Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Karácsony Gergelytől hivatalos választ nem kaptunk, hallgatását beleegyezésnek tekintjük. Így a DK támogatását a mai napon megvonjuk Tóth Csabától, aki ezután már nem hivatkozhat a DK-ra, mint támogató szervezetre.
mivel szombaton külső támadás érte a választási szervert, ami miatt két napra le kellett állniuk a szavazással, ugyanennyivel meghosszabbították a határidőt.
Egy pár napig nem voltam, ezért kérdezem a tisztelt közösséget.
Megtörtént már a fideszes hekkerek feljelentése az elovalasztasi botrány kapcsán? Tudjátok, amiről topikuknk nagyasszonya már a hét elején múlt időben beszélt.
LOL. Maradj csak a saját elnevezéseteknél, ne akarj mindent lekoppintani. A csicskamédia a tiétek, és nekik valamiért nem hír, hogy az aktivistátok(?) balesetet szenvedett egy szavazólapokkal tömött bömössel, az éjszaka közepén.
Ugyanaz. Az állam tömi pénzzel, ezért a Fidesz szája íze szerint ír és ferdíti el a tényeket, hazudozik, rágalmaz, ahogyan ezt számtalan bírósági ítélet meg is állapította.
De az külön tetszik, hogy a csicskamédiumotok már megpróbál kifarolni a korábbi állításaiból (hát, lehet, hogy mégse volt szabálytalan így szállítani...), muhaha :D
TEgnap írtunk erről, úgyhogy nyugodtan visszaolvashatsz. Már tegnap is kétségbe vontam, hogy ha ki is szóródtak a szavazólapok, akkor az valami szabálytalanságot jelentett volna.
Nem, te az egész történést vontad kétségbe.:D Én pedig beraktam az eredeti forrást, hogy kapj már a fejedhez.
Amúgy pont leszarom, hogy mit szállított a bömös, miért és hová, mindenesetre továbbra se írt a csicskamédia az esetről egy hangot se. Az egyértelműen látszik, hogy szavazólapokat vitt, kissé fura, hogy az előválasztással naponta 80 cikkben foglalkozó csicskamédia meg sem említi a szegény aktivista(?) vélhetően súlyos balesetét, aki még az éjszakáját is az Ügy szolgálatában tölti.