Nem t'om, hallgasd a Domestica-t. Tegnap vettem meg cédén, és annnnnyira aranyos ez a dal! Én viszont még a Gloomy Sundayt nem hallottam. Hol jelent ez meg?
(egyesek most hülyének néznek, mert bármelyik topicban feltűnök, és ott közös dvd-nézést említenek, én már írom is a felkiáltójeles "énmegyek"-et... :))))) )
Topictársak!
Összejöhetnénk élőben is dumálni a
deák téri gödörben, ahol máj.30-án
este 9-kor lesz vmi BjörkDVD-vetítés
(egy plakáton láttam).
Szerintem a klippeken lenne megbeszélnivaló...
Igen igen! :o) Ha tudtam volna, hogy a Táncosról lesz végig szó, akkor hazaszóltam volna videóra történő rögzítés érdekében. Remélem lesz még ismétlése.
Sziasztok!
Imádom Björköt, bár a környezetem sajnos nem... :(
A Family Tree-n én is gondolkoztam, DE nem veszem meg...
Igaz, hogy 6 CD, de alig van rajta zene...
A Greatest Hits DVD (összes video) is csak megírva van meg... :)))
Jó lenne a többi is... ;)
In June and July Björk
will release all her albums, but taken from live performances. Debut,
Post, Homogenic and Vespertine will be released as a limited Live Box
Set.
Tegnap az MTV Europe-on volt egy mtv:new Björk Special. Valóüszínűleg meg fogják még ismételni. Főleg a Family Treeről beszélt. És mondta, hogy nincsenek tervei. Szóval új Björk album nem lesz egy jó ideig.
(Egyébként szerintem szar volt az MTV-s riporter.)
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de nyáron Björk-turné lesz Európában. Hamburg, Párizs, Lisszabon, Belgium, Gdansk, a legközelebbi hely: Verona, a kétezer éves amfiteátrumban, június 6-án. A jegy 28+4 euró, nem tudom miért írták külön, valami adó, vagy ilyesmi. Ez nyolcezer forint kb, kevesebb, mint a Family Tree, és hát valószínűleg életreszóló élmény. Még nem lehet jegyeket kapni, de ha elkezdik árulni, gyorsan el fog fogyni. Ha valakit érdekelne, jegyet és szállást esetleg tudok intézni, neki meg lehetne kocsija :). Egy nap alatt le lehet érni, végig autópálya. Érdeklődők írjanak e-mailt.