Találtam egy Animét. Eyeshield 21 a címe. Amerikai foci témájú, egy tehetséges RB srácról szól, Sena Kobayakawa. Azért gyúr, hogy lenyomja a nagy riválisát, Seijuro Shint, a linebackert :D
Ha érdekel valakit, itt lehet letölteni az összes részt, ami eddig kijött:
A nyáron mindenkit beíratunk kung fu tanfolyamra és ötvözzük az amerikai focit a Shaolin kung fu-val. Az edzéseket pedig a motor utcában fogjuk megtartani.
Ha a fociban bevállt, akkor mi is hasznát vesszük majd.
De bizony ez így történt. Én voltam a szpíker egy Debreceni sráccal. Nagyon izgultam hogy sok hülyeséget mondok de megoldottam a dolgot és nagyon jól éreztem magam.
A vállam nem érte komoly probléma, "csupán" ideiglenesen távozott a csontvég az izületből. A gyors és szakszerű!!!!!! /ha tudnák ki csinálta.... :D/ visszahelyezésnek köszönhetően az izületi szalagok minimálisan nyúltak meg, ami csak ideiglenes fájdalommal jár. Péntekre reszkessetek, mert ott leszek! Legfeljebb majd kicsit ríjjok ha fáj még, de azt meg már megszoktátok...
Üdv: Deli Roland
Jaaaa!
Gebrecen Gladiators vs Budapest Black Nights: 14:0 /info by Geri/
Hello. Bár szóltam hétfőn is de szólok mostis hogy nemtudok ma és holnapsem menni edzésre (sajnos). Lehet azért nekem és a csapatomnak szurkolni :D köszipuszi@GPS