Hozzávetőleges megközelítés a gyulajrt.hu honlapon található, pontosat időben fel fogok tenni.
Segítség lenne ha valaki tudna valami egyszerű honlapot faragni ahova a képeket, térképet, esetlegesen a résztvevők listáját fel lehetne tenni. Nem kellene a topikot külön terhelni vele. Nálam mostanában egyébként is nagyon tetvészkedő az Index.
Most olvastam ezt a topikot és tetszik az ötlet. 99%-ig benne vagyok és megyek. A jelentkezést majd magánban.
Beszéltem ddl-lel is. Ő eddig nem tudott róla. Még gondolkozik rajta.
A gépkocsis megközelítésről kicsit részletesebb információt kérnék. Melyik úton mihez van közel, merre érdemes menni, stb.
Bazsika!
Tudtommal te Csongrádon laksz. Én Hódmezővásárhelyen lakom és Szegeden dolgozom. Én kocsival mennék és egy hely biztos lesz a kocsiban. Ha érdekel a dolog, írj a mail-emre:
Persze, hogy jó lesz. RCA-6,3 Jack kell hozzá. Asszem. Nekem van ilyan. Ha a korrektorodon más van, írd meg és csinálok hozzá kábelt. De viszek majd mindent, lehet ott is heftelni, ha naon muszáj.
van itt valahol nékem jó minőségű munkavédelmi füldugaszom, vixek pihe-puha gyolcsocskát szemidet bekötendő... jönnöd kell, mert tenélküled a bölcsek tanácsa csak novicius gyülekezet, meg amúgy is ellensúlyozni kell majd bigi beszólásait... rád legalább hallgat...
Yowan én meg leviszem az aktív falakat, a számgépet a digicuccal együtt. Oszt lehet rajta örömködni, akinek naon kell, annak digitalizálni és cédát írni. A torenszet nemtom utaztassam-e...
Na! Bár kissé beleolvadt a környezetbe, de kisasolható Big Dewil, amitnt a kanna szekszárdi vöröset bevedelve ott gajdol valahol, hogy aszonnya: ..."Kis kút, kerekeskút van a szomszédunkba.."
Majd felteszek még pár képet, de ha van még kötünk modemes nekik már ez is nagy szívás lehet.
Az iskolától mintegy 10 perces gyalogtúra távolságban van egy természetes táplálású mesterséges tó is. Horgászási és csónakázási lehetőséggel, bár nem horgásztalálkozót szervezünk, de azért mondom.
Te is vered ám más foxával a csalántot.... de nem tucc kibaxni egy ilyen harcedzett rókával, mert a jelentkezőket felveszem, kiviszem hozzád, azok segélne lecígölni a cuccost, a Marcuszt berakják az én verdámba, a hátsó ülésre, a te rozzant combid hátujjába belevágják a két Thilet, oszt irány-Horány...illetve Lengyel.
...be is húztam a strigulát a megoldott problémák rovatba...
oma...oma...asztat szeressem, akkor gyúrnod kell, hogy fürgén kezeld a szerszámod, mert közben elmajszolom az almát...:))))
Szeretem még továbbá: körte, birs, szőlő, dinnye, barack, cseresznye, meggy, szilva, természetesen ezek A-betüvel kezdődő változatát es, hovatovább az étcsokoládét, a tejcsokoládét, a töltött csokoládét, a szegleteset, a kereket, a likasat szal Gombóc Artur....
Édes, arany drága bogaram! Semmi akadálya, csak gyakorolnod kell az almát, a fejeden való egyensúlyozását. /nem lesz nehéz, mivel ölég "kocka" fejű vagy/ A szükséges segédeszközt -a kissé lefelé hordó 150 fontos számszeríjjat-, én biztosítom...:)
Na yowan. Meggyöztetek. A werdámba befér rajtam kiwü még 3 félörült. De az ML 333-at csak akko wixem, ha Spacclee lewixi innejt az ölibe a lépcsön lefele, azt wégig az ölibe babusgatwa wigyáz rá, majd a buli wégin, xépen fel is pingpongozza ugyanide wixxa a zemeletre...)))
Emilben lehet egyeztetni nálam,h ki jönne, meg h hun wegyem fel.