogy a 34. önálló mélységi felderítő zászlóaljba szolgáltam...
*** ez nálunk egy "hagyomány" volt, ifjú korunkból eredt, mindig le akar bírkózni, megverni, persze esélye sem volt (előtte is karate+aikidó / utána frissen leszerelve a mélységisektől) így mindig sak-mattba birkózta/verekedte magát, persze amikor elengedtem mindig újra próbálkozott... és mindig szex lett a vége :)
szóval hatásos volt nálunk, lenyugodott, ha pipa volt akkor elvonult, ha nem, akkor újra megtámadott és újra és újra és akkor a vége ... lett
kkor kell neked lépni, gyermekvédelem, bíróság stb.
most felrohogtem. nem tudom van-e felseged, gyereked, hazas vagy-e.
de ezek a sohivatalok lofaszt sem ernek, kizarolag a torvenyes megbaszasodra vannak.
senki sem fogja megvedeni a gyerekeid az anyjuktol, neked marad a tartasdij fizetes meg a kethetente hetvege, ha jo pincsi vagy. amugy meg jon a bantalmazas/abuzus vad, akkor evekig nem latod a gyerekeid, majd kedzodik a havonta egyszer ket oras felugyelt kapcsolattartast (ami jo moka a PASon atesett gyerekekkel)
ps. "Százezer lakosra lebontva (9,79 millió lakossal számolva) az arány 0,92 – szemben az Eurostat által közzétett 1,6-tal. "
az eurostat viszont összevonta, hiszen az EU nagy részén így van, és bizony nálunk is így volt,amíg az itt a gyilok, hol a gyilok játékot el nem kezdte szeretett és bölcs kurmányunk és pártunk...
Magyarországon a rendőri eljárásban regisztrált szándékos, befejezett emberölések száma 2017-ben 90 volt"
tehát amit nem regisztrál az nincs benne - azaz anyócát/apócát embertársát eltünteti örökre az nincs benne vagy megjelenik később vagy sem... krv sok ember nincs meg. - ez kis szám
ami nem szándékos az sincs benne értsd: otthon/kocsmába/bárhol összeszólalkoznak, verekednek, majd valamivel szúr/vág/üt és ebbe valaki belehal, nincs benne, csak ha oeleve olyan szándékkal, fegyvert magához véve megy oda és hajtja végre a cselekményt - na ez viszont sok...
ami nem befejezett az sem számít bele - befejezett akkor, ha mire kiér a yard/mentő már halott, ha a mentőben ,kórházban hal bele az nem - ez is sok
a nem szándékosnak, és a nem befejezettnek más kategóriája van, és nem vonják össze ezzel a kategóriával, ha összevonják pl. ENSZ stb. akkor a 150-220 szám teljesen korrekt
Hisztis nőt ott lehet hagyni... időlegesen és végleg is...
" kedvesem/drágám/xxxx erről a problémádról, így nem beszélek veled erről, csak higgadtan, értem, hogy dühös vagy, de ha lenyugodtál megbeszéljük..." pá-pá
ha lenyugszik nyitottan megbeszélni mi a gondja...
ha nem juttok dűlőre jobb a békés szétválás...
a szálkagyűjtés hagyománya kerülendő, mert az 50 év múlva is visszajön... ha megbocsátasz bocsáss meg, és soha ne hánytorgasd fel többet, ha nem tudsz akkor mond azt - és annak legyenek következményei.
Hahaha, miket hadovalsz? Tudod, amikor meghal a delikvens, azt gyilkosságnak hívják. Az ORFK meg mismasol, kozmetikaz, mondhatni taknyosangolnazik, hogy az nem is úgy volt, denemis! Nem kísérletről van szó, hanem, hogy eltette láb alól. Nemcsak próbálta, hanem sikerült is neki. Ezt nem lehet szépíteni, csak birkák kajaljak meg, hogy hataznemugyvot.
Gondolom azért, mert elutasították a feminőci förmedvényt.
Azt meg úgysem értené meg soha, hogy férfiellenes diszkriminációval nem lehet megelőzni az ilyen eseteket. Sőt, ami azt illeti, a spanyol példa inkább azt mutatja, hogy csak növelik ezek számát, ahogy növekszik a végsőkig elkeseredett férfiak száma is.
A kormány hazudozik. A nemzetközi statisztikában kiderült a turpisság. Ezek itt lehazudjak a számokat. Te meg ezekkel hazaltal. Nyilván tudatosan, nem tűnsz túl meglepettnek.
Szerinted ezzel a módszerrel megelőzhető a további csbe? Úgy tűnik, amióta átálltak a hazudozasra, meredeken beindult felfelé a gyilkosságok száma.