Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2007.03.09 0 0 695

Qrva jó.

fogjuk az összes vereséget a vezetőkre, mert ott sertepertélnek a háttérben. Lehet ha a Te millióid lennének a csapatban, akkor Te is mindenről tudni akarnál. Ezzel nem azt mondom, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van, DE érdekes mód Farkas Sanyit qrvára nem zavarta egyik nagykutya sem, nem egyszer volt, hogy visszaszólt vagy éppen lecsillapitotta a vezetőség tagjait. Ha Matust olyan szinten zavarja a vezetőség jelenléte, hogy emiatt nem tud koncentrálni a feladatára az régen rossz.

Ezt tudomásul kell venni, hogy nálunk mindig is ez volt, és amig ezek a vezetők maradnak, ez is lesz. Nem mondom, hogy könnyű így dolgozni, DE nem lehetetlen. Akkor olyan embert kell leültetni a kispadra, aki már bizonyított...

Nem kell ide se Blanks, se Shannon ahhoz hogy ez a csapat bajnok(esélyes) legyen.

Farkas Sanyival tuti előrébb lennénk..sokkal

Nem mintha bármi bajom lenne Matussal, mert én nagyon szurkolok neki, de valljuk be őszintén, a kecskeméti győzelmen kívül semmit nem tud felmutatni, sőt a hazai Falco elleni vereség elég nagy hiba és az nagyon fog a végén hiányozni.

Más edzőt (fele)ennyi vereség után (Kruscic...) lapátra tettek. Mondjuk szerintem Fodort a legrosszabbkor küldték el, mert Matus így teljesen felkészületlenül, váratlanul csöppent bele, és egyébként lehet hogy egy tehetséges kiválló szakember lenne, de idő kell neki...ha egy új szezon előtt, alapozáskor kapta volna meg a csapatot, lehet többet tudott volna elérni. Szóval ennek a szezonnak már úgyis lőttek, de remélem Matust nem fogják elküldeni év végén, mert az nem lenne túl fair

Előzmény: Diamond8 (693)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 694
Én mondjuk tudnék. :)

Szóval Halm is "segített"?
Ketten hogy tudták ennyire elbaszni? :)
Előzmény: Diamond8 (693)
Diamond8 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 693
Ne csodáld, hogy mindenki ideges volt. Szerintem te sem tudnál normálisan koncentrálni, ha a hátad mögött ott ülne a főnököd és folyamatosan cseszegetne... Mert Zegen ez volt. Azt nem értem, hogy ha a Halm ennyire tudja a dolgokat, akkor miért nem ő az edző????????????? Bocs, de kikívánkozott.
Előzmény: AlBaPaPi (678)
Guczi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 692

Szóval tényleg elmegy Zegre Kámi!

Na akkor nem csodálkozok a teljesítményén.

Előzmény: Bird33 (675)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 691
volt benne valami latin szerintem... és nagyon korrekt volt :-))
Előzmény: J-Will (690)
J-Will Creative Commons License 2007.03.09 0 0 690
Jah, és fehér nő volt...a sört majd még megbeszéljük...:-)
Előzmény: GordonGekko (689)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 689
a felesége úgy emlékszem aerobik oktató... :))
Előzmény: J-Will (687)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 688
yepp. head scout volt a spursnél. utána mintha 2szer bajnokok lettek volna... én nem néztem ki belőle. érdekes váltás főleg a CAvs-es melója az itten kossuth utcai bérlemény után.:))

nah, remélem lehet kapni valahol kétdecis borsodi polót. azt kapsz.:)
Előzmény: J-Will (686)
J-Will Creative Commons License 2007.03.09 0 0 687
Honnan tudod, h Blanks nem 110 kiló?:-))
Előzmény: GordonGekko (685)
J-Will Creative Commons License 2007.03.09 0 0 686

A Spursnél volt jázékosmegfigyelő majd a játékosmegfigyelők vezetője...többek közt ő(k) választották ki Ginobilit és Tony Pakert is....Lehet, h kikölcsönözhetnénk pár hétre nyáron, amikor játékost kell hozni...

Előzmény: GordonGekko (684)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 685
jah és szerintem nem lehet összehasonlítani. mert Paya pl kurvára meghízott. :-)
Előzmény: J-Will (683)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 684
nyert. ha azt is megmondod hogy előtte mit csinált akkor fizetek egy sört szombaton a meccs után. :-)
Előzmény: J-Will (683)
J-Will Creative Commons License 2007.03.09 0 0 683

A Cleveland Cavaliers csapatánál assistant general manager, Danny Ferry helyettese. Valami olyasmi az NBA-ben, mint Halm nálunk...Már ha össze lehetne hasonlítani...

Előzmény: GordonGekko (682)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 682
na akkor 10 forintért ki tudja megmondani? :-)))

annyit segítek, a sportágban maradt.
Előzmény: AlBaPaPi (680)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 681
na meg pusz Maroney...
Előzmény: Bird33 (671)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 680
Mire? Űrhajós lett?
Előzmény: GordonGekko (679)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 679
Egy Shannon - Lance Blanks párossal vereség nélkül állnánk

na ezzel én is vitatkoznék... nagy király volt Robi, de még vele is voltak vesztes meccseink, és azt sem szabad elfelejteni, hogy akkor teljesen más volt a bajnokság, kevesebb légiós, lassabb játék, stb.

Lance-et meg én is imádtam, egyik legjobb légiósunk volt, képessségei alapján. de az idő azért ne okozzon már ekkora feledékenységet.. ő levezetni jött ide, tudásának szerintem max 30-40-50%-át adta, nem szakadt meg teljes erőből, csak ha kellett, akkor viszont bármit meg tudott oldani... előbbire példa, hogy az akkor még nem annyira alibiző Fodor G úgy lépett el mellette a körmendi meccsen ahogy akart, utóbbira meg a VOKban játszott Honvéd meccs, vagy a második pesti meccs a döntőben a jó példa.

mondjuk az nem gyenge hogy azóta Lance mire vitte... én nem gondoltam volna.
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 678
Valakit kifelejtettél az értékelésből.

Megnéztem a zete-meccset, és kezd alábbhagyni az optimizmusom...

Remélem, hogy Matifu csak rossz napot fogott ki, mert amit művelt, az katasztrófa volt.
Az egész meccsen olyan vot a csapat, mint egy irányítatlan ötös fogat, amin a kocsis teljesen elvesztette az uralmat.
Átvettük a Zete rohanós játékát, rengeteg hibával. Idegesen és indulatosan játszottunk. Össze-vissza cserélgetések, semmi vagy nagyon rossz koncepció.
Lehet, hogy rosszul láttam, de mintha csak a 4. negyedben kértünk először időt.
A kruscsicsi meccsekre emlékeztetett ez a kontrolálatlan rohangálás.
A röhej, hogy még így is megnyerhettük volna, de a végére aztán tiszta ideg volt mindenki, Phillips és Bell különcsatát vívtak, osztották egymást, Marci agyatlan faultja után a bírók is behülyültek és Káminak egy mezei odaütésre is szándékost fújtak, szóval rossz volt nézni.
Hát nem tudom, hogy mi lesz ebből, de én egész máshogy csinálnám.
Ott tartunk megint, hogy ha 3-4 ember jó napot fog ki, akkor nyerünk, ha nem, akkor bárkitől ki tudunk kapni.
Ez az a szitu, amire edző nélkül is képes egy ilyen játékosállománnyal rendelkező csapat.
Kiváncsi vagyok a Nyír1 elleni produkcióra.
Bird33 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 677
:-))
Előzmény: GordonGekko (676)
GordonGekko Creative Commons License 2007.03.09 0 0 676
ki az a Polczer???? :)))))

vazze, Sekíl Ó Pepire nem emlékezni, egyik legnagyobb színfolt volt szerintem abban az évedban.:)
Előzmény: Feffo (670)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 675

Most papíron erősebbek a kiegészítő embereink, de olyan kvalitású játékosaink mint akiket Te felsorolsz messze nincsenek. Pedig az idei egy gyenge bajnokság, nincs kiemelkedő csapat.

Ezzel egyetértek.

Egy Shannon - Lance Blanks párossal vereség nélkül állnánk

Ez viszont költői túlzás! :-)

Az egerszegi meccs simán nyerhető lett volna, bár a büntetőkben és a meccs végén felborult a hazai pálya.

Ami nem tetszett a közvetítésben az a hazai "kommentátor" ténykedése. Egész meccsen mást se csinált csak bírózott. Hogy ellenük!!! megint, hogy fújnak, hogy az Albának mindent szabad, stb, stb.. 

Teszi ezt egy olyan meccsen, ahol 38-14 a megítélt büntetőarány a ZTE javára.

Egy dologban mégiscsak egyetértettem vele: nem esett egyenlő elbírálás alá a két csapat..

A másik ami nem tetszett, az Kestutis agyatlan játéka ismét..

Mostanában 2-est játszik általában, van hogy Lowe irányított akkor is, amikor Sully lement, de bent volt Kestutis. Matus levette róla az irányítás nyűgjeit, hátha hátvédben képes lesz egy 20 pont körüli átlagra. El is dobált mindent, ami a keze ügyébe került.. 

A végén meg üt egy hasonló szándékost (ez az is volt!), mint amivel Spivey nyakának tartószilárdságát tesztelte annakidején.. Katasztrófa..

Kámira nem térek ki újra, jövőre Zalaegerszegen majd bizonyít.

Briginek rossz meccse volt, ennyi.

Ami tetszett, az Sully játéka! Egyre jobban beilleszkedik a gépezetbe, hozza a pontjait és a kiváló betöréseit is! Még hármast is dobott! Csak így tovább!

HANGA: Játszatni,játsatni, játszatni!!! Az új évezred legtehetségesebb kosarasa az országban! Vigyázzunk rá nagyon és folyamatosan építsük be a csapatba!

Akkor már csak rajta áll, hogy mi lesz belőle. Én nagyon szurkolok neki!

Képes egy perc alatt is alkotni valami maradandót és nem is beszari fajta!

És végül Ákos, aki újra megtalálta a góllővő cipőjét! :-))

Dolgozzatok tovább fiúk, szombaton nyerni kell!!

Előzmény: Feffo (673)
isz-akos Creative Commons License 2007.03.08 0 0 674
Nézd nálamnál okosabb emberek is alátámasztották már számtalanszor azt a tényt, amit én is hangoztattam már, miszerint a tudást leklesedéssel, összetartással és küzdéssel pótolni lehet. Viszont a tudás önmagában nemsokat ér, hiába vannak egytől egyig jó játékosaink, ha csapatként nem funkciónálnak...akkor nem marad más, mint 10 kiválló képességű kosaras, egyforma mezben...semmi több
Előzmény: Feffo (673)
Feffo Creative Commons License 2007.03.08 0 0 673

Nem azt mondom, hogy miattuk lettünk bajnokok, hanem azt, hogy még Őket is elbírta a keret. Most papíron erősebbek a kiegészítő embereink, de olyan kvalitású játékosaink mint akiket Te felsorolsz messze nincsenek. Pedig az idei egy gyenge bajnokság, nincs kiemelkedő csapat. Egy Shannon - Lance Blanks párossal vereség nélkül állnánk.

Bell 22 büntetőt dobott, Miskovics 10-et.az Alba összesen 14-t. De sajna nem a bírókon múlt. Brigitta -2-es eredményességi  mutatója 19 perc alatt beszédes. Ehhez képest Kámi +2-je 17perc alatt bravúr. Éltette is érte a "hazai" közönség.

Előzmény: Bird33 (671)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 672

Matus Gábor: Vannak még tartalékaink

Barokkos túlzás lenne azt állítani, hogy Matus Gábor irányításával szárnyal az Albacomp. A jelen kevéssé emlékeztet a kilencvenes évek végének aranykorszakára – igaz, a mostani tréner akkor még a pályán dirigált. Ugyan a székesfehérváriak tabellán elfoglalt negyedik helye nem rossz eredmény, az Alba már nyolc vereséget szenvedett, és a nyomában szorosan ott loholnak az üldözök…

A két nagy-nagy zalai kedvenc, Vladimir Miskovics és Rashad Bell tett róla, hogy a 21-es ne legyen nyerö szám az Albacomp kosarasai számára. Az említett légiósok ragyogó teljesítményével a szerdai fordulóban 82–76-ra gyözött a Zalakerámia, amely ezzel két pontra megközelítette a székesfehérvári gárdát.
S Matus Gábor együttesét nemcsak a ZTE szorongatja…
„Nem könnyü a sorsolásunk, mindazonáltal azt gondolom, ha idegenben fogunk tudni nyerni egy-két meccset, megtarthatjuk a helyünket a legjobb négy között – kezd bele a karmesteri pálcát Fodor Péter menesztése után kézbe vevö egykori kosaras. – Elsösorban a védekezésben kell elöbbre lépnünk, de nem aggódom, biztos vagyok benne, hogy vannak még tartalékaink. Amikor január huszonharmadikán átvettem a csapatot, az volt a feladatom, hogy fizikailag, valamint taktikailag egyaránt fejlödön a gárda. Úgy vélem, az elöbbivel jól haladunk, az utóbbival ezzel szemben vannak gondjaink. Hogy mást ne mondjak, Körmenden és most Zalaegerszegen is úgy kaptunk ki, hogy az utolsó néhány percben betliztünk.”
Nem Matus mentségére, sokkal inkább a tényszerûség kedvéért jegyezzük meg, a fiatal szakember nehéz feladatot kapott. Banks, az egyik kulcsember menet közben hagyta faképnél a társait, Phillips, Zujovics és Brigitha személyében pedig három új légióst kellett (vagy, ha úgy tetszik: kell) csapatba építeni.
„Hozzáteszem, Phillips érkezése sokat változtatott Marciulionis (képünkön, a labdával) szerepén is, és arról már nem is beszélek, hogy Lowe is hosszú kihagyás után érte utol magát – teszi hozzá Matus Gábor. – Egyértelmü, hogy Banks elvesztése hatalmas veszteség, sajnos várható volt, hogy évad közben nem találunk hasonló tudású centert. Kemény meccsek várnak ránk: szombaton például a Nyíregyházát fogadjuk, amelyik az elsö összecsapáson huszonegy pontot vert ránk. Pedig akkor még itt volt Banks is…”

Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 671

Na neeee..

Ez fatális tévedés!

Nekünk olyan bajnokaink voltak, hogy Dávid, Blanks, Halm, Shannon, Bodrogi, McClendon, Lapov, Karner stb...

Gondolom mindenki érti..

Előzmény: Feffo (670)
Feffo Creative Commons License 2007.03.08 0 0 670

Elnézve a meccsünket, nem értem Zé miért nem játszik mindig ilyen bátran.Elindult 4 méterrő,berepült és zsákolt. Nyernünk kellett volna , a meccs egyes időszakaiban simán 10-12 ponttal elhűzhattunk volna ha egy kicsit nyugodtabban és pontosabban játszunk.

Valaki írta, hogy ennél sokkal gyengébb kerettel is nyertünk bajnokságot. A múltkori meccs szünetében nézettem a régi tablókat. Ilyen bajnokaink voltak: Baumgartner, Képli, Godena,Posch, Sajni,Polczer, Bacsa. Abban az időben 7-8 bármikor bevethető jákosunk volt, most papíron 10 (Philips, Marci, Horváth, Lowe, Zujovics,Hanga, Kámán , Góbi, Zé, Brigi), de hol van az a 7-8.

Nekem meg van a 2000-es , szolnoki győztes meccsen Bacsa által viselt 15-ös mez, mindenki álltal dedikálva. Na az már ereklye.

GordonGekko Creative Commons License 2007.03.08 0 0 669
:))) ehhez kapcsolódva remélem vmi gyilkos ösztönt látok a fiúkban szombaton.. :)
Előzmény: Bird33 (660)
szavard Creative Commons License 2007.03.08 0 0 667
Köszi
Előzmény: Törölt nick (666)
szavard Creative Commons License 2007.03.08 0 0 665

Helló!

Erről a fordulóról lesz Tripla? És ha igen, mikor?

Előzmény: Törölt nick (663)
Bird33 Creative Commons License 2007.03.08 0 0 664

Valóban lelkes, nagy munkabírású fiatal játékos volt (lásd még: LOWE), de az ő játékát az idő sem tudja megszépíteni a szememben.

Nagyon rapszódikus volt.

Lehet, hogy el voltunk kényeztetve Shannonnokkal, Spiveykkal, de nekem az ilyen játékosok jelentik az Alba-minőséget légiós fronton.

Hogy ebbe a körbe ki fér bele a jelenlegi légiósok közül, azt inkább nem firtatom.. 

Előzmény: Törölt nick (663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!