Rambi bazdmeg mi lenne ha végre összeszednéd magad meg a térded meg az összes akaraterődet és lejössz edzeni, ha újra indul az évad?!?!
Nem pression-ként mondom de úgye nem akarnál kimaradni az első magyar bajnokságból. Nem ismerem a helyzetedet meg az egészségügyi állapotodat, de nem fordult még meg a fejedben hogy NOW OR NEVER?
1ébként sem ártana a Wolvesnak néhány LB, de mint a többieknél úgy Nálad is érvényes lenne a szabály: AKI EDZÉSRE JÖN AZ JÁTSZIK, MINDEGY HOGY HÁNY ÉVET HÚZOTT MÁR LE ELÖTTE.
****kurvára jó lenne, már csak a nyelvtudásod miatt is****
**** LB-ből meg úgyis kell még egy pár, mer most is 3 sérült LB (50,52,58) van, 2 rookie (51, 46..na jó, három-88) és egy pedig a Zen kolostorba költözik egy darabig (54).
Nincsen semmi baj azzal, hogy máshogy látjátok a dolgokat......
Remélem, összejön nektek egy igazi frankó csapategység. Az meg szuper, hogy amerikai edzőitek vannak. mint mondtam, amerikai edzők kellenek egy amerikai sporthz...Kivéve persze Varga Pisti:)
Még bennem él a kép felvonulási tér széles utca, a két oldalt 10 emeletes panel házak, szocreál hangulat.
Mi az egyik 10 emeletes koleszban laktunk.
Akkor is csórók voltunk.
Ahogy a Rambi irta, ö lement megnézni a mulatóhelyet, végül a fél csapat ott kötött ki taj részegen uraltuk a mulatóhelyet.
Úgy éreztem itt is eljátszhatom az agresszor szerepét (már a méretemnél fogva) s mivel a csapat , és HÖB ismögöttem állt már ahogy az állapotuktól kitellt.
Megjegyzem arra nem volt példa hogy szarban hagytak volna, mert ált. engem célzottan küldtek már csak a hangulat megteremtése érdekében is.
Szóval egy kissé mókásan, gondoltam a szerzett orosz tudásomat egy kicsit kamatoztatom.
Természetesen a 8.os koromban diafilmen vetítettet nyúl és farkas rajzfilmől merítve.
"Odaáltam" egy nagydarab sráchoz és magyaros akcentussal, úgy vélem egész hosszasan ecsetelve elmondam a jól megtanult mondatot.
NU PAGAGYI !!!
És vártam a hatást!
A srác elment,
én meg lázasan kezdtem keresi egy kicsit kijózanodva a többieket.
persze senkit sem találtam, mikorra srác odajött hozzám két piával a kezében én már egy kicsit paráztam.
szóval utánna jól "eldumáltunk".
A buli végére valami csaj (legalábbis remélem) is összejött.
Hello!
OK, nem tudtam.
BOCSÁNAT RAMBO!!!!!!! én az első 1 hónapban nem voltam...
"Ami a féléves Wolves tapasztalatot illeti,edzökre gondolt,nem játékosokra" - aha, ez is óriási akkor.. :)
A Zoli irt Rambonak egy mailt még egész az elején,amiben érdeklödött,hogy Rambo elvállalná-e esetleg az edzöi posztot a Knightsnál,részben az én ajánlásom miatt,de sajnos nem lett belöle semmi.
Ami a féléves Wolves tapasztalatot illeti,edzökre gondolt,nem játékosokra.
Szia Rambo!
pár dolog, aztán lécelek a "GreatOldOnes" oldaláról :)
"Tudtommal közületek senki nem járt a Wolvesba fél évig...." - hááát, én voltam egy ideig, csak egy magánéleti dolog és egy két személyes ellentét közbeszólt. De nem bánom, a Knightsban megtaláltam a helyem, mégha nincs is olyan húzórészleg, mint a régi playerek.
"Ti anno kértétek, hogy legyek az edzőtök." - erről nem tudtam, szerintem a Vipers volt, nem? bár senki sem ellenkezne nálunk sem szerintem. :)
"Viszont nem ártana frissíteni a websiteotokat.....szeretném tudni, kik az edzők, mi a szakmai hátterük, stb..." - rajta vagyunk, de lejjebb Boda Gabi is jelezte, hogy kijönne egyet chekkolni, téged is szívesen várunk esetleg... :)
"Ahogy a Gabi is írta, nem lehet netrőlé levett playekkel meg fél év tapasztalattal(?) háborúba menni." - értem azt az ÓRIÁSI célzást :)
üdv!
Sziasztok!
Igen, tudom,hogy nem áll messze a véleményünk, sőt a mentalitásunk sem. :)
a téma, amit feldobott, régen érlelődik a csapatok között.
Amiért válaszoltam: szerettem volna, hogy tisztán lássa a mi oldalunkat is, ennyi.
"Egyébként Rambot többször érte ezen a fórumon az a vád,hogy azt hiszi,hogy csak ö ért a focihoz." - én nem őrá mondtam személyesen.
És mégegyszer megiosmétlem ,minden tiszteletem mind az övé, minda Cowboysé, ha ők nincsenek, valszeg mi sem vagyunk itt, ahol....
én személyesen nem ismerem Ramobt, bár mintha már találkoztunk volna régen, máshol. (LB53! ha mond neked valamit Rostás Tibor neve)
a dreamteamnek szívesen drukkolnék, vagy megnézném mi mit tudnánk kezdeni veletek! bár, mintha már más megpróbált volna tavaly ilyesmit... :)
Egyébként Rambot többször érte ezen a fórumon az a vád,hogy azt hiszi,hogy csak ö ért a focihoz.Én tudom,hogy ez nem igy van.-
Ez engem kibaszottul idegesít, hogy ilyen "vádak"érnek. Mivel még utalást sem teszek rá......
A cspatodban szívesen játszanék-cska először szarrá műttetném magam, aztán pedig asportdokik felturbóznának...:)
Szerintem az a bajom, hogy nem érzem azt a basszuk szét egymást mentalitást, aminek anno te is részese lehettél egy párszor:)
Cucc nélkül is zorallul nyomtuk;hát még mikor lett jó felszerelésünk....
Szart sem tudtam a fociról, mikor lementem edzeni. Csak azt, hogy nagydarab, erős, nagyon zorall állatok, akik széjjel fejelnek mindenkit. És én is ilyen szerettem volna lenni.....Kemény sport, ami nem durva-ellentétben a rögbivel, ahol csak belelépdesnek egymásba a baszott nagy stoplijaikkal...
Anno először a Liget SC. rögbiedzésre mentem le, csak vmi oknál fogva nem tetszett. Azóta persze már bejön, de a focihoz tettem le a voksomat. De haverok a rögbisek, nagyon zorall srácok, jó lenne, ha fociznának is-végre látnánk igazi tackleeket. A mostani pár rutinos ember tacklejeinkívül...
Mi is anno rögbiedzőtől tanultuk a ledöntéseket, cucc nélkül. És életben maradtunk....:)
Az egyik legjobb barátom is rögbis-a Polip az Elefántokból....
Mindeenesetre köszönöm a lehetőséget. Ha nyerek a lottón, akkor megvalósíthatjuk a dream teamet:)
1., nem tudom, ránk volt-e a célzás, a NETes oldalunk úgy került fel, hogy már kb 8-10 ember együtt edzett. persze ez édes kevés, de ugye toborzási értéke van/volt.
Azóta a rosterünk feltöltődött...
Igaz, ti is az eszemben voltatok, mikor ezt írtam- De inkább a Black Armyra gondoltam...Azt tudom, hogy nálatok nagyjából milyen lehet az emberanyag, csapattársaddal történő levelezésembvől kiindulva(sportmúlt, nem tizenévesek,stb..)
nem szeretnénk a Giantssal/Viperssel,stb. egybeolvadni, ennek több oka is van.
nem biztos, hogy Bp. nem bír el 3-4 csapatot.
úgy legyen. Csak legyen meg a megfelelő látszámú játékoskeret. Szar oda-vissza játszani....
3., ismét nem tudom ránk céloztál-e, de: mi speciel nem vagyunk edzők nélkül, nem önjelölt focisták vagyunk, akik magukat képzik.
Ha ismernél, tudnád, kiről írtam. NEM, NEM RÓLATOK.....
Tudtommal közületek senki nem járt a Wolvesba fél évig....
4., Tény, hogy ti indítottátok el a footballt itthon, és a mai srácok sokat köszönhetnek(köszönhetünk) nektek. de fogadd el, nem csak ti értetek itthon ehhez a sporthoz.
Kövezzetek meg, ha ilyet valaha is leírtam...Ti anno kértétek, hogy legyek az edzőtök. Bár tornatanári végzettségem-is -van, mi volt a válaszom? Az, hogy én nem érzem úgy, hogy akkora tudással rendelkeznék, hogy egy csapat edzőségét fel tudnám vállalni....Ennyit a "csak mi értünk a focihozról"...
Viszont nem ártana frissíteni a websiteotokat.....szeretném tudni, kik az edzők, mi a szakmai hátterük, stb...
Én mindig is azt mondtam, hogy amerikaiakat kell találni, hogy edzenek minket. Ahogy anno is tették. Ahogy a Gabi is írta, nem lehet netrőlé levett playekkel meg fél év tapasztalattal(?) háborúba menni. Ha már minden héten háború -ról beszélünk...
Tulajdonképpen nincs olyan távol egymástól a kettötök véleménye,csak más helyzetböl érveltek.Ezt azért is mondhatom,mert mindkettötöket egyenként jobban ismerlek,mint ti ketten egymást (azt hiszem legalábbis).A mentalitásotok mindenesetre hasonló.Ramboval sok mindenben egyetértek,már csak azért is,mert nem nevezett meg külön senkit (titeket is csak késöbb hozott szóba,mert tudja,hogy a Black Knightshoz kötödöm) és bizony vannak elegen ,akik magukra vehetik Rambo kritikáját.Én is attól tartok,hogy két-három év múlva a mostani nagyon lelkes "tömegekböl",akik elkezdtek focizni,nagyon sokan le fognak morzsolódni,ha rájönnek,hogy mennyi lemondással és áldozattal is jár ez a sport.Rólatok nem tud annyit,mint én.Tény,hogy amikor az elején létszámgondokkal küzdöttetek,akkor én voltam az elsö,aki Ariusnak és Delonsonak azt javasolta,hogy müködjenek együtt a Vipersszal,legalább az elsö hónapokban,hogy az alapokat egy közös edzötöl tanulják.Idöközben történtek olyan dolgok,amik ezt nehezen elképzelhetövé tették és már nincs is rá szükség.Komoly csapat vagytok és egyre fejlödtök,föleg a nagyon szinvonalas edzésmunka miatt és ha nem jön közbe valami váratlan,akkor szép jövönek néztek elébe.
Rambo,szerintem ha egyszer sok idöd lesz és ha most végre megérkeznek majd a felszerelések is,menj le egy Lovag edzésre és nézd meg a fiúkat,tetszeni fog.
Egyébként Rambot többször érte ezen a fórumon az a vád,hogy azt hiszi,hogy csak ö ért a focihoz.Én tudom,hogy ez nem igy van.Rambo egy született LB és annak ilyen a mentalitása ilyen kell,hogy legyen),szókimondó és támadó kedvü,de vállalja minden szavát és elismeri azt is,ha tévedett.Ha összeállithatnék magamnak egy "álomcsapatot" a haverokból és ismerösökböl,akik fociztak,akkor rambinak abban bérelt helye lenne. (de most már eleget nyaliztam) :)