ok, köszi megvan, hmmm 19-ére lemenjek?...még meggondolom...
de lesz a nyáron Judas, Queensryche, G3, Europe, Prágában Rush - hát ez kész anyagi csőd :)
Szal sírok a gyönyörűségtől :)) mert mégis tudok menni és ez elég zúzós, erős program és nem is kifejezetten rövid :)))
Akkor lesz vm. tali Seventh son, Alex, többiek? mert 8-tól mondjuk be lehetne menni iszogatni, aztán kb. 10-től zúzás :)))
amúgy 'sten éltessen Son! :)
IRON MAIDNEM - WIGWAM - 22 óra körül - szombaton - V.22-én!!!
Íme a tervezett műsor:
Aces High
Wrathchild
Children Of The Damned
The Evil That Men Do
Infinite Dreams
The Trooper
To Tame A Land
Only The Good Die Young
Alexander The Great
Wasted Years
Seventh Son Of A Seventh Son
Flight Of Icarus
22 Accacia Avenue
The Number Of The Beast
Holy Smoke
Run To The Hills
Hallowed Be Thy Name
Iron Maidnem
Fear Of The Dark
Two Minutes To Midnight
Die With Your Boots On
The Wicker Man
Lehet mar vmit tudni a 22-i Majdnem programrol? Ezuttal is keszulnek vmi meglepetessel a sracok? Mondjuk biztosan nem tudok ott lenni, de azert kivancsi lennek.
Maiden kalózokat keresek audio-ban. Csak eredeti audio (tehát nem mp3-ból visszaírva!!) érdekel, vagy esetleg veszteségmentes formátumban (ape, shn vagy flac - md5 file-lal), és ha lehet borítóval. (Az mp3 származású anyagot nagyon könnyű kiszűrni, légyszi ne próbálkozzatok.) Csereanyag van. Ha tudtok listát küldeni, annak örülnék és válaszlistát küldök cserébe.
Ezen kívül keresem a Maiden 1995-ös Petőfi Csarnok-beli buliját, ez akár kazettán is érdekel (mp3-ban nem).
megvan az ep!tegnap vettem meg nem tudom az utcanevet de nekem 2500 volt s azt mondta fickó hogy ez az utolsó s már nem is tud rendelni mert elfogyott!amugy oriási a no more lies koncifelvétel!
Kalmo:megprobalom majd megint vmikor de mostanság nem érek rá majd jövő héten talán!oksa?
máj 20 a szülinapom szoval ünnepelhetnénk a maidnem -en!!csupán 17,18,ill. 19 is vizsgázom de utána ráérek egy kicsit mig jön a következő vizsga!
amugy tud vki vmit a dance of turné dvd-vel kapcsolatban?
Nekem máj.3-tól már vizsgaidőszak, de többnyire itthon leszek. Aztán a Judas Priest hetében valamikor államvizsgázom, és jöhet a megérdemelt diploma! :)
Ritkaságaim sajnos még mindig nincsenek, de másra is kell a pénz :)
albumok: majdnem mind eredetiben, de van még egy-két másolt
single: csak újak (Wicker Man, Silent Planet, nemsoká No More Lies) + egy Bruce szóló, ami talán ritkaságnak számít (Back from the Edge)
zászló: Killers
turnéplakát: Metal 2000 Tour
póló: Give Me Ed... Tour
tetoválás: The Evil That Men Do (na, ez talán ritkaság :))
Gondolkodom egy McFarlane akciófigurán is, csak épp elfogyott, mikor lett volna rá pénzem :(