Láttad az egész meccset legalább felvételről? Mert akkor jogos egy bírózós kritika. Egyébként meg Kámán és Brigi betlizett, s Marci sem alkotott nagyot - állítólag, ugyanis én még nem láttam a meccset. De ez a 3 elég ahhoz, hogy idegenben bukjon egy csapat, pláne, ha ott van 3 kiemelkedő teljesítmény (Bell, Miska, Gáspi) és "csak" egy betli (Powell).
nem azt mondtam, hogy személy szerint őt nem zavarta...hanem hogy a munkájának az eredményes elvégzésében nem zavarta. Azt tudom, hogy őt magát qrvára idegesítette, de nem volt betojva senkitől és semmitől, és ha a szituáció olyan volt, akkor akár NG-t akár a sporikat is leüvöltötte. Imádtam azt a tüzet ami benne lobogott. Sajnos kevés esélyt látok arra, hogy valaha is aranyat nyerjünk FS nélkül. NEm csak a játékosokon múlik az arany, hanem egy erős személyiségű edzőn is, és az Albacompba pont egy ilyen erős edzőre lenne szükség, mint FS. Hiába volt itt egy másik kivételes képességű edző Fodor személyében, aki mindent tud a kosárlabdáról...belőle hiányzott a tűz. Most itt van Matus akiben több a tűz, de kevesebb a szakmai hozzáértés/tapasztalat mint Fodornál.
de ugye meccsrejárástól nem? holnap lesz finom gyógyító csoki...lassan oda kell adnom, mert már 10 napja ott van a szobámban, és kérdéses mennyi ideig nem veszi még észre senki az otthoniak közül...veszélyes dolog a csokitárolás:-))
Mondom, adott esetben... tegnap biztosan nem használt (a dobolás is zavaró volt...). FS-s meccsem is van, elő kell kotorni, unalmas pillanataim helyett pedig óráim, mert orvosilag el vagyok tiltva a munkába járástól :)
A holnapi meccs vizválasztó lehet számunkra, abból a szempontból, hogyha nyerünk, akkor valószínűleg meglesz az első 4, ha viszont kikapunk, akkor kérdéses lesz a felsőház.
Az biztos hogy a Nyíregy csúszni mászni harapni fog, nem lesznek motivációs gondjaik, remélem nekünk sem. Talán a szezon legfontosabb mérkőzése lesz.
Vagy elfogadjuk, hogy a vezetőinknek ilyen a beállítottságuk, szeretnek mindenbe belekotnyeleskedni, cserében évek óta, kifogástalanul biztosítják a csapat magas szinvonalon történő anyagi finanszírózását.
Vagy nem lesznek itt NG-ék és akkor talán nem túlzok, de nagy esély van rá hogy Szfvár eltünik a hazai kosárlabda térképről. Mert nem hiszem, hogy lenne más, aki hasonló színvonalon tudná szponzorálnia csapatot. Ettől függetlenül, egy erős kezű edző a meccsen nyugodtan leüvöltheti NG-ék fejét. A lényeg hogy az eredmény az edzőt igazolja (lásd Farkas Sanyi)
Biztos már látott olyan meccset, ahol egyetlen büntető se volt.
Tegnap éjjel megnéztem a felvételt és az utolsó percekig észre se vettem a bírókat. Ezt a Zetét normális meccseléssel minimum 10-20 ponttal vernünk kellett volna úgy, hogy az utolsó percekben már az egerszegi szurkerek nagyokat legyintve távoztak volna a csarnokukból.
Ezt a 38-14-et nemtom ki találta ki, de a statban 28-19 van! A TV-ben megnézve a meccset a Kámi szándékosig egész jól vezették, hibáztak ide is oda is, de szerintem erős hazai pályáról nem beszélhetünk. Nem a bírókon múlt, hidd el!
Pláne, ha Halm árgus szemeit felváltja az egyik szponzor kosárlabdán edződött szemei!
Farkas Sanyi tényleg megpróbálta függetleníteni magát a vezetőségtől. De a legutolsó beszélgetés során úgy nyilatkozott, hogy amikor visszahívták nem ezt ígérték neki. Itt nem változott semmi, még mindig a vezetőség irányítja a csapatot. Amíg ezek a emberek vannak az Alba élén, addig ő nem teszi be a lábát Fehérvárra.
Mondjuk kiváncsi lennék, a forma-1-ben a szponzorok ott lihegnek-e Ron Dennis nyakában, és beleszólnak, hogy hogyan vezesse a McLarent, mert az úgy jó, ahogy ők gondolják!
A szponzorok pénzt adnak, azért, hogy reklámozzák az ő cégüket. Egy jól menő csapat reklámértéke nagyobb, mint egy kevésbé jól menő csapatnak. Ez ÜZLET! Szó sincs TÁMOGATÁSRÓL! Azt meg lehet csinálni, hogy év végén kivonulnak a szponzorok, mert szar a csapat. De azt semmiképp, hogy megveszek egy reklámot, és én mondom meg, hogy mit és hogyan csináljon a csapat.
Ha meghirdetek valamit az egyik hirdető újságban, akkor sem mondhatom meg, hogy hány oldalas legyen az újság, kiknek adják, mennyiért adják.
Nézd, szerintem nem szabadna, hogy zavarjon az, hogy a főnököd ott ül mögötted, amikor olyan munkát végzel, amikor 2000 ember szeme tapad rád hétről hétre, jobb esetben tv-s meccsen egy egész országé.
Különben is, nem N.G. és nem Roli a főnők, hanem csakis MATUS.
Ő állítja össze a csapatot, ő mondja meg a felállást, a taktikát, ő cserél ő kér időt. Ő A FŐNÖK. Ő ordibál a játékosokkal, adott esetben a bírókkal, és ha muszáj akkor NG-vel is. (remélem vannak Farkas Sanyis meccseid is a tarsolyodban, majd unalmas pillanataidban nézz vissza 1-2 szorosabb meccset, hogyan is kell leordibálni akár NG akár a mindenttudó orvosunk fejét)
Szerintem a hátad mögötti árgus szemek elég frusztrálóak tudnak lenni adott esetben, nagyban segítenek megölni a kreativitást, ami nem igazán előny, ha ilyen jellegű a munkád... én is utálom, ha figyelik minden egyes leírt szavamat, sőt igazság szerint legjobban itthon tudok dolgozni...
fogjuk az összes vereséget a vezetőkre, mert ott sertepertélnek a háttérben. Lehet ha a Te millióid lennének a csapatban, akkor Te is mindenről tudni akarnál. Ezzel nem azt mondom, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van, DE érdekes mód Farkas Sanyit qrvára nem zavarta egyik nagykutya sem, nem egyszer volt, hogy visszaszólt vagy éppen lecsillapitotta a vezetőség tagjait. Ha Matust olyan szinten zavarja a vezetőség jelenléte, hogy emiatt nem tud koncentrálni a feladatára az régen rossz.
Ezt tudomásul kell venni, hogy nálunk mindig is ez volt, és amig ezek a vezetők maradnak, ez is lesz. Nem mondom, hogy könnyű így dolgozni, DE nem lehetetlen. Akkor olyan embert kell leültetni a kispadra, aki már bizonyított...
Nem kell ide se Blanks, se Shannon ahhoz hogy ez a csapat bajnok(esélyes) legyen.
Farkas Sanyival tuti előrébb lennénk..sokkal
Nem mintha bármi bajom lenne Matussal, mert én nagyon szurkolok neki, de valljuk be őszintén, a kecskeméti győzelmen kívül semmit nem tud felmutatni, sőt a hazai Falco elleni vereség elég nagy hiba és az nagyon fog a végén hiányozni.
Más edzőt (fele)ennyi vereség után (Kruscic...) lapátra tettek. Mondjuk szerintem Fodort a legrosszabbkor küldték el, mert Matus így teljesen felkészületlenül, váratlanul csöppent bele, és egyébként lehet hogy egy tehetséges kiválló szakember lenne, de idő kell neki...ha egy új szezon előtt, alapozáskor kapta volna meg a csapatot, lehet többet tudott volna elérni. Szóval ennek a szezonnak már úgyis lőttek, de remélem Matust nem fogják elküldeni év végén, mert az nem lenne túl fair
Ne csodáld, hogy mindenki ideges volt. Szerintem te sem tudnál normálisan koncentrálni, ha a hátad mögött ott ülne a főnököd és folyamatosan cseszegetne... Mert Zegen ez volt. Azt nem értem, hogy ha a Halm ennyire tudja a dolgokat, akkor miért nem ő az edző????????????? Bocs, de kikívánkozott.