Németh és Kanta Szabi (ha már mindenképpen kölcsön akarja adni a vezetőség). Esetleg a fiatal Farkas kölcsönbe, ő nagyon jó lenne ide, mert szélvészgyors. A kontráink vele és Lórival életveszélyesek lennének.
"Mindenképpen nagyon nehéz volt, hiszen volt egy-két komolyabb ajánlatom, de beláttam, hogy a magyar futball jelenlegi helyzetében nem érdemes váltani. Én meg szeretném kapni a magyar állampolgárságot, utána peig külföldre igazolni, ha lehetséges"
"A héten további erősítések is várhatóak a zöld-fehér klubnál, miután Oláh Lóránttal - szintén szóban - már megegyeztek a ferencvárosi elöljárók. - Jelenleg a kaposvári klubbal egyezkedünk, a szerződése körüli dolgokat kell tisztázni - nyilatkozta honlapunknak Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója."
"másrészt az MTK kölcsönadási politikája számomra nem túl rokonszenves kitételekkel terhelt."
Itt most arra gondolsz, hogy a kölcsönadott játékosok nem játszhatnak az MTK ellen? Ez már Szili esetében sem működött, de a tavalyi szezonban Némethnél sem.
Nekem nem volna ellenemre, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a klubnak most elsősorban pénz kell, másrészt az MTK kölcsönadási politikája számomra nem túl rokonszenves kitételekkel terhelt.
Biztos jár valami összeg Joviért, és gondolom, a két főszponzor kiválása miatt keletkezett pénzügyi "űrt" sajnos további játékoseladásokkal próbálja majd a klubvezetés kitölteni. Ha nincs más megoldás, akkor akár ezen az áron is menteni kell a klubot!
Jovánczai Zoltán a Hungária körúton kezdi meg a felkészülést
[2005-06-18 13:54] Bár csapatunknak várakozáson felülire sikeredett az idei bajnoki szezon, a szurkolók mindvégig hiányoltak a csapatból egy vérbeli támadót, aki góljaival mérkőzésről-mérkőzésre hozzájárul a csapat sikereihez. Nos, a drukkerek ezen vágya az új szezonban teljesülhet, ugyanis a bajnokság befejezését követően nem sokkal klubvezetésünk megállapodott a Kaposvár tehetséges támadójával Jovánczai Zoltánnal, hogy a következő szezontól már a Hungária körúton kamatoztatja tudását. A huszonegy éves játékos a legutóbbi bajnokságban ugyan csak két gólt szerzett, ám teljesítményével Oláh Lóránttal egyetemben kitűnt a többi kaposvári futballista közül, ezért is figyelt fel rá szakvezetésünk. Az amúgy kiváló paraméterekkel (182 cm, 76 kg) rendelkező U-21-es válogatott labdarúgó klubjával már megállapodott az MTK, így a vidékiek fiatal csatára a jövõ hét hétfőn kezdődő felkészülést Budapesten, az MTK-val kezdi meg, ahol az elkövetkezendő években futballozni is fog. Illés János a kaposváriak ügyvezető elnöke elmondta: "Szóban már megállapodott egymással a két klub, amelyet a jövõ héten fektetünk le írásban, de az már biztos, hogy Zoli már az MTK labdarúgójának vallhatja majd magát a jövőben."
Jovánczaihoz hasonlóan a Hidegkuti Stadionban kezdi meg a felkészülés Selei András is, aki ez idáig a ZTE csapatában futballozott, s akárcsak Jovánczai ő is utánpótlás válogatott tagsággal büszkélkedhet.
Semmit nem tudok semmilyen megállapodásról, csak tippeltem. Amúgy az önkormányzat tuti, hogy így is ráfizet a boltra, pláne, ha nem sikerül új támogatókat szerezni.
Azt el tudnám fogadni, hogy egy előre kialkudott fix összeget, vagy a bevétel egy előre meghatározott százalékát az önkormányzat teszi el, de a teljes bevétel elvétele az kicsit durva. Hát azért mégiscsak nagy mértékben a csapat szereplésétől függ, hogy mennyien jönnek ki a stadionba!