Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 655
kék. én is akartam olyat. de ugye pl mezt sem lehet venni nálunk, hiába van kint a honlapon... :((

Előzmény: Bird33 (653)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 654
a pécsi szakmai igazgatót is simán le lehetne csukatni...

Walker: most nincs itt se Younger se Walker. igaz az ő posztján van elég ember, csak pont nincs..
Younger: ha nem bírja ne igyon, de én pont arra emlékszem h minden meccsen hajtott és csendben nyomott egy 20pts/10rbd-t. ami most nincs..
Spivey-val annyiban van szerintem igazad, hogy a meccsvégi helyzeteket rendszeresen elrontotta, de szerintem Williams mellett ő volt az egyik leghatékonyabb az ellen védekezésének megbontásában, killer cross-overe van.

uccsó bekezdés:
kettős mérce: van akinek mehet a lógás, komoly alibikirályság, van aki hiába hajt és alkot, akkor is hülye marad... a következetesség hiányát vélem felfedezni ami pedig csapatbomlasztó ez pedig a vezetőségtől ered...

nem határoztam el h NG rossz ember, annyit viszont mondhatok, hogy számomra antipatikus. de ez sem mai eredetű. csak azt nem értem hogy miért érezni azt hogy nem szeretné ha itt közönség lenne...

pénz: nem a bérletre gondoltam, az nálam már valami káros szenvedély hogy minden évben megveszem, holott anélkül is be lehet jutni a meccsekre, inkább arra, hogy van városi pénz is a csapatban (igaz nem annyi mint a fociban) és az a Te pénzed is, innen kezdve meg nem mindegy hogy miként költik el

Előzmény: AlBaPaPi (647)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 653
Komolyan! Kicsit megviselt, idegenbeli, szép kék!
Előzmény: GordonGekko (652)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 652
:-)
Előzmény: Bird33 (646)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 651

Az, hogy miért nem alkot csapatot ez a 10 játékos nem tudom, szerintem erre nincs is megfelelő magyarázat. Talán hiányzik az olyan játékos, aki összefogná a klikkeket, aki felvetné ötletként, hogy üljenek be egy kolára valahova edzés után, vagy menjenek el közösen akárhova. Mindegy hova, csak legyenek egy kicsit együtt edzéseken és meccseken kivül is, ismerjék meg jobban egymást, ne csak csapattársak, hanem barátok is legyenek, akik a pályán nem csak magukért, hanem a másikért is megdöglenek.

Erre nincs recept, ha ez nem jön magától, ha erre nincs igényük a játékosoknak, akkor sehogy sem lehet szerintem orvosolni.

Kicsit higgadtabb fejjel, elnézést a játékosoktól a tegnapi fakezüzésért. Nem azok, sőt legtöbbjük kivételes tehetség. De ugyanakkor őszintén az a véleményem, hogy ez a mostani Albacomp nem egy csapat, csupán jobbnál jobb játékosok akik ugyanolyan mezben játszanak.

Ha tudnám a megoldást, hogy lehetne ebből a sok jó játékosból egy JÓ csapatot összekovácsolni, máris jelentkeznék NG-nél és megmondanám mit kéne tennie. Így viszont csak azt mondhatom, hogy több több sokkal több lehetőséget a fiataloknak, akik ugyanúgy képesek kikapni a ZTE vagy a Dombóvár otthonában (is) mint a "nagyok", de a fiatalokon még látni, hogy ők minden pályán töltött percet élveznek és próbálkoznak...míg a "nagyokról" ez nem mindig mondható el (legalábbis nem látszik rajtuk, hogy minden percet élveznének)

Előzmény: AlBaPaPi (650)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 650
Akkor már csak az okokat és a megoldást kéne leírnod. :)
Előzmény: isz-akos (648)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 649
A statisztika alapján:
Zujovics úgy tűnik breteg, nem is neveztük.
Kámi sokat játszott, Hanga keveset. Supola és Vincz rendkívül keveset.
Káminak, Briginek és Marcinak nagyon nem ment valamiért.
Rengeteget faultoltunk a bírók szerint.
Ketten is kipontozódtak (asszem az uccsó percben), szóval nem ügyeltünk eléggé a faultok eloszlására.
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 648

Szerintem az, hogy a játékosok nem funkcionálnak igazi csapatként, nem elsősorban N.G.-ék hibája.

Az, hogy a játékosok a tudásuk alatt teljesítenek egész szezonban (amikor jók voltunk az inkább Banks érdeme volt, semmint a csapaté) és ennek ellenére, az ország talán legjobb körülményeit biztosítja számukra a vezetőség...Nos igen, HA az én pénzem lenne a dologban, biztos, hogy "megszorításokat" alkalmaznék, de mivel nem az én pénzem van benne, ezért a dolgoknak ezt a részét nem is elemezném részletesebben.

Szerintem senki nem vitatkozik azzal, hogy papíron talán a legjobb Albacomp ez ebben az évezredben...de csak papíron

Előzmény: AlBaPaPi (647)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 647
A pécsi szakmai igazgató nem verte szét senkinek az arcát.
Walker mire felépült már itt volt Younger.
Robi a buli másnapján dobott 30 pontot, Younger meg kóválygott a pályán. Aki nem bírja, ne igyon!
Spivey, mint kiderült, nem nyerő típus.

Az utolsó bekezdéseket ne értem. Én azt látom, hogy évről-évre bajnokesélyes csapatot próbálnak összehozni, de sajna:)) máshol is ezek a szándékok.
A bérletár nem elrugaszkodott, a kiszolgálás bár nem tökéletes, de majdnem az.
Idegenbe szurkolói buszok mennek rendszeresen. Nemtom mi kéne még.
Szerintem is egy játék, ezért nem kéne MINDENÁRON fikázni.
Te elhatároztad, hogy Nagy Gábor ill. a vezetőség rossz ember, pedig akkor is ők voltak itt, amikor a bajnoki címeket szereztük. Nyilván hibáznak, mert emberből vannak, de ha jobban belegondolsz a céljaink az Övék és a miénk(szurkolóké) csak közös lehet.
Előzmény: GordonGekko (644)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 646
Én meg most kaptam meg Boros Zoli mezét, amit (az utolsó nálunk töltött) 2003/2004-es szezonjában viselt!
Előzmény: GordonGekko (645)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 645
Pálkerti!!! Nálam van a régi melegítő-alsója! :))) szép randa fehér, zöld beütéssel .))
Előzmény: Bird33 (636)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 644
már mér ülne dutyiban? ennyi erővel a pécsi szakmai igazgató is ott ülhetne...

Walker lesérült, de utána mintha felépült volna...

Younger - bazze, Robinál nem lehetett nagyobb bulizós, amúgy a Kasierban egyszer rajtakaptam hogy Spiveyval kólát vedeltek!!! fúúúj! :)

Spivey kapcsán jön a motiváció.. hm. most nem akarok szennyest teregetni, meg régebbi sebeket feltépni de a motiváció megítélése kapcsán ezek szerint igen érdekes kétfokú mérce van (vagy több) a vezetés értelmezése szerint...

a kritikát én onnan közelíteném meg hogy ez egy játék, ami azért van hogy a tömegeket szórakoztassa (többek közt mivel a Te pénzedből is megy a buli) na szóval akkor miért hoz rendszeresen olyan döntéseket és intézkedéseket a vezetőség amiből arra lehet következtetni, hogy a közönséget egy szükséges rossznak, púpnak tekinti? na??
Előzmény: AlBaPaPi (637)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 643
Meg Rajkót!
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 642

Ha az én pénzem, ha a te pénzed..

Fikció.

Nekem más a felfogásom a játékról, mint a vezetőinknek. Nem ilyen rövidtávú és kevésbé eredménycentrikus.

Előzmény: AlBaPaPi (641)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 641
Majd ha a Te pénzedből kéne újakat hozni helyettük, akkor megfontoltabb lennél.
Előzmény: Bird33 (640)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 640

Néha bizony nem csak a felét zavarnám el..

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 639
Walker, Spivey, Younger
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 638
meg is érdemelte! :-D
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 637
Pedig érdekeljen, mert vannak köztük logikus indokok.:)

Damon Williams ha marad, dutyiban ülne
Tory Walker lesérült, helyette lett Yonger (Walker, Spivey, Walker- ez már három amcsi!)
Kenny Younger - állítólag túlzottan is bulizós volt, + Kruscic hozta az UFO-fejűt, most nem ugrik be a neve
Jermaine Spivey - aszitte ő lett itt a király, pótolhatatlan, bármit megcsinálhat - továbbra is jó döntésnek tartom az elküldését. Vele sosem lennénk bajnokok, abszolút motiválatlan volt az utolsó évében, csak a mani érdekelte.

Nem azt mondom, hogy nem hibázik a vezetőség, de azért ne essünk a ló túlsó oldalára.
Ja és pont a fikázó beírások példázzák legjobban a bizalomvesztést.
Persze kell a kritika, de ésszel.
Aki minden meccs után elzavarná a fél csapatot, azt senki se veszi komolyan.
(Itt most nem Rád gondoltam.)
Előzmény: GordonGekko (630)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 636
Én Pálkertit imádtam.. :-))
Előzmény: sarkat5 (633)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 635
nekem is megvan az a füzet ahol az éves statban: Huber - 3 pontos, 1/1, 100%

:)))
Előzmény: sarkat5 (634)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 634

"Huber Csabi dudaszó pillanatában eleresztett triplája, amivel sikerült megvernünk talán épp a ZTE-t...na azt sosem felejtem el"

én sem! :-D

élete első és utolsó triplakísérlete volt. :-)

Előzmény: isz-akos (631)
sarkat5 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 633

"sajnos Zdeneket meg Andrist nem láttam játszatni."

azt sajnálhatod is... Zdenek zseniális játékos volt. Andris. őt meg imádtam. :-)

Előzmény: GordonGekko (625)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 632

sajnos figyelemmel követtem, az összes eredményt, statisztikát, fórum hozzászólást elolvastam, ez pedig majdnem olyan mintha látná is az ember...

Te sem hiszem hogy minden NBA meccset megnézel...elolvasod az eredményt megnézed a stat-ot, és van róla véleményed

Előzmény: Bird33 (629)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 631

Akkor egy cípőben evezünk, mert ha emlékeim nem csalnak kevés általános iskolás járt ki anno meccsekre...én köztük voltam, mert mindig csodálattal néztem Trusin minden megmozdulását, és Szizov hanyag dobótechnikáját:-)

Akkoriban miattuk kezdtem el Nagy Sanyi bácsi kosársulijába is eljárni a Tóvárosiba, aztán 2-3 év múlva észrevettem, hogy minden kosarastársam kilométer magsara nőtt csak én nem, így kénytelen voltam sportágat váltani

Mondjuk hiába dobált Szizi meg Dino 30 pontokat, nekem a régmúlt legemlékezetesebb pillanata az Huber Csabi dudaszó pillanatában eleresztett triplája, amivel sikerült megvernünk talán épp a ZTE-t...na azt sosem felejtem el

Előzmény: GordonGekko (625)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 630
szerintem a csarnok alatt húzódó vízerek minden emberre máshogy hatnak. ez az egyik érv. a másik már párszor elhangzott, hogy itt időben jön a fizu és valakira demotiválóan hat, főleg ha hossző évek során úgy szocializálódott hogy ingyen játszik, agy kvázi el kell adnia magát, hogy elvigyék. :) a harmadik szerintem a közeg. ami két részre oszlik. szerintem abnormális hogy a vezetők beleugatnak a szakmai munkába, napi szinten (lsd meccsek) illetve a közönség is változott. nekem mindig beugrik Farkas Sanyi egyik gondolatmenete, tán 99 körül mondhatta egy beszélgetés alkalmával, hogy azért szeret Fehérváron dolgozni mert itt szeretik a csapatot, és ha esetleg kikapunk akkor nem törik be a lakásának az ablakát, akkor is érzi a bizalmat, szeretet. na ez kurvára megváltozott az utóbbi pár évben... :((

amúgy ha már igazolásoknál vagyunk:
miért nem tartottuk meg a mi nagy fogásainkat?? úgy mint::
Damon Williams
Tory Walker
Kenny Younger
Jermaine Spivey

(azok a válaszok, hogy "bunyó/sérülés/spiveykiutálta/egy meccsen 0át dobott és utána röhögött" na ezek nem érdekelnek..)
Előzmény: Bird33 (627)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 629

Elbeszéltek egymás mellett Sporttárssal!

Ő sem látja rózsásnak a csapat jelenlegi helyzetét. Sok dologgal szerintem egyet is ért (ha a "fakezüzéssel" (uhh..) nem is), ő csak azt mondja, hogy nem lehet olyanról véleményt alkotni, amit nem láttál és nem követtél figyelemmel eddig, csak pár hete (1 meccs) csöppentél bele.

Sporinak ezzel van baja!

Előzmény: isz-akos (628)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 628

"A duzzogás meg hiába, teljesen félremagyarázod, amit írtunk."

Nézd, nem vagyok egy duzzogós fajta, távol álljon tőlem minden ilyesmi.

Annak csak örülök, ha Te szakértő szemmel úgy látod, hogy nincs morális válság a csapat körül, és tényleg egy teljes, egymásért és a szurkolókért is 100%-ig küzdeni tudó csapatot alkot ez a 10 Alba mezben játszó játékos, akiket minden egyes vereség legalább annyira zavar, mint a szurkolók nagy részét. Valószínűleg csak az én elképzeléseim mások arról, hogy milyen is egy igazi csapat, de ez legyen az én bajom...hál'Isten ez egy kiszámíthatatlan bajnokság, így minden vereség megmagyarázható (és elfogadtatható), soha nem szabad számon kérni a játékosokat (hogy vajon mindig mindent megtesznek-e a győzelemért) 

Tudod, Te a múltkor Wittmant hibáztattad, hogy Pécsre igazolt, hogy ez csakis az Ő döntése volt. Nos nem tudom, hogy történtek a dolgok (gondolom Te igen) de azt nem hiszem, hogy az itteni fizetésére ráigértek volna, és lehet hogy még abban is igazad van, hogy a játszott percek tekintetében sem járt jobban (bár nekem azért efelől kételyeim vannak)

DE

szerintem az egy igazán döntő momentuma volt a dolgoknak, amikor itthon játszottunk a Pécs ellen, és vesztett állásnál 10 másodperccel a vége előtt Ivkovics szándékosan átkarolta Krisztiánt miközben hozta fel a labdát, így dobhatott 2 büntetőt és megszerezhette az első pontjait azon a meccsen. Gondolom emlékszel rá, hogy Ivkovics tapsolt a kosarai után a legjobban a csarnokban illetve mennyire ölelgette meccs után Kicsit. Nem azt mondom, hogy emiatt ment oda, de sztem vmennyire ez is szerepet játszhatott. Egy olyan plusz pozitiv kisugárzása volt ennek a jelenetnek (ha Kicsi helyébe képzelem magam) ami évek óta hiányzik az Albanal.

Az is óriási kérdés, hogy azok a játékosok akik Kaposváron rendre nyerő emberek voltak, nálunk miért szürkülnek bele a csapatba, miért nem tudnak meccseket (fontos meccseket) megnyerni nekünk???

Miért van az, hogy ennél sokkal gyengébb kerettel is nyertünk már bajnokságot??? (Talán mert akkor valóban csapatként müködött a csapat, és a tudásbeli különbséget lelkesedéssel és küzdéssel tudták egyensúlyozni...ezek a mai fiúk lehet hogy nem fakezűek, és valóban egytől egyik kiváló játékosok...de ez csapatsport és hiába vásároljuk össze a legjobbakat, ha valami miatt mégsem tudnak csapatként működni...)

Előzmény: Törölt nick (614)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 627

Az elmúlt évek történéseiben engem a hatalmas játékosigazolási bakik érdekelnek. Leginkább az, miért van az, hogy egy jó játékos rendre befuccsol Fehérváron??

Mitől ment tropára a nálunk töltött egy éve alatt Gáspár Dávid úgy, hogy csak évekkel késöbb talált magára Egerszegen??

Miért betlizik Kámán Tamás hétről-hétre, hiszen az idei év első 10-12 meccsén rendre megkapta azt a bizalmat és játékpercet (ne feledjük rendre 32-36 perceket játszott!!), amit a ZTE-ben is?? Miért van, mégis majd 10 pont különbség a két városban mutatott pontátlaga között?? Nagyobb a gyűrű Egerszegen???

Hol van Kestutis tavalyi önbizalma, játéka és AKARATA????

Hogy lehet, hogy egy Maris Citskovskis, akit hazájában az év legjobb védőjének választanak, nem mellesleg 17 pontos átlagot produkál, Fehérváron még a gyűrűt is alig találja el és védekezni is elfelejt?? (Azóta újra 15 pont körüli átlaga van a lett bajnokságban, 42%-os triplamutatóval..)

Miért nem mi fogtuk ki a Savicot, Alekszicset, Kelleyt, Pavlikot, Bellt, vagy éppen Fraziert???

Hogy lehet, hogy Forbesot (aki ugyan nem egy nagy klasszis) leigazoljuk a dombóvári 22pontos átlaga alapján, nálunk epizódszereplővé válik, majd Dombóvárra visszakerülve újra szárnyal???

És végül: Miért engedtük el Stulgát?? :-)) 

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.08 0 0 626
Pillanatnyilag hatékonytalanul! :)))
Ha a végeredmény is siralmas lesz, akkor beszélhetünk elbaszásról, ha nem, csapatépítésről. :)
Előzmény: GordonGekko (624)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!