Ez már nyilvános vasúti sztrájk cunami a képen. De jó ! Szerintem ilyen Lucifer szerű kecske barlangrajz nincs is mint ami a képen van. Ez biztos valami kép szerkesztővel van oda csinálva. :-) A koponyát tartó Hamlet jutott róla eszembe elsőre. De így kecskéről és káposztáról lévén szó az enni, vagy nem enni szöveg társítható hozzá inkább talán.
Ancika néne (alias Fittipaldi) igazán elugorhatna a Mesterért. Az átlag ember se idegesítené fel magát, a kecske is jól járna, a káposzta meg kit érdekel. Tehát izé.
Bélavárosban a járda is madárcsicsereg, ha jó az idő. Egyre szimpibb az a város nekem.
Az lenne a jó, ha kerékpárúthálózat vezetne egészen Tunyogmatolcsig. Akkor már csak jó idő és erőnlét kellene, és lehetne a fittyet hányni a vasútra és az ő sztrájkjára.
Úgy tűnik a hétvégi utazási kalkulációmmal nem tudok zöld ágra vergődni. Pedig mentem volna Ancika nénémhez, de a vasút megint gondolt egy merészet és nyilvános sztrájkhullám lesz. Legalábbis azt beszéllik. Endre szerint ez az egész vasutas mizéria háttere teljesen érthető. Azaz egyszerű mint a barlangrajz. Az a lényege, hogy az átlagember felidegesítse magát. És ahogy a mondás mondja a kecske sem jár jól és a káposzta sem. Tehát ízé. Az én gondom persze ettől nem oldódik meg, sőt mi több nincs rá megoldás. Mehetnék persze busszal is, tehát mégse lesz vége a világnak. Csakhogyám a busz drágább. Na de nem akarok én itt nyifogni, elvégre szép az idő és madárcsiripeléstől hangos a járda. Ez a legkellemesebb zene mi fülnek ingere. Én legalábbis szeretem hallgatni.
Szép jó reggelt. Reméllem, a kedves Mester izomláza már jobban érzi magát. A forró fürdő, kellemes fürdősóval, elillanó olajjal, mécsesekkel és staböbbi csodás javulást tud előidézni.
Köszönöm az elismerést, de csak az alföldön vagyok nagy legény a kerékpártúrák hosszát tekintve. Valószínű, hogy dimbes-dombos vidéken még a hegyek harmincadjára sem jutnék fel. :)
Kutyaharapást szőrivel - vagy mi, tarcsa a mondás. Vagyis tapasztalatból emléxem, hogy akárhogy nem kultiváljuk, de biciglire kell ülni másnap és harmadnap is valamennyi ideig, és röptiben elmúlik a kellemetlenségi szituáció.
Nagyon büszke vagyok magamra, hogy szinte egy húrra pendülök a Mesterrel. Pont ma tekertük le mi is a kölkömmel oda vissza összesen sac/kb. 33,33333 kilóméteret. Nem érzem a seggemet se, meg a vádlimat se. Úgy járok mint aki betojt. Persze a Mester az alföldön bicajozott, úgy könnyű!! Mi meg hegyen völgyön keresztül tekertünk, (legalábbis én úgy éreztem, de nem biztos). Gyereknek persze semmi baja. Minden tiszteletem és elismerésem sys Gt.-nek, akinek egy ilyen táv meg se kottyan. Szerintem nekem holnap izomláz és kutya ebek hadjára..vagy mi. A fürdő víz is édes kevés lesz szerintem. Legalább is egy kritikál masszázs kéne talán vagy nem tudom...
Igen rövid, de annál biciklisebb napl! Vajon merre járt Béla?
Mára én is farkasjuhászméretű kerékpározást tevékenykedtem volna, ha nem füvet kellett volna nyírni. Olyan méretű és területű volt, hogy felért 13 kilóméter biciklivel szinte.
Szóval szerintem egy jókora méretű fürdővizet előkészítettek
Lehet, hogy Editke fogja előkészíteni, aztán közös lubick? De erről biztos, hogy nem kapunk élménybeszámolót:)
2009. 04. 26. vasárnap, 19:56:09 óra Kedves Naplóm!
Nagyon kellemeset bicikliztem. Szinte 13 kilóméter. Van ám izomlázam. Ahogy a mondás mondja Kutya ebek hadjára..vagy mi. Szóval szerintem egy jókora méretű fürdővizet előkészítettek és hátha hejrejövök.